Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] T-Mac Wallpaper by elDin

1.073 pregleda · 35 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 21:23

Pozdrav gameri,ev jedan tut od mene (mislio sam vec i napraviti al je i skala to trazio od mene ^^)
dakle,kao sto nasliv kaze,moj novi wallpaper:
--------------------------------------
x T-Mac wallpaper by elDin
sto se tuta tice,evo ga:

• Stockovi:
x T-Mac stock
x wall texture stock

Moguce je da sam tokom pisanja pogrijesio,al nemojte zamjeriti =)

ako moze tema sticky ili u zanimljive

(c)eldin94.deviantart.com

Svaka cast !;)
Sticked.
Iako je tutorijal do neke mjere pregledan, outcome, barem po meni, ništa ne valja. Djeluje prazno

A može biti i da je do mene. Šta ja znam. Svaka tebi čast na tutorijalu, al' outcome je loš praaavo
4rm4n1 je napisao/la:
Iako je tutorijal do neke mjere pregledan, outcome, barem po meni, ništa ne valja. Djeluje prazno

A može biti i da je do mene. Šta ja znam. Svaka tebi čast na tutorijalu, al' outcome je loš praaavo
ajd kad te lijepo molim ne javljaj se na moje teme vise svegati...
ne zato sto mi se ne svidja komentar (znam primiti i pohvalu i kritiku) nego kada ja bilo sta napisem ti konstantno imas neki primjedbu ili sl.

Post dobio aplauz od Justice

U j**o te dok sam skonto šta je svaka čast za ovo na kraju ostala mala mrlja na megrejdiovoj ruci
Odlican tutorial svidjami se outcome 9/10

:D:D:D
Jako lijepo eldine, svaka cast.
Outcome je koliko toliko dobar, kao i opis 
Nice 
De mi bgt daj tut kako si ovo u cinemi uradio 
Ocami prejakoo 

Znaci nemam nijednu primjedbu na ovom wallu.

Znaci pre pre prejakoo

Neznam sta da vise kazem osim da kazem da cu pokusat,  al nece bit ni blizu ko tvoj al nvm vazi pokusat..

10 / 10 tebra ... 
4rm4n1 je napisao/la:

Kako si ti samo ljubomoran lik to je nevjerovatno,da li ces ikada imat imalo dostojanstva pa nekome rechi svaka cast bolji si od mene?

10ka bro
Meni se svidja, i ja cu probati sa koji igracem da uradim.
10/10
elDin je napisao/la:
ajd kad te lijepo molim ne javljaj se na moje teme vise svegati...
ne zato sto mi se ne svidja komentar (znam primiti i pohvalu i kritiku) nego kada ja bilo sta napisem ti konstantno imas neki primjedbu ili sl.
Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljene, te da to mišljenje javno kaže. Ja ti kažem, outcome ti ne valja. Wall djeluje prazno.

Ti me možeš j*** t', al' ja neću reći da valja.

Nije sve tako krasno, dijete. Tijekom cijelog života ćeš dobijati kritike od svakakvih ljudi: od roditelja, preko nastavnika/profesora u školi, do svojih drugova. Moraš naučit' prihvatati i loše kritike.

Naučio se tri tutorijala i misliš da si 8og. Kulturno ti govorim, iz najbolje namjere, smiri se malo. Ja ti samo kažem da ne valja, ti bi odmah psovao (ne u ovoj situaciji, nego i inaće, općenito). Calm down, mate.

@synl; da ti uporedim taj tvoj post sa jednom rl situacijom:

Sudije na fudbalskim mečevima govore igračima kako da se ponašaju dok igraju, regulišu njihove postupke i kritikuju ih (nekada verbalno, nekada kartonima - my fav ), ali oni NEMAJU POJMA u samom igranju fudbala.

Ja, ma koliko god loš bio u Photoshop-u, imam pravo da kritikujem nekog i da kažem svoje, subjektivno mišljenje.

Ćao.
synL je napisao/la:
Kako si ti samo ljubomoran lik to je nevjerovatno,da li ces ikada imat imalo dostojanstva pa nekome rechi svaka cast bolji si od mene?

10ka bro
Zašto ga ti napadaš ?

Bolje je flejmovati autora, nego laički napisati 10/10.

Dobro je Mirza rekao, jeste prazan tutorial.

Svaka ti čast na trudu Eldine, ali stvarno je prazno.

Vi svi što pišete "10/10" i tome slične komentare, razmislite samo kakve su šanse da iko onaj outcome ustvari iskoristi kao wallpaper ?

Izgooglaj malo "advanced wallpaper tutorials", pa uporedi. Ovo je u biti tutorial kako kombinovati smudge u ripple. Ma da bi opet od ripple-a mnogo bolji posao odradila neka dobra Distortion map-a.

Još jednom čestitke za trud, da ne misliš da te mrzim.
4rm4n1 je napisao/la:
Svaki čovjek ima pravo na svoje mišljene, te da to mišljenje javno kaže. Ja ti kažem, outcome ti ne valja. Wall djeluje prazno.

Ti me možeš j*** t', al' ja neću reći da valja.

Nije sve tako krasno, dijete. Tijekom cijelog života ćeš dobijati kritike od svakakvih ljudi: od roditelja, preko nastavnika/profesora u školi, do svojih drugova. Moraš naučit' prihvatati i loše kritike.

Naučio se tri tutorijala i misliš da si 8og. Kulturno ti govorim, iz najbolje namjere, smiri se malo. Ja ti samo kažem da ne valja, ti bi odmah psovao (ne u ovoj situaciji, nego i inaće, općenito). Calm down, mate.

@synl; da ti uporedim taj tvoj post sa jednom rl situacijom:

Sudije na fudbalskim mečevima govore igračima kako da se ponašaju dok igraju, regulišu njihove postupke i kritikuju ih (nekada verbalno, nekada kartonima - my fav ), ali oni NEMAJU POJMA u samom igranju fudbala.

Ja, ma koliko god loš bio u Photoshop-u, imam pravo da kritikujem nekog i da kažem svoje, subjektivno mišljenje.

Ćao.
Dobro to da si u photoshopu losh.. to je tvoj stav koji eto ja cu uvazavati i podrzati te u tom uvjerenju....ali ne mislis da je malo irnocino svaku temu,svaki trud drugoga omalozavati?
Tutorijal je beton desetka 
Bravo svaka cast.Po meni je extra jer sam n00b u photoshop xD
15/10 
Samo tako nastavi 
synL je napisao/la:
Dobro to da si u photoshopu losh.. to je tvoj stav koji eto ja cu uvazavati i podrzati te u tom uvjerenju....ali ne mislis da je malo irnocino svaku temu,svaki trud drugoga omalozavati?
A ne misliš li ti da ti radovi u stvari I JESU loši? Provedi 2 dana na DeviantART-u i vidjet' ćeš šta su radovi 

I još jednom kažem, daj mi primjer gdje sam nekoga omaložavao dam ti 200 bodova. Ja mu samo kažem da mu je rad prazan i da poradi na tome 

Post dobio šamar od skala

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.