Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT] Youtube

371 pregled · 30 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 01:53

Eo svaka 2-3 dana vidim temu kako skinuti neki klip s youtuba , i ostalih nekih stranica , ali u ovom tutu cu pokazati opcenito oko youtuba.

1.Otice te naovu stranicu i skinuti program za skidanje klipa s youtuba.

2. Kada se download installirat ce te taj program i pokrenuti. Pokazat ce vam se ova slika.

3.I sada ce te odrediti koji ce te format da vam se skine videa "mp4 . avi flash...." Nakon toga ce te Ovaj url koji cu pokazati na ovoj slici prenjet ga u program dje vam pise "VIDEO url :"

4. Ako niste imali odredjeni format u ovom programum potrebno je da skinete ovaj video converter i convertutjte sebi u svoj zeljeni format.

Toliko od mene , simple .
Ja ne kotam sta ce vam HD da vam beze limit drpa
Fino real player u ruke, neki converter i pucaj brate, video-i po 8mb ...
voLume je napisao/la:
Čuj mod ?
Ima 87 postova, kakav crni mod :r
A ovo za tutove, kako vrijeme prolazi, sve gori i gori tutovi :-X
Kakve veze imaju postovi sa modom ???

Momak se barem malo potrudio da olaksa nekom ko nezna.

Mislite sto imate 300 postova da ste nesto bolji :S

Jadno -.-
Odjednom svi nake tutove pisete? o_O i to lose, i glupe, cast izuzetcima(krystal) <_<
kljuno_m je napisao/la:
Kakve veze imaju postovi sa modom

Momak se barem malo potrudio da olaksa nekom ko nezna.

Mislite sto imate 300 postova da ste nesto bolji :S

Jadno -.-
Lol
moram ti raći da si glup i da je providno to što branite one sa manjim postovima, tj. što braniš sebe i nemoj se ofirati džaba :S
uNbeatablee je napisao/la:
Odjednom svi nake tutove pisete? o_O i to lose, i glupe, cast izuzetcima(krystal) <_<
+1
a ima tih programa kolko hocete svak ima svoj ukus a svaki program nesto svoje zato se nemoj te radi tih sitnica svadjat;)
uNbeatablee je napisao/la:
Nije đabe raspisan konkurs

@tema, zar nije jednostavnije skinut' VideoGET, i u 3 klika skinut' klip sa u2b-a ?
voLume je napisao/la:
Lol
moram ti raći da si glup i da je providno to što branite one sa manjim postovima, tj. što braniš sebe i nemoj se ofirati džaba :S :-X
Aj sine pogledaj odkad sam ja na forumu ,pogledaj ID pa se onda zapitaj imas li pravo da me vrijedjas ....jadno
ima dosta nacina, al eto i ovaj ce posluzit, a dzaba kad ce se o5 ponavljat teme kako skinut jutub video, treba tut za opciju srč :/
codex je napisao/la:
Ja u zivotu nisam vidio ovoliko tutova za jedan dan

Skines program save2pc i skidas osim yt i klipove s 50 sajtova slicnih yt
Tacno.

Portal frca od tutova, pisu ih isti oni sto se adminima uvlace u guzicu ne bi li kako dobili Moderatora. Treba administracija cesce ove konkurse da raspisuje, ozive site da ga ne mozes prepoznati nadajuci se da ce ih neko vidjeti kako se "trude".

Bas sam i ja mislio da krenem nesto pisati o Hardware-u, ali necu namjerno dok ne prodje konkurs, muka mi je od ovakvih tema.
btw., DownloadHelper je odlican.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.