Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nokia 6220c Hack

111 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.05.2010. u 21:12

Evo ljudi googlam vec cijeli dan i nikako da nadjem hack za ovaj mob (FP2 modul) ,isprobavao sam neki Drakkarious,SecMan,ali ne radi nista...Zabranjen je pristup na C:/sys...tako da nemogu extractovati hack...

Hvala svima koji pomognu...dobrodosao neki tut
http://www.nokiaseries.net/2012/super-bluetooth-hack-2009.html
excalibur je napisao/la:
http://www.nokiaseries.net/2012/super-bluetooth-hack-2009.html
Nije to bolan, on hoće da hacka mobitel da ne bi više morao potpisivati aplikacije

@

Drug skini HelloX tako nekako se zove, sa njim možeš svaki symbian hackati, al' naravno trebaš potpisati ga
united je napisao/la:
Nije to bolan, on hoće da hacka mobitel da ne bi više morao potpisivati aplikacije :)

@

Drug skini HelloX tako nekako se zove, sa njim možeš svaki symbian hackati, al' naravno trebaš potpisati ga :)
Hhh tako je,samo to potpisivanje mi ne ide :S ima kao neka kineska stranica preko koje se to radi...ako imas mozda potpisan takav software? :D
XFuriouS je napisao/la:
Hhh tako je,samo to potpisivanje mi ne ide :S ima kao neka kineska stranica preko koje se to radi...ako imas mozda potpisan takav software?
Ma imam brate negdje na računar al' Bog zna gdje...

Po zna koji put preporučujem ovu stranicu:

cafe.mobil.hr

Doslovno sve ima na njoj al' baš
united je napisao/la:
Ma imam brate negdje na računar al' Bog zna gdje...

Po zna koji put preporučujem ovu stranicu:

cafe.mobil.hr

Doslovno sve ima na njoj al' baš ;)
Hvala buraz al tamo sam vec gledao,ima neka kineska stranica :S komplikovano prvo se reg,a da ne govorim da treba uploadat program pa oni ga vrate za 24h :S
XFuriouS je napisao/la:
Hvala buraz al tamo sam vec gledao,ima neka kineska stranica :S komplikovano prvo se reg,a da ne govorim da treba uploadat program pa oni ga vrate za 24h :S
Pa imaš sve po slikama samo pratiš Bgm

A to za 24h, vrate oni nekad i prije, al' zar ne vrijedi čekati 24h tj. jedan dan. Pa bolan nakon toga ćeš moći od moba raditi šta ti je volja

Al' et' kako ho'š

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.