Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stasnet tournament

577 pregleda · 38 odgovora · otvorena 20.01.2010. u 15:10

Ovako posto dosta raja sere igraju mu heatoni (entel,simson itd itd ...) na tunriru igraju ove ekipe sa ovim line up-om .... znaci ako neko dodje sa 2. igracem ali da je jachi moce ga samo pushiti jer nece igrati ta ekipa na turniru ..

do 21. ove navedene ekipe moraju do 19 h uplatiti 50 km, a u 19 h je izvlacenje ...

EKIPE KOJE OCEKUJEMO SU

1.- Ameeba.Navigation [7AYLOR,MAY3R,5NACK,4RMAN1,L0WFL0W] 100%

2.- UN5 [kerim,atif,cruz,kewa,pukky,] 100%

3.- WSS [swr3,astral,zeN,insane,chiicakk] 101%

4.- CHUKYmix [Chuky,Buyaka,eddo,chame,exst3me] 100%

5.- SPECTREmix [spectre,frixionz,nambel,genius,norden] 100%

6.- GAZZELmix [gazzel,swrale,harun] -x-

7.- LAZYmix [lazy,show,aza,whatE,GOLGY] 100%

8.- eQ. [kryspel,quockoss<3awp,box3r,deeq,c0x] 100%

9.- Inspiration [Liryo,njanja,eshel,armija,rise] 100%

GRUPA [ A ]

# TEAM 1 vs # TEAM 2 - 09:00h [ de_dust2 ]
# TEAM 1 vs # TEAM 3 - 09:45h [ de_nuke ]
# TEAM 1 vs # TEAM 4 - 10:30h [ de_inferno ]
# TEAM 2 vs # TEAM 3 - 11:15h [ de_dust2 ]
# TEAM 2 vs # TEAM 4 - 12:00h [ de_nuke ]
# TEAM 3 vs # TEAM 4 - 12:45h [ de_inferno ]

GRUPA [ B ]

# TEAM 5 vs # TEAM 6 - 13:30h [ de_dust2 ]
# TEAM 5 vs # TEAM 7 - 14:15h [ de_nuke ]
# TEAM 5 vs # TEAM 8 - 15:00h [ de_inferno ]
# TEAM 6 vs # TEAM 8 - 15:45h [ de_dust2 ]
# TEAM 6 vs # TEAM 7 - 16:30h [ de_nuke ]
# TEAM 7 vs # TEAM 8 - 17:15h [ de_inferno ]

MOLIM NAVEDENE EKIPE DA POTVRDE SVOJ DOLAZAK

MOLIM TEMU U ZANIMLJIVE

Imal ko da mu prodam stim ? :

edit : ako je vako , jos bolje ne moram izac iz kuce
little je napisao/la:

sad ce updateovat par line up-ova . bez spamma.
Koji primitivizam čovječe ?
Razumiješ li ti da govoriš da su zabranjene prijave ljudima koji imaju i malo skila što je ostalo u BIH...
To što se ostali bune, koga boli neka stvar. Svako ima pravo prijave. Kad bi vi postali "jaki" ko ostali, kako bi se osjećali da ne smijete doći na turnir zbog "previše" skila... Ma daj molim te, koja glupost..
wickY je napisao/la:
Razumiješ li ti da govoriš da su zabranjene prijave ljudima koji imaju i malo skila što je ostalo u BIH...
To što se ostali bune, koga boli neka stvar. Svako ima pravo prijave. Kad bi vi postali "jaki" ko ostali, kako bi se osjećali da ne smijete doći na turnir zbog "previše" skila... Ma daj molim te, koja glupost..
Nije to brate, nego svo isprva zvali ekipe. Znaci klanove nasih godista, nase generacije i to.

Tako da bez starijih igraca i to, koji su osvojili po 100000 turnira a neki dolaze po 1. put.

Cool down.
wickY je napisao/la:
"Razumiješ li ti da govoriš da su zabranjene prijave ljudima koji imaju i malo skila što je ostalo u BIH..."

pšššššššššššššššššššššššššš
wickY je napisao/la:
Brate kontas li da ovaj turnir nije ni trebao izaci u javnost .. ako ste tolki skilleri sto neodete u Brcko a ne u je***i STASNET ? ? ?

Ovu sam temu stavio iz razloga sto mi se javljaju ekipe sto govore igra mi leek iz pi**e materine ubija sakama ..

mogo sam i ja doci sa mixmom i uzeti 100 % turnir

ovo je samo zajebancija da i nama bude spitza kao sto je i vama na svakom tunriru

ne citiraj hvala
wickY je napisao/la:
Pa danas je fazon igrat' vs što slabijih ekipa i da imaju osigurane pare, više nije ono turnir dodješ zajebancije , etc.
Svi igraci koji imaju mal' više skilla kazu da bi dali 50 maraka da igraju vs jaciha a ne 10 vs slabijih.

~ Dodjem dole prico sam s' Farisom.
~ Cu.
Dochu da bordim lazia kao shto sam i obhecao
GL svima posebno pukkyu hitonu
daeen je napisao/la:
Pa danas je fazon igrat' vs što slabijih ekipa i da imaju osigurane pare, više nije ono turnir dodješ zajebancije , etc.
Svi igraci koji imaju mal' više skilla kazu da bi dali 50 maraka da igraju vs jaciha a ne 10 vs slabijih.

~ Dodjem dole prico sam s' Farisom.
~ Cu.
To ispade kao kompliment , vidis da smo zvali almost sve klanove nase generacije, a sad sto niko nije bio dostojan da dovede klan, nego su mixali samo da bi osvojili turnir i pritome unistili taj neki cilj turnira ali nvm odigrat cemo i ovako . . .
wickY je napisao/la:
FCKNG POTPIS :S pa kako vas nije sramota :( ccc
N_L_o_Ym je napisao/la:
FCKNG POTPIS :S pa kako vas nije sramota ccc
Ako ne ucestvujes na touru molim te zaobidji temu. Vec sam napisao kako sta i zasto. kthxbai
Iskreno,zvali ste me,reako sam da cu doc,ali sam otkazo zbog nekih u ekipi,sada vidim da je opravdano,zaista nidze veze,ja kolko znam plan je bio da budu ovi "new generations" i tada bi mi dosli,imali bi sanse,a ne ovako...ima par "old sql",sto ti odma znaci..nema teorije..da napravis neki uspijeh,mi jest da se pripremamo i to,ali..dzabe da dadnem 50km,kad cu odigrat 2 cw-a i jos se obrukat

Ja navijam za Cuky mix,i docu dolje da ih bodrim
SNACK24 je napisao/la:
Ako ne ucestvujes na touru molim te zaobidji temu. Vec sam napisao kako sta i zasto. kthxbai
Pa brate ako ste vi losi to ne znaci da nedate jacim da igraju :S
i btw atif ako rani nekog svaka cast :( online potti :$
N_L_o_Ym je napisao/la:
Pa brate ako ste vi losi to ne znaci da nedate jacim da igraju :S
i btw atif ako rani nekog svaka cast online potti :$
Kao prvo ne govorim da je iko ovdje los. Nego zasto bi organizovali tour sa mladjim ekipama i zovnemo medju njima SK. I sad je vrlo vrlo vrlo neizvjesno ko ce uzeti ?
Nemoj sad pricat nisu ovi sk nisu ovi ... etc.

Znaci nase generacije , nasi klanovi.
Atif ce doci sa svojom ekipom, kao klan. Znaci svaka mu cast.
SNACK24 je napisao/la:
Kao prvo ne govorim da je iko ovdje los. Nego zasto bi organizovali tour sa mladjim ekipama i zovnemo medju njima SK. I sad je vrlo vrlo vrlo neizvjesno ko ce uzeti ?
Nemoj sad pricat nisu ovi sk nisu ovi ... etc.

Znaci nase generacije , nasi klanovi.
Atif ce doci sa svojom ekipom, kao klan. Znaci svaka mu cast.
a jest i entel puno stariji od vas ... :-/ uostalom vasa stvar ;) gl
N_L_o_Ym je napisao/la:
a jest i entel puno stariji od vas ... :-/ uostalom vasa stvar gl
okay u pravu si. ae quitaj.
SNACK24 je napisao/la:
okay u pravu si. ae quitaj. :-*
MA pusti heatone ba kofa neki allah a 93 godiste .. razlikuje se nesh od nas ?

BOLI VAS K**** ZA TURNIR HVALA CAO
little je napisao/la:

HAHHAHA litle koristi svaku priliku da proda stim (našo ti ja 2,3 kupca sad mi pošalji kredita) .
FosiL_ je napisao/la:
HAHHAHA litle koristi svaku priliku da proda stim (našo ti ja 2,3 kupca sad mi pošalji kredita) .
Posalji mu to na pm. a ne ovde na temi jer to nema nikakve veze. je**m ti gejmers :S

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.