Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Moja stranica

336 pregleda · 21 odgovor · otvorena 17.01.2010. u 15:17

odma na pocetku da kazem da ovo nije nikakvo reklamiranje vec sam prvo scriptu probao na free hotingu pa ako bude sve ok da mogu stavit na neki bolji hosting. Zamolio bi raju kojoj se nije mrsko ragat na http://www.gv-raja.tk/ da se registruju i da ostave komentar kako su zadovljni sa scritpom

Ovo sto vidi kad tek stranicu otvorite to je 0 koliko stranica nudi aplikacija kad ste registrovani

Admini i moderatori molim vas ne brisi te temu
abraham je napisao/la:
et vidis ja mislim da je bolja kad se regas i aplikacije sve sebi dodas i tak dalje ali ne bitno hvala u svakom slucaju

www.radiosloga.com.ba mozeli komentar za ovo ne zavrsenu stranicu
Brate vidi jednu stvar. Tebi je cilj navuci mnostvo membera ? E' ne mozes ti njim sad' reci, ae posjeti www.nesto.ba i rec' naslovna strana ne valja, registruj se i bit' ce bolje ? Sta si dobio sa tim ? Jell ti bolje kreirat Naslovnu stranu da se memberi sami registruju , bezz ikakvog nagovora ? Fino uredis, simple style nesto, ne sad aman zaman pretjerano, i bit' ce to fino , al' eto .. Da, radiosloga, nije bas nesto , tu je negdje na svom mjestu. Za to dajem jednu 5, radi nekog "rada" il "truda", ko je radio . Pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.