Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vista free zona upload

118 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.01.2010. u 00:56

Pozz evo posto ne mogu uci na fz.pixelseeker pa da pitam ako ima neko da bi uploadovao cd od win viste na free zonu bih neta da mi se javi bio bih mu veoma zahvalan.bit ce i nagrada kreditom :D
jarane ne ide to tako lahko mora se tema prvo stavit na forum od free zone i kad ona skupi dovoljno bodova ona tek ide na free zonu ;)
abraham je napisao/la:
jarane ne ide to tako lahko mora se tema prvo stavit na forum od free zone i kad ona skupi dovoljno bodova ona tek ide na free zonu
jel ti gledas bodove ili da pomognes liku ajdolu jedan
ResidentEvil je napisao/la:
pa fino sam mu napisao kako ide to jer nemozes ti sad odjenom stavit nesto na free zonu vec mora da ide preko foruma ako grijesim izvini
ResidentEvil je napisao/la:
tako je
hitno mi je potrebno to a on sad izmislja nesto
jbt
maidxxx je napisao/la:
tako je
hitno mi je potrebno to a on sad izmislja nesto
jbt
zivot ti ovisi o tome
Ti bi prvo trebao pročitat pravila foruma(fz.pixelseeker.net). Nakon čega bi trebao skontat da moraš biti 'uploader' na freezoni, da bi mogao nešto 'tražiti'. Pod uslovom da se materijal koji si ti tražio nije nalazio na serverima u proteklim šest mjeseci.

I nije mala stvar uploadovat par gigabajta. Trebao bi ti računar biti par dana non stop upaljen i da uploaduje. Jer brzina uploada nije velika(oko 20-25 kbps). I abraham nije mislio na gamers bodove, vjerovatno je mislio na glasanje članova pixelseeker-a. Jer imaju glasanja da li će neki materijal ići na server ili ne. Pogotovo jer je Vista u pitanju, bila je 1337 puta na serveru. Serveri su u kur*u.

Čisto sumnjam da će neko uploadovat gigabajte za par marki kredita.
spY je napisao/la:
Ti bi prvo trebao pročitat pravila foruma(fz.pixelseeker.net). Nakon čega bi trebao skontat da moraš biti 'uploader' na freezoni, da bi mogao nešto 'tražiti'. Pod uslovom da se materijal koji si ti tražio nije nalazio na serverima u proteklim šest mjeseci.

I nije mala stvar uploadovat par gigabajta. Trebao bi ti računar biti par dana non stop upaljen i da uploaduje. Jer brzina uploada nije velika(oko 20-25 kbps). I abraham nije mislio na gamers bodove, vjerovatno je mislio na glasanje članova pixelseeker-a. Jer imaju glasanja da li će neki materijal ići na server ili ne. Pogotovo jer je Vista u pitanju, bila je 1337 puta na serveru. Serveri su u kur*u.

Čisto sumnjam da će neko uploadovat gigabajte za par marki kredita.
Ja sam pitao ako ima neko ako neces suti nemoj djaba pisat nista cuvaj tipke
maidxxx je napisao/la:
Ja sam pitao ako ima neko ako neces suti nemoj djaba pisat nista cuvaj tipke
Ti napravio profil i došao pametovat tj ušutkivat fino ti lik rek'o ti pametuješ...
Imaju trenutno problema sa freezonom i btw ako ches vech vako pametovat sumnjam da che ti ko pomoch tako da ohladi
A jeste neki tražite momeku bodove za pomoć. Jarana otidji u poštu i traži "crvenu" knjižicu, o pravljenju freezone, dat ce ti ljudi a imaš sve objašnjeno

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.