E ovako imam problem oko instalacije CoD MW2. Kad trebam ubaciti CD3 javlja mi neki Eror. Znate li vi u cemu je problem ?
Pitanje
Riješeno
20 bodova
CoD MW2 problem
199 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.04.2010. u 11:02
Probaj kopirati CD3 na desktop i kada ti se pojavi da ubaciš CD3 preko Browse klikni fileove CD3 koje si kopirao na desktop.
I meni je isti taj problem bio...kupovo vise puta igricu....kupio nekoliko puta na raznim mjestima nece nece pa nece....a igrica bila stvarno extra..i ja odem nabavim drugi cd i proradi....to ti je uglavnom ako ti ima neki error na cd-u pa ne radi ili ti je otiso dvd-rom..jedno od tog sigurno jest...probaj nabaviti od druga..pokusavaj..ako nista uzmi sve prebaci na HDD i onda pokreni instalaciju..:)
Edit:i zavisi neke igre ako imaju error promijeni sljedeci cd..npr ako ti je cd2 unutra i pokaze ti error ti samo ubaci cd3 i tako dalje..
Edit:i zavisi neke igre ako imaju error promijeni sljedeci cd..npr ako ti je cd2 unutra i pokaze ti error ti samo ubaci cd3 i tako dalje..
pokusavaj vise puta isti cd proradit ce 100% tako je meni bar
Idi ono retry stalno..Probaj 1 pa 2 pa 3 pa 4 ubacit i htjet ce..:):mora moc..
Sve na HD pa probaj instalirati.
HD isstaliraj
Ili ti je mozda do cda neznam dje si kupovao igrcu mozda ti je cd ostecen aa?
GL
Ili ti je mozda do cda neznam dje si kupovao igrcu mozda ti je cd ostecen aa?
GL
ubaci prvo cd 1 pa onda cd 3 mora da radi
pa to je barem lagano sve prebaci u jednu mapu cd1,cd2,cd3 i kad si to napravio pokreni setup i to to
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.