Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

LAN Turnir Doboj CS 1.6

622 pregleda · 20 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 22:31

LAN Turnir u Doboju,nova igraonica Pink Panther,otvorena pre par meseci,za sada dobro radi 9-)
Prvo da kazem,bice jos jedan veliki turnir preko leta,ovaj je cisto da se malo druzimo,da opet uradimo nesto za ovu nasu CS scenu.Sto se tice proslog turnira,jeste bilo malo gresaka,ne od strane Siletine nego od nas drugih koji smo pomagali u organizaciji,to nam je bio prvi turnir,na greskama se uci,a vi sto glumite neke HIGH LEVEL ovo ono,ne morate ni dolaziti,idite samo na ESWC,WCG i tako to... ovde smo da igramo cs,da se druzimo i da napravimo nesto...da se ne zadrzavam na glupostima.... ;)

U igraonici su odrzana 2 lokalna turnira u Doti i PES-u,moji utisci su pozitivni,znam da je ovo mnogo vise od lokalnog turnira i potrudicemo se maksimalno da obezbedimo sve potrebne uslove za takmicare.
Sto se tice racunara,na nivou su,svi kazu da su monitori mali,i ja sam imao takav utisak dok se nisam navikao,uglavnom fps je zakucan na 100,tako da ne brinite :D

Turnir pocinje 30.01.2010

Uplate: 75km po ekipi

Konfiguracija:

////// EDIT //////

Sistem takmicenja:

Zavisi od broja ekipa,kada budemo imali vise detalja postavicemo i sistem takmicenja,uglavnom mape koje se igraju:

1.) de_dust2
2.) de_inferno
3.) de_nuke
4.) de_train

Mogu vam obecati da ce ovaj put lokalnih timova biti vise,a i konkurencija jaca ;)

Slike igraonice:

-------------------------------------------------------

Vise informacija:

MSN: [email uklonjen]
Steam: 0ql4ever
Mob: 065/352-482

Good Luck & Have Fun :)
neddie je napisao/la:
Što nisi odma napiso sve ?
Obaveze ? A sto prije najavi,to je bolje,da mi se mogli skupit,il sta ja znam vec
neddie je napisao/la:
Što nisi odma napiso sve ?
Imam mnogo posla oko sajta nekoga :(
KAMANNNNNNNNNNN, GRAVITY gaming organizator ^^
neb0jsha je napisao/la:
KAMANNNNNNNNNNN, GRAVITY gaming organizator ??? ^^ :D
Da,sad je na nivou :)
Ojj daleko jbt .. :)

Prosli turnir sam fulao ovaj necu 100% .. :)
Opa,eto nekog turnira Lijepo Boga mi,sve najbolje sa turnirom,ali Mico dragi ne znam sto cim vidite 2-3 teme odma svi otvaraju,turnir 'vam,turnir tam' ? 20og je Gradiska,znaci tamo je turnir je***a prava,ekipe vrh,tako da ce svi cuvati pare za to,strpi se jos mjesec dva i onda napravis nesto gdje ce doci bruka ekipa,a jos bolje na ljeto,kada bude raspust. Ali opet sve najbolje
0ql je napisao/la:
Da,sad je na nivou
Samo brate, treba gore da se sjedne i srede se oni kompovi ..
Na svakom ima neki skin, ne moze se nako igrait

mil0s je napisao/la:
Opa,eto nekog turnira :D Lijepo Boga mi,sve najbolje sa turnirom,ali Mico dragi ne znam sto cim vidite 2-3 teme odma svi otvaraju,turnir 'vam,turnir tam' ? 20og je Gradiska,znaci tamo je turnir je***a prava,ekipe vrh,tako da ce svi cuvati pare za to,strpi se jos mjesec dva i onda napravis nesto gdje ce doci bruka ekipa,a jos bolje na ljeto,kada bude raspust. Ali opet sve najbolje ;)
Sto si se ti u Beograd odselio :*:*

Pa videcemo kakav ce odaziv ekipa biti i to,a bice preko leta jedan veliki turnir :P
mil0s je napisao/la:
Opa,eto nekog turnira :D Lijepo Boga mi,sve najbolje sa turnirom,ali Mico dragi ne znam sto cim vidite 2-3 teme odma svi otvaraju,turnir 'vam,turnir tam' ? 20og je Gradiska,znaci tamo je turnir je***a prava,ekipe vrh,tako da ce svi cuvati pare za to,strpi se jos mjesec dva i onda napravis nesto gdje ce doci bruka ekipa,a jos bolje na ljeto,kada bude raspust. Ali opet sve najbolje ;)
U gradisku da dodju a u doboj da ne dodju ? ima l' logike :S
Svake godine u Doboj dolaze a sad da ne dodju :)
neb0jsha je napisao/la:
Samo brate, treba gore da se sjedne i srede se oni kompovi ..
Na svakom ima neki skin, ne moze se nako igrait :-[

:-*
Ne brini ti nista ;) :)
N_L_o_Ym je napisao/la:
U gradisku da dodju a u doboj da ne dodju ? ima l' logike :S
Svake godine u Doboj dolaze a sad da ne dodju
Druze nemoj molim te da moram crtat',procitaj temu koju je nik0la napisao,ekipe u Gradisci su stvarno extra da bi se taj turnir propustio,a tesko da ce neko iz Sarajeva,Tuzle ili Mostara imati mogucnost odnosno moci sebi da priusti oba turnira.Nemoj me citirati da ne zatrpavamo temu glupostima.Ako imas meni licno nesto da kazes gb,pp pa kazi. Mico beegee se ne propusta,jedinstvena prilika bila gl&hf
mil0s je napisao/la:
Druze nemoj molim te da moram crtat',procitaj temu koju je nik0la napisao,ekipe u Gradisci su stvarno extra da bi se taj turnir propustio,a tesko da ce neko iz Sarajeva,Tuzle ili Mostara imati mogucnost odnosno moci sebi da priusti oba turnira.Nemoj me citirati da ne zatrpavamo temu glupostima.Ako imas meni licno nesto da kazes gb,pp pa kazi. Mico beegee se ne propusta,jedinstvena prilika bila :D gl&hf
Zivi bili pa vidjeli gdje ce biti bolji turnir :)
aj eto me
milan je napisao/la:
aj eto me
dolazi milan po pare opet u doboj ^^

mil0s je napisao/la:
Druze nemoj molim te da moram crtat',procitaj temu koju je nik0la napisao,ekipe u Gradisci su stvarno extra da bi se taj turnir propustio,a tesko da ce neko iz Sarajeva,Tuzle ili Mostara imati mogucnost odnosno moci sebi da priusti oba turnira.Nemoj me citirati da ne zatrpavamo temu glupostima.Ako imas meni licno nesto da kazes gb,pp pa kazi. Mico beegee se ne propusta,jedinstvena prilika bila :D gl&hf
a kad ti je taj tour u gradisci?=
doboj blizi od gradiske kaman :D

20og februara je turnir u kgbu, tako da je bolje da gradisku odgode ako misle da im dodje iko iz srbije.

daj info i ne odgadjaj nista

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.