Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Microsoft Problem

59 pregleda · 4 odgovora · otvorena 08.01.2010. u 00:19

Evo mene ljudi. Prije svega pozz sa sve.

Kao sto sami naslov kaze imam problem sa otvaranjem microsoft.com web stranice.

Znaci ukucam http://www.microsoft.com ne radi ili bilo koji link neka se samo nalazi u njemu " microsoft " ne moze da mi otvori to.

Sada sam imao problema sa msnom pa sam otisao na download.live.com i pokusao da skinem WLM 9.0 normalno sve i to se skida sa microsofta.

Ko mi pomogne cekaju ga bodovi kada skupim...

I ako Jason ili neko drugi moze aplauz da opali onome ko pomogne.

Ako moze neko da mi upolad wlm 9.0 sa http://www.download.live.com
na SpeedyShare ili Megaupolad samo da nije rs.

I ako moze pomoc oko ovoga problema jer nerazumijem zasto. Do browsera nije sigurno jer sam pokusavao i sa drugim browserima da otvorim isto i nije moglo. Nazalost

Evo i ss :

Spammeri molim vas zaobiđite temu 
Maloprije sam skidao sa raznih linkova WLM 9.0 i pise Messenger.msi

Skinem se normala pocnem ono ono pocinje isto kao da instaliram nesto drugo a ne msn. Znaci nije isti pocetak instalacije i uopste mi se ne otvori ono kao instalacija wlm vec samo setup necega 

Pitao sam neke kazu da je jedina ispravna verzija na download.live.com da tu skinem, pokusao ali eto problema 
Pa vidi , citao sam po drugim forumima i clanovima se desavao isti problem kao tebi . I na kraju se ispostavilo da svi ti clanovi zarazeni virusom i taj virus blocka da se skida ( update , antivirusi i sl.).Najbolje ti je rjesenje format HDD'a jer ako budes skidao neke antiviruse antispyware ili sl. Odklonit ces 2 - 3 problema a ostat ce ih opet toliko ( u 90 % slucajeva tako se desi ) .

dreamz je napisao/la:
Pa vidi , citao sam po drugim forumima i clanovima se desavao isti problem kao tebi . I na kraju se ispostavilo da svi ti clanovi zarazeni virusom i taj virus blocka da se skida ( update , antivirusi i sl.).Najbolje ti je rjesenje format HDD'a jer ako budes skidao neke antiviruse antispyware ili sl. Odklonit ces 2 - 3 problema a ostat ce ih opet toliko ( u 90 % slucajeva tako se desi ) .

Okk

Format cu HDD pa cemo vidjeti moze li.

U svakom slucaju Hvala  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.