Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW pojašnjivanje

139 pregleda · 10 odgovora · otvorena 04.01.2010. u 20:43

ee ovako admini ja se izvinjavam zbog ove glupave i retardirane teme ali morao bi nešto da pitam ekipu s ovog foruma
1. koji je najnoviji WoW i kako se igra WoW
2. I jel se WoW igra ne free serverima kao cs 1.6
još jednom izvinite zbog ovoga ali...
Treba ti Wratch of the lich king.
Imas private server a mozes igrati i na originalu.
Moze li i meni neko objasniti sta mi sve treba da počnem igrati wowa i dali je dovoljno 5 gb limita. Hvala
kenaN_ je napisao/la:
Moze li i meni neko objasniti sta mi sve treba da počnem igrati wowa i dali je dovoljno 5 gb limita. Hvala
Nije dovoljno 5 GB limita.
Treba ti WoW, Burning Crusade , Wratch ...
Patchevi od 1.1 do 3.2.2 tako nesto.
Bolje ti je kupi ili trazio od nekoga da ti sprzi sve.

1000 post
Frisk je napisao/la:
Nije dovoljno 5 GB limita.
Treba ti WoW, Burning Crusade , Wratch ...
Patchevi od 1.1 do 3.2.2 tako nesto.
Bolje ti je kupi ili trazio od nekoga da ti sprzi sve.

1000 post
Ma kupio bi CD, nego koliko zauzimaju ovi patchevi i koliko jede limita.
1. Najnoviji je WoW, Wrath Of The Lich King
Da ga igraš moraš imati sve 3 expanzije instalirane (WoW, WoW:TBC, WoW:WOTLK)
Internet konekcija je potrebna da igraš.
Igraš tako da napraviš svog chara (10 različitih klasa), i leveluješ ga, zatim ideš u instance itd...
2. Imaš Retail WoW (orginal), on se plaća, al je najbolje tj nema bugova itd...
A imaš i private WoW, koji je besplatan,

@ kenan patchevi ti zauzmu ukupno negdje oko 2gb, a ne troši puno limita (manje od cs)
kenaN_ je napisao/la:
Ma kupio bi CD, nego koliko zauzimaju ovi patchevi i koliko jede limita. :-*
kako se igra wow =o to treba saaatima objasnjavat tako da ev ti http://www.wowwiki.com/Portal:Main

Patchevi ti zauzimaju oko 5gb>/< ne znam tacno
A wow ti jede limit ne moze ti biti 5gb ustvari ovisno kolko igras dnevno=)
Odeš na pijacu, kupiš WOTLK, on je odmah na 3.0.3 ja mislim, zatim patchuješ do 3.3.0, najnoviji ovaj i dereš.

Ne troši wow toliko limita. Et'.
Skoro nista od ovoga nije tacno
Da igras jeste potrebno ovo navedeno , sto kosta nekih (orginal) 30+40+70=140 Oko , dok je u pocetku bilo mnogo skuplje. Potreban ti je game card (prepaid) ili cc (credit card) da bi uplatio mjesec,dva ili vise.
Da ti sada neko objasnjava , ukratko se ne moze objasniti. WoW je nesto sto je napravljeno radi zarade , tako da oni sada pucaju ekspanzije samo da bi se imalo sta prodavati. Po meni je sada malo wow unisten , tj. malo vise.
5GB limita za u prosjeku 3-4 sata dnevno ti nije dovoljno , ukoliko jos namjeravas skidati patcheve koji zauzimaju preko 10GB sa ekspanzijama mozes se lagano pozdraviti.
Da sam ja sada u pitanju (igrao sam wowa neke 3-3,5 godine) ne bi ponovo pocinjao ili uopste u tvom slucaju poceo.
Eh ovako najnovi wow ti je Wratch of the lich king.

On se igra tako sto ga instaliras izabres chartera kojeg ces ima mage hunter rouge ima jos neki chartera vidjet ces kad ga instal

Znaci imas patcheve za server najnovi ti je 3.2.0 odes launcher pokrnes i sacekas da ti se skide do 3.2.0 patch onda samo pokrnes wow registrujes se na koji ces server ukucas realmist udjes u wow ukucas pw i name izabres chartera kojeg ces i igras radis questove ubijas cudovista najvisi lvl 80 imas i private servere gdje si odma lvl 80 ..

znaci moras imat sve

Wratch of the lich king.

WoW, Burning Crusade

Eto a imas i na njihovom forumu kako se igra wow http://www.worldofwarcraft.com/index.xml

Eto nadam se da sam ti pomogao oko necega ako trebas nesto javi mi se na pm ..
Najnoviji je WOTLK ...

A sto se tice 5 gb... WoW ne jede puno limita a sad ako ti planiras skidat i igrat 5 gb ti nije bas dovoljno...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.