Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

MW2 momentum sistem..

90 pregleda · 3 odgovora · otvorena 16.01.2010. u 19:24

Svi ljubitelji mw2 sobzirom da su moje vjesti oko "Momentum Sistema" odbijene nekoliko puta odlicio sam da to napisem ovdje.
Radi se on novome stistemu Kill streakova u mw2.Sistem se zasniva na specialnom baru koji svaki igrac posjeduje takodjer svi KS su unaprijed otkljucani.Punjenjem bara imate mogucnost da iskoristite 1 KS tada dolazi do resetiranja bara.Svaki igrac ima svoj bar kao sto sam rekao i takodjer kada umrete a punili ste svoj bar,vas bar se NE RESETIRA vec primate kaznu od dva killa i nastavaljate ponovo.Cilj cjeloga sistema jeste da se pokrene timska igra i manje campanja.Sada se vjerovatno pitate sta je sa Tactical Nuke,e pa tactical nuke mozete dobiti kao pojedinac ali su vece sanse da to uradite na razini Timskog bara.
Svaki tim ce imati bar koji ce moci puniti kao ti i tu se neprimaju kazne za smrt i slicno.Poene cete takodjer dobijati tako sto pravite killove,plantate i defate bombu,zauzimate polozaje,itd.
Nas prijatelj Robert Bowling je odlicio da unese takodjer novine u igru u smsili emblema i titlova mozete poslati svoje ideje na e-mail adresz od Infinity wards mozda vam se posreci.:D:D:D
bara,bara,bara,bara ...... Ima li neka druga riječ ?

A vijest si vjerovatno kopiro ili je bila prekratka.Izvor ?
Prodji se pisanja vijesti najbolje je kad dobiješ zabranu i moliš rdl da je skine

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.