Evo vidim svakodnevno se otvaraju teme steam mix, naravno nemam ništa protiv toga i ponekad učestvujem na njima.. Ali zar nije bolje da igramo gathera svi, te da nam ne propadne gather.ba.. Znači molim sve prisutne da komentarišu .. Pozz
Diskusija
gather.ba & steam mix - koment
161 pregled · 12 odgovora · otvorena 13.01.2010. u 21:00
Gatheri - servers low ..
Mix - serveri solidni
Mada igram i toga i toga ..
Mix - serveri solidni
Mada igram i toga i toga ..
Iskreno igro sam gather i bio sam admin.Ali mi se gather zgadio,zasto?Zato sto u pola gathera izađe neko,a ti ga nesmijes banovati jer ima malo nambera na (cs.gather.ba)pa kako ce se opametiti ako ga nebanujes.Tako sam se i ja opametio kad sam dobio ban na cs.gather.de 30 dana zbog izladzenja u pola
Ja dizo mixeve i banse Lenoxa,nama zabranise jeste da smo mi stavljali by skylive-gaming.info,ali rekli smo da necemo stavljat,vlex je reko dizite ako se server zove Gamers.ba,a ovaj se zove Mys,al nista normala,po 20 tema..jos ovo ns/s server,onaj nas bio samo steam..S M I J E S N O
A oko gathera,kriza.
A oko gathera,kriza.
Medixon je napisao/la:
Ja dizo mixeve i banse Lenoxa,nama zabranise jeste da smo mi stavljali by skylive-gaming.info,ali rekli smo da necemo stavljat,vlex je reko dizite ako se server zove Gamers.ba,a ovaj se zove Mys,al nista normala,po 20 tema..jos ovo ns/s server,onaj nas bio samo steam..S M I J E S N O
A oko gathera,kriza.
A oko gathera,kriza.
1.Zabranjeno je jer se po vasim temama psovalo,svastra radilo.
2.Stavljali ste gamers.ba mix sto je protiv pravila gamers.ba portala.(moze se samo igrati na odredzenim serverima)
3.Mys ni nestavlja by www.mys.ba da se shvati kao reklama nit stavlja gamers.ba mix posto nije g.ba mix
Kad si odigr'o zadnji mix ( preko g.ba ) da su svi ostali do kraja i fino zavrsili mapu ?
Uvijek neki idiot izadje u pola servera, il' otjera ostale ace team killovima
Uvijek neki idiot izadje u pola servera, il' otjera ostale ace team killovima
Spectors je napisao/la:
LoL nidze veze
2.Stavljali ste gamers.ba mix sto je protiv pravila gamers.ba portala.(moze se samo igrati na odredzenim serverima)
3.Mys ni nestavlja by www.mys.ba da se shvati kao reklama nit stavlja gamers.ba mix posto nije g.ba mix
Medixon je napisao/la:
Kao prvo smanji spam,kao drugo,nasi mixevi 10puta bili bolji,jer sam raju prepado na to da ce dobit BAN,i svi su igrali..zato nemoj pricat beze
Medixon je napisao/la:
Kao prvo smanji spam,kao drugo,nasi mixevi 10puta bili bolji,jer sam raju prepado na to da ce dobit BAN,i svi su igrali..zato nemoj pricat beze
Ali djabe, izlaze u po meca, nadam se da ce biti ovi G.ba mixevi, pa da vidim onda ko ce izac u po meca ? [:
hf.
miire je napisao/la:
Djabe ovi mixevi, igramo i mi na mys.ba by ssh.rs onom serveru, server prejak 20 ping maximalno.
Ali djabe, izlaze u po meca, nadam se da ce biti ovi G.ba mixevi, pa da vidim onda ko ce izac u po meca ? [:
hf.
hf.

@Joker
Ajde ti dodji na ba ,, igraj .. kad ti izadje banuj ga ... boli te ku**c
Pa pokusajte malo pametnije, 5v5 i 1 ili 2 da cekaju u specu..
Ja udjem kad je 9 pa me kikate bez razloga al' et.. samo vi..
Ja udjem kad je 9 pa me kikate bez razloga al' et.. samo vi..
Medixon je napisao/la:
StealtH je napisao/la:
Mogu misliti tog straha kad im zaprijetis banom. Strasno fkt.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.