Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

AlienZz[Diskusija]

526 pregleda · 39 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 23:42

Momak zasluzuje Moderatora. ?

Pitate se zasto sam digao Temu , zato sto mogu. ?

- Ae malo da diskutujemo o AlienZzu?

Koji ga djavo ucjenjujete,i pisete mu nes vamo tamo.
Momak je zasluzio Globala i zdra'o.

Molio bih spamera [4rm4n1-a] da se ne javlja na Temu !!!

Sta vam smeta kod momka,bas je rega

Svake sekunde cekam Autobus za Banovice ^^
Momak ga fakat zasluzuje. Tu je godinama, pise normala postove, pomogne kad moze.
slazem se , duze je vrijeme na portalu , eto u top10-ki je , kol'ko tol'ko pametan , ne vidim razlog zasto mu ne dati ?
fakat je istina da zasluzuje, ima znanja vise nego mi svi zajedno, barem o cjenjenoj igrici koju 90% nas igra.Ja ga znam i u zivo prelud je ko covjek, drogira se.. 9-) xD
De ba vidis da i ovi prizemni ne vode ovo kako treba, a da neki vanzemaljci to rade. bjaziii

---------------------------------------------------------------------------------
Sala.

Jaro, nije ti ovo demokratija, pa biraj. Jedino mozemo biti birani. Ja nemam nista protiv Dine, al ako mu nedaju, onda nedaju.
On je pogresno reagirao nije trebao tako odmah ..
Ja da sam bio na njegovom mjestu prije bi podigao temu i u toj temi pitao zasluzujem li moderatora ..

A na ovom sajtu svi samo gledaju ko je mod ili admin ..
Kakve koristi od toga ..nije samo to vazno ..
Ocito nekom jeste vaznije od svega ..

Po meni je zasluzio moderatora lik je dosta puta pomogao ima xxxx postova itd itd ..Ali nije sve u tom moderatoru .. ;)
Ne interesuje me da li je zasluzio ili ne neš mu ga ti dodjelit ni ja nije to na nama da odlucimo
Trenutno se dijele moderatori... Prijavio se na konkurs kao i svi, pa nek ceka rezultate...
ja se cudim sto on neki status nema do sad, mislim da je fkt zasluzio, ako nista makar taj Coffe shop podforum, ako ne global, uglavnom zasluzio je nesto
ftwayne je napisao/la:
Ne interesuje me da li je zasluzio ili ne neš mu ga ti dodjelit ni ja nije to na nama da odlucimo
Sta bolan pricas ti ?

Pa bolan , ti mislis da nije zasluzio,ti dok si spavao Zimski san , on se naradio ovdje drama.

Bolime neka stvar za tvoje misljenje, ne zainteresovanje [zaobidji temu]

Nisi napisao 5 postova,tu mi pametujes nes za Dinu !
Jedino sto je momak zasluzio, to je dozivotni ban.
Jedino sto stvarno zna raditi, jeste vrijedjanje svih clanova koji nisu po njegovom "ukusu".

[/tema]
je***i licimjeri...ccc pogledaj ti ovo
prvo treba pogledati onu temu pa onda ovu i sve ce biti jasno..jadno..ccc
ja mislim svi koji su u Top 10 nebitno u kojoj kategoriji trebaju da imaju neku titulu
A ti Above ne provociraj me na pm ,dobar ti iD i ostalo.

www.gamers.ba/profil/DEATHFAKE,pa dr**j !
GhettoGirl je napisao/la:
bmk i za njegov status i za njega

@haris - ejš ?!
Bas tako
A ti Above ne provociraj me na pm ,dobar ti iD i ostalo.

Ti mislis da si faca sto imas jak id ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.