Diskusija
Gamers.ba ClanWar [Mix] Server
239 pregleda · 24 odgovora · otvorena 20.01.2010. u 23:42
hariS1337 je napisao/la:
Ti si nasao da sudis kako ko zna , sigurno al' sigurno znam vise sto se tice servera te amx moda i ostali dodataka
Prije 4 ili 5 godina , kada sam dobio ovaj HS internet i zajedno s njim VPN ili ti ga LAN vecini poznat ja sam se je****o s Amx-om i pluginima ...
A ovaj Gazel mali je nasao pametovati da nema pingfaker , a znam da ima , uradi mali test pa ces vidjeti da ima doticni
Kreni skidati s neta nesto i udji na server ping ce ti biti 30 a u consoli 100
Prije 4 ili 5 godina , kada sam dobio ovaj HS internet i zajedno s njim VPN ili ti ga LAN vecini poznat ja sam se je****o s Amx-om i pluginima ...
A ovaj Gazel mali je nasao pametovati da nema pingfaker , a znam da ima , uradi mali test pa ces vidjeti da ima doticni
Kreni skidati s neta nesto i udji na server ping ce ti biti 30 a u consoli 100
Ali necu ja igrati CS-a dok skidam nesto. Meni je u net_graphu pinh 15, i ja se necu ni sada, niti ikada buniti...
Al' ae, nvm..
Genius je napisao/la:
Znam ja da ti znas sa AMX-om vishe od mene, zato sto ja nista o njemu ne znam, jer sam apsolutno protiv njega.
Ali necu ja igrati CS-a dok skidam nesto. Meni je u net_graphu pinh 15, i ja se necu ni sada, niti ikada buniti...
Al' ae, nvm..
Al' ae, nvm..
hariS1337 je napisao/la:
ma nije brate to uopste , nego ja prezirem daj pingfaker , to je teska fula u amx , i ja sam naravno zamrzio amx itekako , mislim da je Rcon sasvim dovljno

Cakstavishe, meni je on dobar, jer amx se koristi obicno na public serverima, gdje je 90% botova. Sta bot zna sta je pingfaker ? Nikad on cuo za to nije. Njemu je bitno da je sto manji ping, sto veci FPS, nista vishe.
Zato kad stavi 101 101 25k rateove, a pingfaker mu smanji ping, on misli da mu je ping 20, i nece smanjivati rateove da ga smanjuje dalje. Za razliku od ostalih maloumnih retarda koji to rade i misle da ce im CS ici bolje

rcon mama !
Pa mozete kad oorganizovat neku ligu gamers.ba , neka bude nagrada i to
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.