Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

uniQue team - Mali pocetak by bshz.

323 pregleda · 17 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 15:17

evo neznam je li ko gledao od vas ali ovo je po meni samo dokaz kako neki bosanac bas dobro radi u Vegasu ---

Mire care eto tvoje cemo bas da vidimo sta ces reci

http://www.youtube.com/watch?v=hhFHyn6ROh4 - LINK INTRA

pohvale kritike acceptam i ja a i besha ja sam njegov sekretar
~ Jako 10ka
Amar sekretar

BTW : Nicely done 10/10. Baš mi se sviđa :]
Ko zna, zna !
Svaka cast miire !
Nije loshe fino, al ne dovoljno dobro kakvo zna miire pravit

miire one and only ♥
Lijepo lijepo nemam sta da kazem dobro izrafala zid
najs video

Fino uradjeno, samo mi se ne svidja ono na pocetku kad onaj text ide prema men', nesto si drugo trebao stavit', bar ja tako mislim.

Ostalo je predobro, muzika dobra, najvishe sto mi se svidjelo je ovo narandjasto [:, uradili u Adobe After Effect ? Prejako bash, boje dobre.

Koju ste rezoluciu' stavilu kad ste rendali u Sony - u ? [:, ako vam treba pomoc da uklonite pare i to ili nesto drugo tu sam spreman pomoch.

- Stavljali ste Border zar ne ? Previshe ste povecali border, slabo se fino killovi gore, malo ste manje trebali bordera stavit' bar da se fino vide fragovi.

9 - tka od mene, GL dalje .
Šta ovdje ima specijalno?
Kakav sony vegas? Uradio slova u AE i baš izgleda moćno, ali ostatak introa je low. Kamere niđe veze, boje niđe veze, sync ok. Fps je low meni se čini 60, povećaj to na 90 i nađi neke jače boje i bitje bolje...
Ovo je jako dobro za ove što nisu gledali puno jačih movia, al za malo iskusnije baš i nije. 8/10 po "Bosanskom standardu" 4/10 po normalnom.
nyonyo

Post dobio aplauz od miire

Fino fino , nista bastoliko specijalno uradjeno al nije lose.
Meni je prejako 8/10
Upalim jednom Vegas u pola godine, kao i Adobe After Effects, odradim nesto sto mi prvo padne na pamet, ugasim i to je to.

Hvala na pohvalama i kritikama

♥

Post dobio aplauz od miire

- Sta vam je ba?
- Nije ovo miire radio, sta govorite bravo miire ? :/

~ Sto se tice movi-a 10/10
Svidja mi se .... intro cudo ocam'....mogu mislit kakav je finalan :D huh jedva cekam
besh4 je napisao/la:
Upalim jednom Vegas u pola godine, kao i Adobe After Effects, odradim nesto sto mi prvo padne na pamet, ugasim i to je to.

Hvala na pohvalama i kritikama

♥
Tebi svaka cast na ovom, valjda ce ubrzo full ? Djabe si dig'o temu, ovdje se pola ne razumije u movie making i to :/

Napisu samo da nabiju post, npr "bravo jarane, 10 - tka, ha hu "

Kontas Edine ?

- Ja sam rekao sta mislim o moviuu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.