Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gamers.ba Mix [Uputstvo]

267 pregleda · 9 odgovora · otvorena 17.01.2010. u 17:20

Pozdrav,

posto smo tokom danasnjih mixeva imali problema sa add-anjem u gather, te psovanjem i prozivanjem igraca tokom mix-a, primoran sam da vam napisem par pravila ako zelite da prisustvujete Gamers.ba mixevima.

Pravila su sljedeća ;
- Na mixu igrate iskljucivo sa svojim rl nickom koji vam je na Gamers.ba portalu
- Na mixu nema psovanja niti prozivanja, na sljedeće mixeve cemo pokusat' obezbjedit' hltv-ove pa ce bit' i demoi, ko po vasoj procjeni vara na mixevima, prijavite ga, ako se ustanovi da na bilo koji nacin vara (skripte/chitevi/flash bugovi) dobit' ce zabranu igranja Gamers.ba mixeva
- Ukoliko igrac izađe tokom mix-a, dobit' ce zabranu igranja budućih Gamers.ba Mixeva
- Na server ce bit' ubacena antisilentrun.amxx tako da neće bit' skrolanja
- Svi oni koji se ne budu pridrzavali pravila, dobit' ce zabranu igranja Gamers.ba Mixeva na Steam ID !

Kako se addati u gather?

Vrlo jednostavno, kada vidite da je neko od administracije "podigao" Gamers.ba Mix s' temom i gatherom, napisite post na temi, npr. ".add" radi lakseg prepoznavanja igraca nakon mix-a, te kliknite na sistem za gathere Gamers.ba Portala

Nakon ulaska u gather, upisite password koji će bit' napisan u temi (password je uvijek "gba".
- Sada ste već u gatheru, kada budete ready, jednostavno kliknite ispod prozorcica preodredjenog za chatanje "ready sam"

Sada ste spremni za igru, kada se skupi deset (10) igraca u gatheru, dobit' cete IP i password te udjite na server..

Napomena ; Svi Mixevi su na protokolu 48 (Steam-u)
- Samo pobjednicka ekipa ce dobiti aplauz

Molim temu u zanimljive dok se raja ne navikne , <3
browNe je napisao/la:
Mozes li sada dici gamers.ba mix ?
to sam sad hteo da napisem :D
Sve je to super, lijepo smo se druzili, al Farise ljubavi, server laga..
Rya je napisao/la:
Sve je to super, lijepo smo se druzili, al Farise ljubavi, server laga..
Tuzi iGGi-a
csmajstaduca je napisao/la:
Napravi da gubitnicka ekipa dobija samar
To bi bilo malo glupa ideja , jer onda niko nebi igrao gathere radi šamara , jer ovdje je većini članova bodovi veliki prioritet (čast izuzecima da se nepronadje ko) , samo uopšteno kažem

@ tema , mogu samo reći da je dobra ideja za beginnere i ko ima u planu da može da prati guide , n1 rly
Fino fino ^^
Nek ima server da se igra, uvijek imam 5 al nea servera

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.