Molio bih za pomoc imam jedan hard disk i zelim da ugradim drugi.Isprobao sam 1 po 1 i oba rade , ali kad ubacim 2 trazi dizanje sistema i sve idem normalca dok ne dodje do instal sistema i onda mi izbaci da disk nije bootabilan. Ako neko ima iskustva neka pomogne molim spamere da zaobidju temu.
Diskusija
Ugradnja 2 hard diska
78 pregleda · 5 odgovora · otvorena 11.01.2010. u 17:51
Kada ih nakacis na maticnu.
Moras nastimat koji ce ti master a ko slave. Na starim HDDovima je to bilo lakse jer se to mehancki stimalo. Znaci bila je neka kao gumica ili neznam ni ja i to se izvadi i onda ti je slave
( bar je tak' profa rekao ) .. sad kako je sad kod ovih novih neznam. Pogledaj na netu kako napravit master a kako slave.
i kad to napravis. jednostavno istaliras windows na MASTER. a on ce koristit meroriju od slave-a
Moras nastimat koji ce ti master a ko slave. Na starim HDDovima je to bilo lakse jer se to mehancki stimalo. Znaci bila je neka kao gumica ili neznam ni ja i to se izvadi i onda ti je slave
( bar je tak' profa rekao ) .. sad kako je sad kod ovih novih neznam. Pogledaj na netu kako napravit master a kako slave.i kad to napravis. jednostavno istaliras windows na MASTER. a on ce koristit meroriju od slave-a
trebas podesiti jumpere, jedan je master jedan je slave (zar svi nismo ?) ... imas na disku nacrtano sve 
http://www.ehow.com/how_6031_change-master-slave-designation.html

http://www.ehow.com/how_6031_change-master-slave-designation.html
mahYr je napisao/la:
Kada ih nakacis na maticnu.
( bar je tak' profa rekao ) .. sad kako je sad kod ovih novih neznam. Pogledaj na netu kako napravit master a kako slave.
i kad to napravis. jednostavno istaliras windows na MASTER. a on ce koristit meroriju od slave-a
( bar je tak' profa rekao ) .. sad kako je sad kod ovih novih neznam. Pogledaj na netu kako napravit master a kako slave.i kad to napravis. jednostavno istaliras windows na MASTER. a on ce koristit meroriju od slave-a
Ma imas iza malu plastiku i nataknes je na dvi zice one. Pise ti na disku koje dvije sastavis da bi dobio sta.
Ma imas iza malu plastiku i nataknes je na dvi zice one. Pise ti na disku koje dvije sastavis da bi dobio sta.
GL dobro ti ovaj atom objasnio
GL dobro ti ovaj atom objasnio
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.