Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Banovi ?

402 pregleda · 35 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 12:29

Eh ovako upravo sam banovan i ovo nije nikakav "multi acc" nego mi je od brata profil.

Moy profil je draken1 , i banovan sam zbog toga sto sam sto sam 17.02.2009 godine ostavio komentar u galeriji "moodya" (tako nesto) i eto kao pogresno sam shvatio sliku.

Ovu temu sam htio dici ,odmah cim sam procitao temu sa novim "mocnim" pravilima i banovanim osobama .
Pravila su fkt bezveze , svugdje ima spama,glupih tema ,glupih komentara ,vrijedjanja i psovanja ,ali bas svugdje barem na balkanu.

A vi sad hocete da to ukinete ,pa jbt zna se svako branit nije niko rtd.
Ti njemu opsujes i on ce tebi barem je to bilo normalno prije sad nije ni to normalno ,sad to govoris nekom trecem koji ce nesta uraditi ( u ovom slucaju adminu ,g-modu koji ce te banovati )

Uopste se ne sikiram ,ovo je bilo sam da kazem moye misljenje o nedavim pravilima koje je uvela administracija .

I ja licno mislim da su bezveze ,da pod 1. nam zabranjuju komentarisati ( doslovno ) pod 2. da za nedavno donesena pravila , banuju likovi (u ovom slucaju i mene ) koji su ostavili komentar u mom slucaju prije skoro godinu dana .

Izjasnite se vi ostali ,ali samo oni koji znaju o cemu pricam ,tj. o cemu sam upravo pisao .

Hvala .

EDIT: Nek komentarisu samo oni koji znaju da diskutuju i koji znaju da odbrane tezu jel zasluzeno il nije ? I da li su dobra pravila ili nisu ?
I dodaj na to , što banuju likove koje ne znaju.

Jarani , jaranice i ostala kompanija ostaje online , jer im je gmod/admin prijatelj. Zaboli me uho , da ti kažem hoće li me ili neće banovati.

Mislim da sam ostavio par loših komentara i tako samo čekam dan kad ću i ja dobit' ban.Rimuje se..

Jel ti smatras da je normalno da se psuje po galerijama i vrijedja ?

Post dobio aplauz od wcKd

Dosadni ste sa ovim temama vise.

Kaze sta ima veze ako je komentar prije godinu dana...neka vas malo nauce pameti.

Whineajte jos 100 dana...niko vas ne slusa.
Treba te ZAUVIJEK obrisati.

Normalno je sto jedan drugom psuju mrtve?
Ako ima svugdje neka ima i ovdje?
Ako su svi isti neka i haso bude kao oni?
Ako svi jedu govna i ti ces jesti govna?
DOLLAR je napisao/la:
Jel ti smatras da je normalno da se psuje po galerijama i vrijedja ?
Pa realno ne mislim ,ali mislis li ti da toga ima samo na g.ba ?
Nisi pogresno shvatio sliku.
Psovao si i treba te banovati.Svi se nesto zalite psuju vako nako,a ustvari i vi sami psujete,a sve lafo admini krivi.

Do kad prenositi krivicu na ljude koji nes korisno rade za ovaj portal?Zasto sami nesto ne promjenimo kod sebe?
Mozda kad bi svak od nas kod sebe nes kod sebe promjenio,MOZDA bi ovaj portal poceo da lici na nesto.Ne na smece na kojem svi uzrasti psuju,vrijedjaju druge i tome slicno.

Post dobio aplauz od wcKd

riddler je napisao/la:
Pa realno ne mislim ,ali mislis li ti da toga ima samo na g.ba ?
Pa eto, nece vise biti na g.ba.

Meni je sada krivo sto sam brisao samo komentare iz svoje galerije.
pura je napisao/la:
Nisi pogresno shvatio sliku.
Psovao si i treba te banovati.Svi se nesto zalite psuju vako nako,a ustvari i vi sami psujete,a sve lafo admini krivi.

Do kad prenositi krivicu na ljude koji nes korisno rade za ovaj portal?Zasto sami nesto ne promjenimo kod sebe?
Mozda kad bi svak od nas kod sebe nes kod sebe promjenio,MOZDA bi ovaj portal poceo da lici na nesto.Ne na smece na kojem svi uzrasti psuju,vrijedjaju druge i tome slicno.
yoy kako ste vi ... neznam pa ne pricam samo za sebe koliko ljudi kao sto je "krystal" rekao je banovano jer nisu jarani adminima ,gmodivima i ne ulizuju im se .

Zasto sam ja banovan ?
Slika iz galerija moodya ,lik digao 3 prsta i ono kao to je zato da se razlikuju da je on srbin ,a pored njega momak obukao dres Hrvatske,zasto on nije mogao isto ?

Znam ja da su 3 prsta odavno u srpskom narodu i da to nije proizaslo iz ovog nedavnog rata .
dam1r je napisao/la:
Treba te ZAUVIJEK obrisati.:r:r

Normalno je sto jedan drugom psuju mrtve?
Ako ima svugdje neka ima i ovdje?
Ako su svi isti neka i haso bude kao oni?
Ako svi jedu govna i ti ces jesti govna?
Mozes na prste izbrojat' likove koji su banovani radi psovanja mrtvih. -.-'

Mene su ban jer sam rekao trebi na slici: "Mogla si obrijat' pazuh." - To uvreda ? neka ? bilo kakva ? smijesno ..

,,.
Pa nije ovo ok.

Vertrox je dobio unban za 3 dana a ovi neznaju sta ce od sebe.

Bash bezobrazno.
nece nista postic sto ih toliko banuju jer svi banovani manje ce posjecivati ovaj sajt, a dolazit ce ona "retardirana djeca" sa svojim glupim temama "Gdije da skinem Photoshop" "gdije da skinem patch v21" itd itd da ne nabrajam ... a oni ostaju ne banovani, rofl
Prvo su pobanovali pola gamersa, pa digli temu da se ne smije psovati itd.

Post dobio aplauz od spY

Mislim, ovo je smiješno. Banuju zbog komentara na galerije - KAMAAAAAAAAAAAN.

Galerije su za sve članove, svi mogu otvorit' nečiji profil, otvorit' galeriju i komentarisat' na nju kako hoće. Mogu napisat' svoje vlastito, personalno mišljenje o nečemu/nekome.

Drugi faktor, zbog čega banujete, su "žene" na slikama. Mislim, kad vidiš ono ufurano 17-godišnje dijete kako fura da je "IMOU" jednostavno ti dođe da se nasmiješ i kažeš nešto pogrdno - što i zaslužuje, ako se mene pita (samokontrola 0 u tim situacijama, al' j**e mi se)

Slijedeća stvar -> banujte zbog postova na LINK temama i [PIC] temama. Zašto? Zato što i tamo članovi komentiraju subjektivno.
Meerza je napisao/la:
Mislim, ovo je smiješno. Banuju zbog komentara na galerije - KAMAAAAAAAAAAAN.

Galerije su za sve članove, svi mogu otvorit' nečiji profil, otvorit' galeriju i komentarisat' na nju kako hoće. Mogu napisat' svoje vlastito, personalno mišljenje o nečemu/nekome.

Drugi faktor, zbog čega banujete, su "žene" na slikama. Mislim, kad vidiš ono ufurano 17-godišnje dijete kako fura da je "IMOU" jednostavno ti dođe da se nasmiješ i kažeš nešto pogrdno - što i zaslužuje, ako se mene pita (samokontrola 0 u tim situacijama, al' j**e mi se)

Slijedeća stvar -> banujte zbog postova na LINK temama i [PIC] temama. Zašto? Zato što i tamo članovi komentiraju subjektivno.
Ne banuju zbog pogrdnih rijeci,nego zbog psovanja i nacionalizma :/
Pa prijatelju valjda se pravila trebaju postovati.
Ako mislis da sto duze budes na G.BA moras ih postovati.

Ev' i meni su neka pravila glupa ali ja ih ipak postujem,ako mislim da sto duze budem na G.BA
jacky je napisao/la:
Prvo su pobanovali pola gamersa, pa digli temu da se ne smije psovati itd. :-X
E upravo to !
Neko rece neki dan da se izbrisu ovi uvrijedljivi komentari radi nas koji smo banovani, da nas opet ne banujete radi istih komentara za pola godine.
riddler je napisao/la:
yoy kako ste vi ... neznam pa ne pricam samo za sebe koliko ljudi kao sto je "krystal" rekao je banovano jer nisu jarani adminima ,gmodivima i ne ulizuju im se .

Zasto sam ja banovan ?
Slika iz galerija moodya ,lik digao 3 prsta i ono kao to je zato da se razlikuju da je on srbin ,a pored njega momak obukao dres Hrvatske,zasto on nije mogao isto ?

Znam ja da su 3 prsta odavno u srpskom narodu i da to nije proizaslo iz ovog nedavnog rata .
De ONOGA TI NAJMILIJEG nemoj da pises vise nista..
Boli te ku**c sto je on digao tri prsta, sebi ih dize.. ne tebi..
dam1r je napisao/la:
De ONOGA TI NAJMILIJEG nemoj da pises vise nista..
Boli te ku**c sto je on digao tri prsta, sebi ih dize.. ne tebi.. :r
Et vidis sad bi ti ja mogao psovat al' necu jer si blago retardirana osoba !
Dize sam sebi 3 prsta ,zbog toga je i bilo sta je bilo 90-tih godina .
Buraz mi studira historiju pa mogu da znam ono sto ti nikad neces znati .

Ti nemoj da nabijas postove na ovoj temi .

Hvala ,cao ako imas nesta reci na pm ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.