Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba 1on1 aim cup - PRIJAVE

642 pregleda · 33 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 11:48

- Jutro po drugi put .

Imam jednu molbu za Vas.
Na ovom Gamers.ba(ESL) 1on1 aim cupu, imamo prijavljenih "27 Članova", broj clanova koji nam treba da bi mogao poceti ovaj cup je 32, zato Vas molim da Vi koji se jos niste prijavili, a imate zelju da igrate ovaj prvi 1on1 aim cup da se prijavite

Link za prijavu ovdje
Ako ovo gore ne radi pokusajte sa ovim
Poslije texta vidjet cete link za prijavu !
Zahvaljujem

Prijavljeni

Molim Vas sve da CONFIRMATE svoje ucesce preko istog linka preko kojeg ste se SING UP-ali
tesko je to mahiretalo :D teska prijava mrsko se ljudima prijavljivat :D:D
ma ja bi se prijavio sve skino sve imam samo ne mogu steam da add :] bshz vech stawio a ne moze remove
zuti_h4mc3 je napisao/la:
tesko je to mahiretalo teska prijava mrsko se ljudima prijavljivat
Kad nije bilo mrsko ovima (tacnije 27morici) sto bi bilo tesko i ovoj petorici ( i tebi ). Ako imate kakvih problema oko prijavljivanja ili stimanja ESL accounta javite se objasnit cu vam
Imam i imao sam veliku želju da igram na cup-u , i uradio sam sve što sam mogao da pokrenem aequitas , ali ne može.

Slap me radi offtopic-a ali eto , i rekao sam vam da nećete imat' brojnost kao ovdje.

GL
Onda se bas raje prijvaljivalo, dodje ESL, aeq, pola ih se nije prijavil0.

Ajde valjda ce se jos raje prijaviti .. Prijavljen sam ja [:
KRYSTAL je napisao/la:
Imam i imao sam veliku želju da igram na cup-u , i uradio sam sve što sam mogao da pokrenem aequitas , ali ne može.

Slap me radi offtopic-a ali eto , i rekao sam vam da nećete imat' brojnost kao ovdje.

GL
Eh. vidis to je problem i ja ti taj problem rijesim.

add me na msn : [email uklonjen]

Residence Must reside in one of the following countries:

Country code: ba
min. members: 1
eto prijavio sam se, samo da me admin doda
Ja bih se prijavio, al' cup starta - ja taman idem daleko, daleko
Steta necu igrati neam steam ako je vec tako.

GL 2 ALL !
Zahvaljujući Mahiru prijavio sam se.

ESL Wire , ko neće da se pegla sa aequitasom.
mi koji smo iz hrvatske,srbije...ne možemo se prijaviti :S
a sad da pravim fake acc mogu samo popušti ban...
I KoRn me je pitao da vidim sa Emirom(Violenom) da se to promjeni.. njega nema na msn duze .. a ja nemam accesa tome ..

.
Reci Mojsiju bolan, jer nisam nd to mislio, za vlexa korna i vec clanove gba, i reci mu da prihvati sve jer ti nezmas .
VioleN je napisao/la:
Reci Mojsiju bolan, jer nisam nd to mislio, za vlexa korna i vec clanove gba, i reci mu da prihvati sve jer ti nezmas .
Neki sam ti dan rekao 24/7 lik AFK . nema veze ima sad vec prijavljenih 32 clana
Mahire kad bude trebao poceti kup postavi ovde temu i to jer ne ulazim cesto na esl pa cu dobiti bpts ili me na steamu obavijesti
prijavio se :D

mahyr mi poslao ove programcice i sve radi... :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.