Ovako..
Kada sam imao oko 6-7 godina pao sam sa bicikla. Prednji, gornji zubi su mi se sjebali. Tacnije 4 zuba. Do ove 17 godine su mi bili onako krivi i ruzni. Aparatic nije nesto pomogao, i na kraju doktor mi je rekao da ga moram nositi jos bar 3-4 godine da budu u liniji, ali ni tad nece biti skroz pravi. Otisao sam nakon toga kuci sav sjeban , malo vise tuge i suza i tako to
. Onda sam otisao privatnom doktoru i on je rekao da nemam sta nositi taj bezvezni aparatic jer meni nemoze puno pomoci. I predlozio mi je da mi napravi most.. Znaci vec mi je izbrusio 2 zuba i jedan onaj najgori i najveci izvadio. Vec sam se osjecao bolje iako sam trenutno krezav
. Samo da vise ne gledam one stare
. Sad u ponedjeljak trebam otici do zubara tog da mi uzme otiske i da mi napravi zube. Znaci zubi ce mi biti popravljeni do ove srijede..aBd..
Sad me zanima jel tko radio to.. Kako izgleda taj most? Hoce li mi zubi biti perfektni..Svi kazu da hoce al ja nekako nisam siguran. Mozda zato sto sam predugo imao grob u ustima pa vise nikom i ne vjerujem, ne nadam se nicemu. Ne trebate mi sad da se sazaljavate nego da kazete jel to extra.. Platio sam sve vec , samo jos ostaje da uzme otiske u pon, i stavi zube sve u srijedu..
Previse sam uzbudjen
, ako bude sve kako treba , molim Boga da me ne opali srcani od uzbudjenja 
Hvala svima,...
Kada sam imao oko 6-7 godina pao sam sa bicikla. Prednji, gornji zubi su mi se sjebali. Tacnije 4 zuba. Do ove 17 godine su mi bili onako krivi i ruzni. Aparatic nije nesto pomogao, i na kraju doktor mi je rekao da ga moram nositi jos bar 3-4 godine da budu u liniji, ali ni tad nece biti skroz pravi. Otisao sam nakon toga kuci sav sjeban , malo vise tuge i suza i tako to
. Onda sam otisao privatnom doktoru i on je rekao da nemam sta nositi taj bezvezni aparatic jer meni nemoze puno pomoci. I predlozio mi je da mi napravi most.. Znaci vec mi je izbrusio 2 zuba i jedan onaj najgori i najveci izvadio. Vec sam se osjecao bolje iako sam trenutno krezav
. Samo da vise ne gledam one stare
. Sad u ponedjeljak trebam otici do zubara tog da mi uzme otiske i da mi napravi zube. Znaci zubi ce mi biti popravljeni do ove srijede..aBd..Sad me zanima jel tko radio to.. Kako izgleda taj most? Hoce li mi zubi biti perfektni..Svi kazu da hoce al ja nekako nisam siguran. Mozda zato sto sam predugo imao grob u ustima pa vise nikom i ne vjerujem, ne nadam se nicemu. Ne trebate mi sad da se sazaljavate nego da kazete jel to extra.. Platio sam sve vec , samo jos ostaje da uzme otiske u pon, i stavi zube sve u srijedu..
Previse sam uzbudjen
, ako bude sve kako treba , molim Boga da me ne opali srcani od uzbudjenja 
Hvala svima,...

.
tamo vamo i za rodjendan je odvedem kod zubara i napravi joj on taj most. Sestrem' beton uradjeno, ne brini se biti ce to sve okey, vjeruj mi !
ma halal mu cekao sam na ovo cijeli zivot