Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Kafa] - Rezime

550 pregleda · 33 odgovora · otvorena 14.01.2010. u 15:41

Pristuna braca bila: Rammo, Score, jedan lik, torQ7u
Bila Rya u prolazu, cekala Adu i neku nejru :O

Hvala sto ste dosli.
Koliko se meni cini ramo ima 15 god ?
Hehehehe
Hajde 3 stavili su 18 da im nedolaze djece 10-13 godina :S.Eto imal kakvi slika folova golova :D?Kako je bilo?
GL
Dosho bi ja da je bilo -18 , to je dokaz kolko ima punoljetnih osoba ovdje .

Nadam se da će sljedeći put biti i za maloljetne .

Bilo vam je krcato pravo
Puna mi je glava tih kafa i eroneta.

Ljudi dajte da se g.ba kafe odrzavaju sirom BiH, dajte da se vise malo druzimo, da se upoznajemo.
Nije Sarajevo jedini grad u kojem se mogu odrzati g.ba kafe.
Tako je justice al jbg stavili samo za 18 -.-
bjorN je napisao/la:
Hehehehe
Hajde 3 stavili su 18 da im nedolaze djece 10-13 godina :S.Eto imal kakvi slika folova golova ?Kako je bilo?
GL
Ne koristi GL kad ocigledno neznas sta znaci .

@justice

Pa vi u Travniku mozete organizizovati g.ba kafu ,ali da li se isplati vama ili nama dolaziti u Sarajevo odnosno Travnik tako da je najbolje da ovako ostane ,iako ja ne idem na ove g.ba kafe iz principa .

Justice je napisao/la:
Puna mi je glava tih kafa i eroneta. :-X

Ljudi dajte da se g.ba kafe odrzavaju sirom BiH, dajte da se vise malo druzimo, da se upoznajemo.
Mostar :)
Justice je napisao/la:
Puna mi je glava tih kafa i eroneta. :-X

Totalno si u pravu , mislio je da ce mu riddl doci ccc mozda lav itd....ljudi ganjaju poso j**e se njima za kafu neku.....

Mah nez sto si stavljao to (+18) nije ti to trebalo prosli put je sve bilo ok.ey moji drugova je bilo 5 i normala nismo nikom smetali a neznam otkud sad to (+18) .
sanjin1991 je napisao/la:
Mostar
Mostar
Banja Luka
Zenica
Travnik
Bihać
Gradačac
Tuzla
Banovici
Jablanica

itd.

Napravite spisak gradova i svakih nekoliko dana novi grad, nova g.ba kafa.
Nevidim sta je tu tesko a i vjerujem da se vecina slaze samnom.

EDIT:
Evo malo se poigrajte kartom Bosne.

Ocito nemate pojma o drugim gradovima sem Sarajeva.
Ja sam znao da ce ovako bit, zato sto ko fol svi koji imaju 18mogu doci, eto ti sad kafe torq :]

Ovo ti je lekcija :]
Justice je napisao/la:
Mostar
Banja Luka
Zenica
Travnik
Bihać
Gradačac
Tuzla
Banovici
Jablanica

itd.

Napravite spisak gradova i svakih nekoliko dana novi grad, nova g.ba kafa.
Nevidim sta je tu tesko a i vjerujem da se vecina slaze samnom.

EDIT:
Evo malo se poigrajte kartom Bosne.

Ocito nemate pojma o drugim gradovima sem Sarajeva. :-X
Banovići :D:D
Tu neće niko doći svojom voljom, tu dolaze samo odabrani :D:D
vako nek se malo napravi u SBK :D ... TRAVNIK , BUGOJNO , G.VAKUF :P .. itd: D :D sto uvjek sarajevo :S ????
Justice je napisao/la:
Puna mi je glava tih kafa i eroneta.

Zasto ti ne otvoris temu G.ba [kafa] sutra, prekosutra, bilo kad, dodjite svi iz Travnika tu i tu, i postavis slike i cao ?

Ovo nema nikakve veze sa administracijom ili bilo cim sto se tice Sarajeva, osim toga sto u je vecina clanova iz Sarajeva.

Ne mozemo mi vashe kafe organizovati, mozete, i trebali biste se dogovarati bez nas, ne trebamo vam
I bas se morala tema dici? Ne vidim poentu O.o Ljudima ispiti, ne znaju gdje im je glava, logika da ce samo djeca doci na kafu..
Ja sam bila u prolazu pa sam svratila da pozdravim.. (:
geni je napisao/la:
Zasto ti ne otvoris temu G.ba [kafa] sutra, prekosutra, bilo kad, dodjite svi iz Travnika tu i tu, i postavis slike i cao ?

Ovo nema nikakve veze sa administracijom ili bilo cim sto se tice Sarajeva, osim toga sto u je vecina clanova iz Sarajeva.

Ne mozemo mi vashe kafe organizovati, mozete, i trebali biste se dogovarati bez nas, ne trebamo vam
Nisam ni rekao da vi MORATE organizovati kafe za nas samo bi vas, clanove administracije prije poslusali, a i nevjerujem da je sad fazon da ja travnicane zovem..
Koja svrha ako vec sve g.ba clanove iz Travnika znam.
Prava stvar je upoznavati gamere iz citave Bosne, ili mozda cak i iz susjednih drzava (tj. ako imaju priliku i mogucnost da dodju i prisustvuju).
Riddle je najblizi od visoke administracije i naravno..
On bi mogao imati veliki uticaj na ovo samo neznam kakav je s vremenom i obavezama.
Znam da je mahYr prije nekoliko mjeseci organizovao turnir u Travniku i dosao je veliki broj gamera i to samo dokazuje da nije nista nemoguce.
Zato predlazem da se organizujemo.
sanjin1991 je napisao/la:
Mostar
skupis almu i onog vnd_ i eXa , ako ih znas
dodjemo ja,rulf i kage93 ^^

i eto ti mostar ka'a
Justice je napisao/la:
Nisam ni rekao da vi MORATE organizovati kafe za nas samo bi vas, clanove administracije prije poslusali, a i nevjerujem da je sad fazon da ja travnicane zovem..
Koja svrha ako vec sve g.ba clanove iz Travnika znam.
Prava stvar je upoznavati gamere iz citave Bosne, ili mozda cak i iz susjednih drzava (tj. ako imaju priliku i mogucnost da dodju i prisustvuju).
Riddle je najblizi od visoke administracije i naravno..
On bi mogao imati veliki uticaj na ovo samo neznam kakav je s vremenom i obavezama.
Znam da je mahYr prije nekoliko mjeseci organizovao turnir u Travniku i dosao je veliki broj gamera i to samo dokazuje da nije nista nemoguce.
Zato predlazem da se organizujemo.
A ok turnir... Ali ne znam bas ko bi sve htio dolaziti radi kafe do Travnika, skupa je to kafa

Ako ces ti doci u Sarajevo na kafu, ja cu ti se prvo odazvati
geni je napisao/la:
A ok turnir... Ali ne znam bas ko bi sve htio dolaziti radi kafe do Travnika, skupa je to kafa

Ako ces ti doci u Sarajevo na kafu, ja cu ti se prvo odazvati
Nije to pod moranjem.. naravno mislio sam ako je nekome usput ili gameri u okolici travnika.
A ako bude prilike da idem i Sarajevo, naravno javim ti.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.