Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

FanArt Riznica vol. 24

2.930 pregleda · 145 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 20:10

WALLPAPERE I VECE SLIKE U THUMB STAVLJATE
AVATARI ZA GAMERS.BA NISU 100x100 NEGO 75x75 !
SVAKI RETARDIRANI RAD = ŠAMAR !

SVAKI PM ILI GB, KOJI POSALJETE MODERATORU DA PREGEDA "FARiznicu" ili DA DAJE APLAUZE, TAJ JEDINI KOJI POSALJE PM/GB BIT CE OSAMAREN SA 50 POENA !

by torQ7u/Wertu:
"Mnogi zele avatare, sigove, INFO slike...

Ovdje mozete reci sta zelite, sliku, avatar, SIG, preradu slike ili sta zelite... ?

Za svaki uradjeni request, korisnik dobija aplauz, ako se desi 2 puta da je neko napravio sliku nekome, korisnik ce dobiti aplauz/samar, zavisno od slike dali je lijepo uradjena i dali se tom korisniku koji je zelio svidja ! "

(svaka tema vezana za avatar,sliku,sig i sl. van ove bice izbrisana)

Aplauz dobijate ako se svidi osobi koja je trazila avatar i nemoj te komentara slicnim :super,extra od pojedinaca(samo komentarisu oni koji traze avatar i koji ga daju)

• Molio bih da nezamarate FA Modove preko PM/a i QB/a da vam daju aplauz, ova tema se redovno gleda i ako ste zazluzili da budete nagradeni onda ce te i biti =)
Ako moze meni avatar da pise Kajoty po mogucnosti da je u killzone 2 fazonu kao ovaj sad sto imam

dimenzije sa g.ba

....ako moze avatar da pise traNe! hvala unaprijed!!!
Ako meni moze avatar da uradite, nesto normalno, da pise blazze, ne morate raditi rastu . . .

Neka fancy slova, fancy boje

Cu
Ako moze logo "que pasa" background koji hocete takodje i boja )
eNta je napisao/la:
Ako moze logo "que pasa" background koji hocete takodje i boja )
Svake sedmice (eventualno 2 sedmice) treba ti neki logo

xD
tranneee je napisao/la:
....ako moze avatar da pise traNe! ;D hvala unaprijed!!!;)

Post dobio aplauz od torQ7u_

Ako neko moze da uradi avatar 100x100 da pise herbalist zelenom bojom a pozdaina one rasta boje i jos ponesto da dodate od slika rastamana ili nesh slicno .

Hvala
torQ7u je napisao/la:
Svake sedmice (eventualno 2 sedmice) treba ti neki logo

xD
Lol Marko uozbilji se , pogledaj prosle riznice kada sam trazio niko nikad nije napravio

Al sta je tu je, napisem reda radi mozda neka dusa naiđe
Ako moze da mi neko napravi avatar da pise na njemu ajs,al da bude pravo dobar!
Treba mi neki logo kao od Justice ako neko zna da uradi.
Freesk a ispod toga manjim slovima design
eNta je napisao/la:
Lol Marko uozbilji se , pogledaj prosle riznice kada sam trazio niko nikad nije napravio

Al sta je tu je, napisem reda radi mozda neka dusa naiđe
Ama znam

Al et, nadam se i ja da ce se neko vise smilovat

Have fun, ja da imam vremena uradio bi ti, je****m se sa literaturom za maturski -.-"
Ako moze avatar , da pise '' oblacko'' . Nesto jednostavno,a lijepo :D
snayder je napisao/la:
ooo yeaaaa! mocan... mozel' momku aplauz! ty
skyx je napisao/la:
Ako neko moze da uradi avatar 100x100 da pise herbalist zelenom bojom a pozdaina one rasta boje i jos ponesto da dodate od slika rastamana ili nesh slicno .

Hvala
Ovako nesto?

skyx je napisao/la:

Hvala
xhMee je napisao/la:
ako moze avatar da pise na njemu : ademiir sa 2 ii :] eto samo AVATAR znachi HVALA

<3
ev, nadam se da ti se svidja:
bice edit, sry zeza me nes PC

da se iskupim za cekanje!

Post dobio aplauz od torQ7u_

xhMee je napisao/la:
ako moze avatar da pise na njemu : ademiir sa 2 ii :] eto samo AVATAR znachi ;) HVALA

<3

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.