6 KOMADA 6 KOMADA TO JE NASA NADA
Diskusija
ARGENTINA - SCG
1.527 pregleda · 43 odgovora · otvorena 16.06.2006. u 16:47
Vekac-BN je napisao/la:
Cak je i Dejo bio vidovit
| OMFG!Vi Bosanci i vasi morbidni komentari koji se u svakom slucaju pokusavaju svoditi na nacionalnu bazu je sve vise dokaz vase morbidnosti... Btw, sto se tice utakmice i fudbala uopste, i da smo izgubili 453443-0 vi bosanci nemate sta da govorite iz nekoliko razloga... pod prvo sto je vas fudbal jedno 15 klasa ispod fudbala SiCG i fudbalske istorije, zatim molim lepo koliko ja znam popusili ste od nas u kvalifikacijama i mogli ste samo da nam lizete pete dok smo laganini zavrsili kao prvoplasirani u grupi i trece bolje je izgubiti od dvostrukog svetskog prvaka 6-0 nego od IRANA 5-2 so STFU gloopani i nemojte spamati forum nego naucite da komentarisete sa fudbalskog aspekta utakmicu ... Sto se tice vase usrane reprezentacije, ja mislim da bi' vas pobedila kloopa Sicg, a o mladim repkama i da ne pricam... Sicg je po pitanju fudbala izbacila dosta jakih igraca tokom decenija, na FIFINIM rang listama je oduvek bolje kotirala od BIH i ja mogu, jedan partizan i zvezda su dobro poznata imena u evropi za usranog "zelju" i "sarajevo" etc. ... i stoga molim vas , kada , ali ponavljam "KADA" budete ispred nas (sto nece biti za 150 god. ) onda nesto komentarisite.... bb |
Cak je i Dejo bio vidovit
ri0 je napisao/la:
haha ebo glavu svoju !!!
| Cak je i Dejo bio vidovit |
haha ebo glavu svoju !!!
eh neka je vala ! jesu se pohasili bili !
volim vise nego ista .. mada malo su ih i previse nabucali ..... 6 !!!
volim vise nego ista .. mada malo su ih i previse nabucali ..... 6 !!!
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.