Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Malo statistike iz Game industrije

405 pregleda · 32 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 22:57

Evo vam zanimljiv link sa statistikom iz gaming industrije.
Chemical je napisao/la:
Hmmm, ovaj link mi je pravo dobro dosao, a razlog je vise nego cudan.

Ugl. da se dokaze, da nisam jedini koji se "igra" sa 23 god.
Ma dobar si ti.. Moj kolega sa treninga, ima preko 30, ima ženu i djecu.. i obavezno prži igre. Davno sam čitao u jednim novinama, da jedna baka/baba/nena/nana ima sve moguće konzole i da je dosta igara i prešla. Neka ultra gamer nena.
Ne spadamo mi u gaming industriju nit smo dio nje jer nemas velikih prodavnica igara ko u ostalim zemljama znaci igre se kod nas downloaduju tj warez 95%, gamerica je jedno 5% kod nas, ni na gamersu djevojka nijedna nikad nije imala neki status (mod itd.), a neki girl klan imas mozda 1 od 200 njih.

Ova statistika skoro i nije dio nas.
DeGraw je napisao/la:
Ma dobar si ti.. Moj kolega sa treninga, ima preko 30, ima ženu i djecu.. i obavezno prži igre. Davno sam čitao u jednim novinama, da jedna baka/baba/nena/nana ima sve moguće konzole i da je dosta igara i prešla. Neka ultra gamer nena.
Dobar je i on. Ja imam jarana, nit ima zene, jos manje djece. A redovno przi igrice. Takoder ima preko 30.

Taj makar ima porodicu.
Hehe hvala na ovome, zanimljivo
Ali ja vise od 18 sati provedem
AtoM je napisao/la:
Dobar je i on. Ja imam jarana, nit ima zene, jos manje djece. A redovno przi igrice. Takoder ima preko 30.

Taj makar ima porodicu.
Ovaj ima porodicu, uspjesan i u poslu i u sportu (bivsi reprezentativac) a bez igara ne moze.

PS: Ja i DeGraw zajedno treniramo
AtoM je napisao/la:

Taj makar ima porodicu.
E taj je baš hardcore gamer. Al' neka ga, nek uživa.
DeGraw je napisao/la:
E taj je baš hardcore gamer. Al' neka ga, nek uživa.
A jest Boga mi. Sjecam se, podavno je bilo, on uzeo AMD Athlon 6000+ Dual, bio mozda tad 300 KM, pa 4 GB rama, 8600 nVidia, samo da ide novi Call Of Duty il Medal of Honor.

Inace ne igra sportske simulacije, i kanter.xD
bU je napisao/la:
Golf je zakon, moram chipovati Wii btw :D
ko je ono bio bolji
ti ili dugo ? :D
zanimljiv link kako se ovo naso i neki su podaci svatno iznenadili ;)
ash je napisao/la:
ko je ono bio bolji
ti ili dugo ? :D
Ja sam vladar golfa :D
Chemical je napisao/la:
Hmmm, ovaj link mi je pravo dobro dosao, a razlog je vise nego cudan. :)

Ugl. da se dokaze, da nisam jedini koji se "igra" sa 23 god.
ako mislis da si star sta bi tek reko igracima iz clana UMS ili UGC,, sve 30+ godina :D:P

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.