Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL

300 pregleda · 24 odgovora · otvorena 05.01.2010. u 23:25

Dobro vecher..

Ovako imam problem u vezi ADSL 5GB..Zadnjih mjeseci mi uzasno brzo nestaje limit .Juce sam igrao 2-3 Cw-a jedno ~5-6 H i skinulo mi je 900 MB..rate 9999, cl_cmdrate 30, cl_updaterate 30 o5 isto i kad to stavim i 25000 101 101..Samo sam na g.ba, fb i CS.

EDIT: Koliko vama prosjecno ode ako igrate cs na dan 5-6 H ?

EDIT2 : Mah nije problem za iduce mjesece jer cu dobit MojaTV pa cu imati 189GB limita al' posto je raspust, da se izigram , skola ce biti manje cu igrat dosta ce mi biti i 5 GB od sada cu igrat 1-2 H na dan pa cu nekako izdrazat do kraja mjeseca
Hvala!
kol'ko ja trošim nemogu da vjerujem prekoracio sam ovaj mjesec 26 km a imam 18 gb...
~ nije ti niko hackovo acc, tako je i meni bilo, zbog toga jedno vrijeme nisam igro counter strike, i kad sam film skido bio je oko 800MB na kraju mi je obracuno da sam skino oko 1.2 GB
Možda ti hakan il' gledaš you tube punoo, ja kako ne idemu u školu od 10 do 00 (normalno s pauzama) igram cs 4-5 sati 150 mb dnevno
E super, hvala svima, juce sam iskljucio Automatic update, bio sam na ventu 3 h igrao sam Cs 4 H i 2 klipa yt, fb ..Skinulo mi je 336 mb,

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.