Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Razbijmo monotoniju trećeg dana poslije...

739 pregleda · 55 odgovora · otvorena 03.01.2010. u 00:36

'Vako. Oko 260 ljudi je online. Nitko niš' ne radi (bar ovde). Ali uostalom, ako si online na gamers-u, 'kani se Facebook-a i ostalih nja-sra, jel' tako ili nije?

Tema nije za bacit'. Tema je ustvari od velikog značaja za one koji se stide raspravljati o nečemu sličnom oči u oči s nekim. Tema je vezana čak i za gaming. Ima veze sa Nintendom. Rupa u zakonu, ne? Znači, tema je zaštićena od kantiranja. Tko je od nadležnih kantira ne drži se pravila, nije li tak'?

I sada, famozno pitanje na koje ni najveći i najzaluđeniji fanovi đapanezerske umjetnosti zvane Anime ne mogu dati konačan odgovor.

Da sam Ash i da imam samo jednu priliku za izbor, spolni snošaj bih najradije prakticirao sa kojom od tri navedene?

Napominjem da je u kofi šop-u sve i svašta nadovezano na ništa ultra-dopušteno!
Moj odgovor:

vrabaCC je napisao/la:
misty ftw :) .Jos usput togepia
Togepi je ljusci dole, ba..
DruGaBrieL je napisao/la:
Togepi je ljusci dole, ba..
A dobro ljuska je to ipak ,razbije se to .:).To za pikacua ;) ,il bolje bulbasor on ima one kanape :D
~ Misty haha ^^
~ Mjutu ftw ^^
vrabaCC je napisao/la:
A dobro ljuska je to ipak ,razbije se to .:).To za pikacua ;) ,il bolje bulbasor on ima one kanape :D
Ili, 'ej ba, Onix kreni ba.... Šta misliš, koliki je piša u Onixa?
Ma ja bih puk'o Dawn pa sta Bog da.
Ili, 'ej ba, Onix kreni ba.... Šta misliš, koliki je piša u Onixa?
Onix bi razvalio togepia :D );.Za togepia je najbolje rajcu .Nako mal ,brz :)
Stvarno ne kontam koji je đoka onom Ash-u. Zar je toliko zaluđen Pokemonima da ne vidi metar oko sebe. Trebe su uvijek tu a onaj Brock smotan, uvijek na'ebe. Ash glavni poke-majstor a ne koristi reputaciju, cccc...
Stvarno ne kontam koji je đoka onom Ash-u. Zar je toliko zaluđen Pokemonima da ne vidi metar oko sebe. Trebe su uvijek tu a onaj Brock smotan, uvijek na'ebe. Ash glavni poke-majstor a ne koristi reputaciju, cccc...
Zato onaj iz rocket tima razvaljuje onu :)
vrabaCC je napisao/la:
Zato onaj iz rocket tima razvaljuje onu :)
Bio bi lud da ne razvaljuje...
Bio bi lud da ne razvaljuje...
E đe si? Đejms!
vrabaCC je napisao/la:
Onix bi razvalio togepia :D );.Za togepia je najbolje rajcu .Nako mal ,brz :)
Ma š'a ba, nemoj da šaljem van' Togepija... I kada jadni Onix zazzzzz-a, vadim Squertila. Pa da vidiš kak' vodeni razvaljuju kamene, 'ej ba....
Da vidis samo kako oni travnati razvaljuju elektricne ;). Ili vodeni vatrene .D
Jao tema sestre mi moje, je***o ne mogu da vjerujem :S

Ni jednu
jednog dana necu biti s vama
mene ceka nebeska kafana

Uzmes pistolj,pa se roknes !
Misty.. Nekako je najduže tu.

A od pokemona, vabafeta!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.