Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

wc3 drop hack

94 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 20:17

E ovako znaci treba mi navedena stvar u naslovu .. kad udje neki noob da ga mogu kick u toku igre ... wc3 tft ako neko ima iskustva sa time ... ili vec ima to neka posta kako sta kako sam citao na netu dropa cjeli tim i instant win ...

love you

Moguce da sam se pogresno izrazio meni treba Hack koji mogu kick nekoga
Ti znas da je to jedan od citeva u wc3 ?
j0ker je napisao/la:
Ti znas da je to jedan od citeva u wc3 ?
brate moram to imati navece igram a noobovi pokvare igru pa ga samo kick
RzA je napisao/la:
brate moram to imati navece igram a noobovi pokvare igru pa ga samo kick :D
ako je xpam i ti si noob,prema tome nemas sta kickat ;)
Pa sta imas od takvog wina ne kontam?
VioleN je napisao/la:
Pa sta imas od takvog wina ne kontam?
netreba mi instant win vec kad igramo neki td ili nesto slicno da mogu kick onoga sto leeka maximalno jer kad ga kick zatvara se njegov way .. netreba meni instant win mozda si pogresno razumio temu
qme imam ti ja jedan anti drop hack ty. anticrash. ovako radi:
skines ga na desktop, prebacis u wc3 folder i onda samo udjes preko njega, pojavi se nesta crno i sacekas da se to skloni i onda ti samo udje u wc3, ako oni upotrijebe drop hack protiv tebe, automatski ga izbaci iz igrice i bude tvoj win. Ako hoces taj mogu ti ga send, samo mi posalji preko poruke svoj msn (e-mail) da te add, posto neznam tacno stranica koja je za skidanje .
Ako si zainteresovan posalji mi svoj msn, pa cemo na smnu oko ovoga malo vise. Ovo ti je najnoviji anti drop hack sto je izasao i mislim da te nemogu banovati kad njega imas. eto

Evo u međuvremenu nabavio sam tačan link, pa da te ne smaram sa ovim msnovima i tim sranjima:

http://skillhackers.com/forums/showthread.php?111-Anti-Crashhack-(updated)

Sretno :]

I da naspomenem za ovaj anti drop hack nemozes dobit ban, na tom linku imas sve upute kako da ga prebacis ako nisi skontao šsto sam ja napisao .
arash je napisao/la:
qme imam ti ja jedan anti drop hack ty. anticrash. ovako radi:
skines ga na desktop, prebacis u wc3 folder i onda samo udjes preko njega, pojavi se nesta crno i sacekas da se to skloni i onda ti samo udje u wc3, ako oni upotrijebe drop hack protiv tebe, automatski ga izbaci iz igrice i bude tvoj win. Ako hoces taj mogu ti ga send, samo mi posalji preko poruke svoj msn (e-mail) da te add, posto neznam tacno stranica koja je za skidanje .
Ako si zainteresovan posalji mi svoj msn, pa cemo na smnu oko ovoga malo vise. Ovo ti je najnoviji anti drop hack sto je izasao i mislim da te nemogu banovati kad njega imas. eto

Evo u međuvremenu nabavio sam tačan link, pa da te ne smaram sa ovim msnovima i tim sranjima:

http://skillhackers.com/forums/showthread.php?111-Anti-Crashhack-(updated)

Sretno :]

I da naspomenem za ovaj anti drop hack nemozes dobit ban, na tom linku imas sve upute kako da ga prebacis ako nisi skontao šsto sam ja napisao .
netreba meni drop hack vec hack za kick
RzA je napisao/la:
jarane :S
ovo ti je jedino ako on hoce da te kicka pa anti cit njega kicka, al kako hoces

j**o te to kad lika kickas odma '.' nije finta al et..
RzA je napisao/la:
pa ti trazis onaj ku**c da mozes kickat ako si cr8 ?
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
pa ti trazis onaj ku**c da mozes kickat ako si cr8 ?
da posto svaka mapa nema kick

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.