Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

18 wheel of steel extreme

124 pregleda · 23 odgovora · otvorena 12.01.2010. u 10:44

raja kada instaliram 18 wheel of steel izadje mi neki eror,jel mozda trena krekovat i neznam sad sta je krek na onom cd-u.nije oznaceno.
MorgaN je napisao/la:
vidim da si i ti promasio sajt...ti si mi se nasao pisati...nisi imao struje u zivinicama kad sam ja imao acc na g.ba....i sta ce ovaj sad...biti neaktivan dok ne bude imao drugi problem,ha??
de malo iskulirajte,ocigledno nisi ni gamer,jer vidim da mu nisi pomogao!!
Covjek je prvi put na stranici , zar mu se odma moras ismijavat ?
Kolko bi se ja tebi puta trebo nasmijati za tvoje nepsimeno pisanje upotrevljavanje "..." nakon svake rijeci , lmao , jel ti itko ista rekao , nije zato i ti postedi druge da nebi osjetio kako je to na svojoj kozi.
xxxk je napisao/la:
Covjek je prvi put na stranici , zar mu se odma moras ismijavat ?
Kolko bi se ja tebi puta trebo nasmijati za tvoje nepsimeno pisanje upotrevljavanje "..." nakon svake rijeci , lmao , jel ti itko ista rekao , nije zato i ti postedi druge da nebi osjetio kako je to na svojoj kozi.
koliko si se trudio da napises gramaticki ispravno,to je nemormalno...Mislis da ti ne bih mogao naci gresku...Za moju upotrebu interpukcijskih znakova nemas mi sta reci,jer dovoljno je samo da pogledas postove pojedinaca na ovom sajtu...Nekima mogu biti profesor jezika
MorgaN je napisao/la:
koliko si se trudio da napises gramaticki ispravno,to je nemormalno...Mislis da ti ne bih mogao naci gresku...Za moju upotrebu interpukcijskih znakova nemas mi sta reci,jer dovoljno je samo da pogledas postove pojedinaca na ovom sajtu...Nekima mogu biti profesor jezika
Ko se pravio da izgleda gramiticki ispravan ? Pa lol , mozes mi naci xxx pogresaka , ovdje nepostoji lik koji pise gramaticki tocno , lol eventualno [sephi , ridlle .. ]

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.