Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 180 bodova

-

232 pregleda · 13 odgovora · otvorena 13.01.2010. u 20:40

Pozdrav.
Imam jbnih problema s ovim mobitelom. Kada prebacim slike ili video preko bluetootha, normala iz inboxa spremim u galeriju, medjutim kad prebacim pjesmu, javlja nekakav "system error". Tj ne moze se spremiti, niti se moze ubaciti u music player. Takodje imam problema s ovim music playerom. Znaci pjesme samo mogu naci na search....Ne podrzava avi format videa. Je li to standardno ili? Poslije koristenja interneta, kada izadjem iz svega, i nakon dugog drzanja "crvene slusalice", pita me "End packet data connection 'BHMobileWAP', Da li to zanci da svaki put moram poslije koristenja neta ovo iskljucivati ili sta vec? Evo jadnih 180 bodova........
mozda nisi podesio dobar paket za internet a to sa muzikom moze biti do telefona sa kojeg prebacujes uglavnom odnesi ti to u servis :D
Ja msm da moras gasiti posle, svaki put :D
bar sam cuo tako od druga -.- ne znam opet nemoj mi vjerovat :D
Rješenje
To sa muzikom ti ne mogu pomoci, mozda virus ili nesto..
Za video, pokusaj ga otvoriti preko file managera... Tools>File Manager.

Mobitel je symbian, tako da imas kamaru video i audio playera za njega, to je najjednostavnije. Skini core player crackovan i rahat si : )

Zadnje pitanje: mislim da ne moras...

A tu je i hard reset

1. Type *#7370# from the standby screen while your phone is on.
2. It will ask for the lock code which is 12345 unless you have previously changed it.
3. Wait for the process to complete
4. Re-install all of your applications and themes...

i ako imas karticu formatiraj je. Naravno ako ri nije mrsko nakon toga da prebacujes muziku i slike ponovo na mob... A brojeve iz imenika snimis u nokia pc suiteu... GL

Mozes i firmware pored ovoga da updateujes, mozda je i do toga... A ako treba objasnjenje oko ovoga svega gore navedenog imas PM ili msn : )
Pa jel ti uvijek bila ta greska ili se pojavila odnedavno.
Jel ti na svaki tip muzike izbaci error ili samo na pojedine.
Najbolja je da ti sacuvas svoje podatke i formatiras telefon
imas ja mislim pod Settings tu opciju koja se zove Orginal phone settings pa potrazi malo. Cod je 12345, ili ako ga ti nisi mijenjo
Nezz fakat sta je ali evo ovo
I ja sam imao slican problem u uputsvima pise nesmje se ovo ono i tako dalje ja odnesem na servis tamo ono kod robota kaze ovo vam je jer vvam se puno tresao mobitel i ispadao :S nez kakave to veze ima ali eto i uzese mi 85km i popravili :S
firmware bug, samo nabaci novu verziju.
Jarane znam sve o Nokiji ako ne rjesis problem pomocu ovih gore odgovora obrati se meni

Edit: pregleao sam ove gore komentare i nece ti rjesiti sve probleme pa ako mi mozes dati na PM msn ili me samo zvrkni na PM kad budes na G.ba
pjesmu mozda nemoze da prebaci iz razloga sto kada u inbox ide ona ide u memoriju telefona a ne na karticu, a memorija telefona ti je puna? ako nije virus ili neki veci sjeb meni je to jedini logican scenario...
Imao sam i ja takav mob... kod mene je sve moglo, a to sa internetom ces morati jos malo. Ali ipak idi kod nekog sto se razumije u to... Gdje si kupio mob, ak imas garancije jos pitaj ih da ti poprave il ness tak. Mozda ti mogu i zamjeniti. nezz

daj pls malo bodova :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.