Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

INSTINCT EVOLUTION part II-Need Frags

171 pregled · 9 odgovora · otvorena 18.01.2010. u 15:42

Dobar dan, selam, pozdrav, Bog s'vama, kako god vama prija

Ovako prvo miire:
Stavi ovu temu u Zanimljive molim te

Eh znaci nakon prvog dijela i svog PRVOG movia, pravim drugi dio, koji ce vjerujte mi biti mnogo bolji.
Snyc cu popraviti, takode kvaliteta i fragovi ce biti dobri, jaki, mocni, i bez onoga stekanja i laganja

Eh sada sta trebam od vas?

Znaci trebam vase fragove, nvm ako su vec koristeni u miiretovim moviema ja to pravim za sebe, hocu da vidim kakav sam u ovome.

Kakva vrsta fragova:
U sustini mogu SVI fragovi, ali izdvojit cu neke: 4 kills, ace, 3 kills, AWP frags (no zoom, doublekill, triplekill), DEAGLE (cool hits, HS), JEDNOM rijeci treba mi BRZI fragovi, da se to sve odradi u maksimalac 10-15 sekundi, a ne na kroz citavu mapu 5 igraca......

Znaci kako treba da mi posaljete, LINK na MEGAUPLOAD, takode necu da trazim citav demo da pregledavam da bi nasao vas frag, fino kad stavite link, OPISTE FRAG (npr. ace) i NAPISETE VRIJEME (npr. 26:37) ili RUNDU.

Takode vazno je da napomenem da NECU FRAGOVE SA PUBLICA (cw, turnir, metch, gather)

Eto to je to, otprilike nadam se da ce te sudjelovati u ovom "projektu" te da ce movie biti uspjesan

Unaprijed Hvala
Pozdrav
Sniper_Soldier je napisao/la:
hocu.....samo stavi ovo u zanimljive ako moze
Ako se zagubii tema stavim je zanimljive ..
Upload ću danas nekih 15tak svojih demosa dobrih pa ti izaberi koji ti se sviđa.
nyonyo je napisao/la:
Upload ću danas nekih 15tak svojih demosa dobrih pa ti izaberi koji ti se sviđa.
ok, daj neke brze fine, dobro cu to odraditi!
Molim da ne spamate na temi .. Samo mozete dat demo i to je to ... Nemojte nesto pisati.
edit link !
http://www.speedyshare.com/files/20412010/nap6.rar

4 Fraga !
1 AWP !
3 USP - 2 HS !
199:11-199:25, mislim da je to kraj scene !
Gotivno' izgleda i td. !
Ako imas demoe iz stasneta , imas mojih samo pregledaj
http://rapidshare.com/files/337315363/2651190.2651191.1316998-0909062306-de_dust2.dem.html
Treca runda ko kanteri kad smo ja mislim 5:42 do 5 : 52

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.