Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba ClanWar [Mix] Server

239 pregleda · 24 odgovora · otvorena 20.01.2010. u 23:42

Evo konacno smo dobili server bez laga kakav nam je i trebao

- Server je obezbjedio KGB-Hosting na BeotelNET linku u Beogradu
- Maximalni ping je 30
- Mozemo poceti ponovo sa Gamers.ba Mixevima, vraćen je stari rcon.

Ip Servera : 91.148.116.174 : 27040

Posjetite www.KGB-Hosting.com

hariS1337 je napisao/la:
Ti si nasao da sudis kako ko zna , sigurno al' sigurno znam vise sto se tice servera te amx moda i ostali dodataka

Prije 4 ili 5 godina , kada sam dobio ovaj HS internet i zajedno s njim VPN ili ti ga LAN vecini poznat ja sam se je****o s Amx-om i pluginima ...

A ovaj Gazel mali je nasao pametovati da nema pingfaker , a znam da ima , uradi mali test pa ces vidjeti da ima doticni

Kreni skidati s neta nesto i udji na server ping ce ti biti 30 a u consoli 100
Znam ja da ti znas sa AMX-om vishe od mene, zato sto ja nista o njemu ne znam, jer sam apsolutno protiv njega.

Ali necu ja igrati CS-a dok skidam nesto. Meni je u net_graphu pinh 15, i ja se necu ni sada, niti ikada buniti...

Al' ae, nvm..
Genius je napisao/la:
Znam ja da ti znas sa AMX-om vishe od mene, zato sto ja nista o njemu ne znam, jer sam apsolutno protiv njega.

Ali necu ja igrati CS-a dok skidam nesto. Meni je u net_graphu pinh 15, i ja se necu ni sada, niti ikada buniti...

Al' ae, nvm..
ma nije brate to uopste , nego ja prezirem daj pingfaker , to je teska fula u amx , i ja sam naravno zamrzio amx itekako , mislim da je Rcon sasvim dovljno
hariS1337 je napisao/la:
ma nije brate to uopste , nego ja prezirem daj pingfaker , to je teska fula u amx , i ja sam naravno zamrzio amx itekako , mislim da je Rcon sasvim dovljno
Ma pingfaker meni nikada nije smetao, smeta mi AMX uopceno. Pingfaker mene ne moze zajebat

Cakstavishe, meni je on dobar, jer amx se koristi obicno na public serverima, gdje je 90% botova. Sta bot zna sta je pingfaker ? Nikad on cuo za to nije. Njemu je bitno da je sto manji ping, sto veci FPS, nista vishe.

Zato kad stavi 101 101 25k rateove, a pingfaker mu smanji ping, on misli da mu je ping 20, i nece smanjivati rateove da ga smanjuje dalje. Za razliku od ostalih maloumnih retarda koji to rade i misle da ce im CS ici bolje

rcon mama !
Pa mozete kad oorganizovat neku ligu gamers.ba , neka bude nagrada i to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.