Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Formatiranje racunara

169 pregleda · 4 odgovora · otvorena 05.01.2010. u 01:07

Mozeli neko molim vas da stavi korak po korak kako da formatiram racunar u biosu :(
AMMARE padas mi u ocima pokazivao sam ti yebo te ,zajedno smo radili .donesi sutra racunar opet kod mene u klub pa cemo srediti =) sta si se prepao ♥.
1 napravi backup svih važnih stvari sa diska
2 podesi u biosu da ti je CD ROM 1. bootabilni uređaj
3 ubaci CD od Windowsa u CD ROM i resetiraj komp
4 pošto je podešeno da prvo se čita s CDa, neovisno o postojećem/nepostojećem instaliranom OSu pokreće se instalacija sa ubaćenog CDa
5 prati daljnje upute i odgovaraj na njih
6 kada dođe do dijela da te pita na koju particiju želiš instalirati Windowse, odaberi C: i nakon toga opciju da prije same instalacije Windowsa bude izvršeno Full formatiranje te particije u NTFSu
7 nakon toga privedi samu instalaciju kraju (odredi postavke vremenske zone, govornog područja, ...)
8 po završenoj instalaciji Windowsa, ukoliko već nije uključen u samoj instalaciji, instaliraj Service pack (trenutno najnoviji je SP3)
9 zatim slijedi instalacija drivera za matičnu ploču, DirectX driveri i driveri za grafičku karticu i ostali fazoni

10.to je to

c/p SrČ iz my best friend !

http://www.gamers.ba/forum/7/57423/formatiranje-kompa/

Imash i slikovno na ovoj temi... Ako ne skontash dolaze momci na adresu + garancija 1987 sati !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.