Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Katastrofa

567 pregleda · 36 odgovora · otvorena 02.01.2010. u 00:16

Sto pobanaste Administraciju citavu

Jason
haruN :D
wicky

Fkt su vam pravila glupa :S

+ Wertu ukinuli Admina , koji vam je qrac ?

Nidje veze ocm , nesmijes dic mix temu !

Ne banate ove debile sto dizu 1337 tema na dan
o mixu !

Digo haruN temu mix , vidjeo je da je bilo 1337 tema danas i on digo , vii njega banovali umjesto da banujete ove debile ccc :S

Bas nam je bilo zabavno , smijali se , pwnali

dere li vam se stara kad dodjete kasno kuci???
probajte banovati cijeli site pa da vidimo kako ce onda biti, lol.
Prijatelju Wertu se oprostio od G.BA.Podigao je temu neki dan i sve je lepo pojasnjeno u temi.
A za mix-eve ti mogu reci da je takvo pravilo.
Ja ga nisam izmislio nego admini i mogu ti reci da je to dobro sto su uradili.
~Svaki dan nadjem 8-9 tema o mix-evima.
Za ovu dojicu neznam,valjda je Janson trazio ban.
Meni nije jasno zasto ovoliko ljudi poslase u banovice pa mal je to grad za ovoliko naroda wtf omg svi sajtovi se trude da privuku sto vise ljudstva na sajt a ovi ih istjeruju :S ako ovako nastave sa banovanjem samo ce online biti admini pa nek onda oni mixaju.:S

Post dobio aplauz od spY

izadješ li van slijedi ti amx_ban  j**o ovo nigdje veze kaže zbog komentara u galeriji prije 5 godina
Svi koji su dizali teme za mix su banovani ...

- wertu nisu ukinuli admina, nego je momak sam trazio da mu se ukine.

Za Jasona ne znam.
Bolid do bolida , pocevsi od administracije same pa do clanova g.ba...

Ja kako znam neki dan je bilo neko objasnjenje za ta pravila , i kako se sjecam lepo je pisalo da se smiju dizati teme MIX i da ce admin kada dodje samo da brise te teme , ali da su dozvoljene...

Najvjerovatnije poslednje javljanje od mene na ovom situ , bilo je lepo ovih 7 godina koliko sam sa vama ja mislim ali ste sada stvarno pretjerali...

Post dobio aplauz od spY

Znaci teme sa mixovima su lock-ane i oni koji su ih dizali su banovani.

Ja sam cuo da je Wertu trazio da mu se skine admin , a da je Jason sam trazio ban.
Znaci umirem od smijeha,na cemu ste vi pa se brinete za njihove banove?Kad banuju neki 20 debila niko ni rijeci ne pise a banovali njih 3icu odma katastrofa.Isqlirajte malo,vratice se oni,bar njima nije problem da skinu ban 
Popravite gather pa se neće dizati mix preko teme.

Jason i wicky tražili ban, a haruN zbog mixa.

MIslim da je administracija pogriješila banovanjem korisnika zbog galerija, trebali su pobrisat sve galerije pa onda uvest pravila onda bi svi(mislim) se pridžavali tih pravila onda bi bilo bolje, al vako down.

@spy:u ovom slučaju, al et možda će nekad biti bolje.
riddle je napisao/la:
Jao jao sta se ovo desava ko banuje to :/ ?
wicky pobanov'o pola gamersa, radi pravila o vrijedjanju po galerijama. prvo banov'o pa saopstio pravilo >'<
r3L0aded je napisao/la:
Tako je, stani u moju odbranu :D
Ma niđe veze ba, kad navru pobanaju pola gamersa za 2 dana i onda mirovanje sljedećih 30 dana... Pa opet isti ku**c... Nemere ovako više :D
ja sam zamolio za ban - vratio se da postavim temu za full download f1 2000 edition. Al' mi ofirno =D

by: richaaman - komentariši mi galeriju sexy nove slike :$
Neko se opasno kurči na ovom sajtu.
koji kreteni ne mogu da vjerujem, lol
krivo mi je samo sto vlex nije medju njima, lik nidje veze postavlja neka pravila, glup, nepismen itd..
Treba banovat ako imaju pravila treba da ih svako poštuje a ne samo memberi nego i modovi.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.