Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kafa [SBK]

594 pregleda · 31 odgovor · otvorena 19.01.2010. u 22:48

TumoroV is kofi dej !

Rimember dis?

Hocu da vidim ko sve dolazi.

Travnik

Justice
mahYr
harees
+2

Ae molim samo vas koji cete doci 100% da se odazovete !
Agich je napisao/la:
evo sad cemo krenut xd
Mi cemo oko 12 dok riddle navrne po nas ako ne izjebe ^^. onda cemo s' busom al malo cemo kasnit^^
mahYr je napisao/la:
Mi cemo oko 12 dok riddle navrne po nas :D ako ne izjebe ^^. onda cemo s' busom al malo cemo kasnit^^
ma ko vas j**e xd :D
@ ubit cu ridla danas xd, mozda i emina :P
Agich je napisao/la:
ma ko vas j**e xd
@ ubit cu ridla danas xd, mozda i emina

Nedam ja Emina a riddle-a cemo zajedno
Skupilo se raje Fino fino
Lijepo se provedite, uslikajte se par puta za forum ;$
Evo ko je dosao ,Agich,warloook,syllent,casteL,tekila,hole,spy,fly,
i nekoliko Bugojanaca
Kako mi je krivo sto mi nismo dosli to nije humano, ustao jutros u 9 sati, otisao do Emina, trebali do 12 cekat Denisa(riddle-a) da dodje po nas, medjutim on nije mogao iz opravdanih razloga, onda smo otisli na autobusku, i pitamo onog lika sto radi na stanici kad ima autobus i koliko je karta para, kaze imate 15 do 12 a karta je 9.30 KM u jednom smijeru , smijesno stvarno tako da smo mogli jedino cekat riddle-a da dodje al' eto nije mogao doci jbg, bice i drugih kafa, samo jedna molba ako je netko slikao da postavi da vidimo kako je bilo !
mahYr je napisao/la:
Kako mi je krivo sto mi nismo dosli to nije humano, ustao jutros u 9 sati, otisao do Emina, trebali do 12 cekat Denisa(riddle-a) da dodje po nas, medjutim on nije mogao iz opravdanih razloga, onda smo otisli na autobusku, i pitamo onog lika sto radi na stanici kad ima autobus i koliko je karta para, kaze imate 15 do 12 a karta je 9.30 KM u jednom smijeru , smijesno stvarno tako da smo mogli jedino cekat riddle-a da dodje al' eto nije mogao doci jbg, bice i drugih kafa, samo jedna molba ako je netko slikao da postavi da vidimo kako je bilo !
Prejako nam je bilo, igrali sa nekom djeocm lan, smijali se, ishli po kafama, prichali iskustva.
Evo sav sam smoren, sjedim u nekom netu bezveze.
Jeo samo jednom, nisam imao vremena, popio ; lazno je rec' 15 kafa i dobro se provodio.

Valjalo bi opet da se ovo ponovi ali da dodjete u vecem broju, bilo bi super.

Eto, Agich je neshto slikao, nadam se da ce postaviti lijepe glave, whahwahhaa.

Pozz za moje Vakufljane spY, flY i ekipica.

Caos.
miaky je napisao/la:
Prejako nam je bilo, igrali sa nekom djeocm lan, smijali se, ishli po kafama, prichali iskustva.
Evo sav sam smoren, sjedim u nekom netu bezveze.
Jeo samo jednom, nisam imao vremena, popio ; lazno je rec' 15 kafa i dobro se provodio.

Valjalo bi opet da se ovo ponovi ali da dodjete u vecem broju, bilo bi super.

Eto, Agich je neshto slikao, nadam se da ce postaviti lijepe glave, whahwahhaa. :)

Pozz za moje Vakufljane spY, flY i ekipica. :)

Caos. :)
Hole vratim ti noz onaj,kad sljedeci put navratis :o (sneeze)

Post dobio aplauz od spY

Sneeze prosao :D....dobit' ce za Bajram aBd HAHAHAHAHAHA ;)

Post dobio aplauz od spY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.