Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Banovi?

307 pregleda · 21 odgovor · otvorena 30.12.2009. u 19:53

Pobanovali ste veliki dio gamera radi novog "pravila", kojeg ste prvo primijenili pa uveli. Svi su banovani radi uvreda po galerijama? Odjednom, niod-kuda, svi banovani radi navodnog vrijedjanja po slikama? Pa koliko se puta dnevno ovdje "posalju" mrtvi, porodica i ostali, a vi banate radi nekih gluposti u galerijama :/

Niste nikog ni opomenuli za to, vec boom i cao! Banujete sad radi komentara od prije pola godine, godinu. :/ - Jednostavno, smijesno.

Ne smeta meni to sad radi bana, vec sto su bananu dobili samo ovi "obicni" memberi. Nedaj Boze da se banovao neki mod, il' neko iz adminstracije radi uvrijedljivih komentara.

Sa postovanjem, ja, ispred banovanih clanova radi UVRIJEDLJIVIH komentara. Stay kul ..
Šta fali , što volim ovaj režim kad ih banuje te... a ja uživam D
Ban je najbolja opomena, i to perma!

CRY MOAR NABS
Ajd nadji gdje neki Mod nekom nesto rekao a da ga je uvrijedilo ?

- Niko nije idiot ko ostali !

Ne citiraj me !
je napisao/la:
Debilu koji je tvoj real nick ? , treba banovat pola g.ba da se dovede u red !
O cemu pricate vi , svak tko je zasluzio dobio je ban i vrijeme je da se ovo vise primjenuje a ne da psuje i da se ku**i tko god zeli.
je napisao/la:
Ja se slazem sa ovim banovanjem da sam i ja pogrijesio nekome opsovo da me banas nebi se bunio jer sam ban i zasluzio ko sam ja da psujem nekom mater mrtve itd.. ?
smješno!
banovani ljudi koji su ostavili komentar prije X mjeseci na tu neku sliku, i sad banned radi pravila koja su uvedena prije par dana :S ?
administracijo ?
spY je napisao/la:
Celu proslu noc nisam trenuo
odavno se nisam tako nasmijao
ko me ter'o tamo gde sam skrenuo
zar zbog zena tako mlad sam senuo

....

Post dobio šamar od wcKd

GhettoGirl je napisao/la:
smješno!
banovani ljudi koji su ostavili komentar prije X mjeseci na tu neku sliku, i sad banned radi pravila koja su uvedena prije par dana :S ?
administracijo ? :(
Eto vam djevojka rece svoje misljenje.

Bilo je perverznih i prostih komentara za ban i takvi nemaju sta da se bune, al mnoge su zakacili bez ikakve veze i stavili zajedno sa tim extremnim komentarima, njihov problem sto im treba godinu dana da vide nesto sto ne stima na portalu jer tad nisu sigurno ni bili da uvode red, jer bi vec tad bili Banovi a ne sad i kao sad dosli veze nemaju ko je ko i sta i rokaj po svakom.

Sljedeci Banovi 2 ocekujte za godinu dana opet, ovo sad navratili za Novu malo lafo.
spY je napisao/la:
http://gamers.ba/galerija/30560/13718/

Ajmo sve sve! I mene! :D
A moj si post editovo čipkooooooooooooo

btw. - jači?!
http://www.gamers.ba/galerija/23135/16508/

I imam ideju: Da se čitava slika, zajedno sa komentarima postavi za sliku dana xD

Lol da se banuju komentari prije novog pravila Spy bi bio i tu u top10 xD Top10 vrijeme bana radi gluposti na slikama xD
Da je riddle uvoio ovo pravilo sigurno se ne bi stvorila situacija da se banuju memberi koji su komentare postali prije nekoliko mjeseci pa čak i godina. Sjetite se samo nedavnog pravilnika... riddle je posalo mass pm i rekao da pravilnik važi od trenutka kada je uveden, te da se ne odnosi na one koji su zgriješili nešto prije tog pravilnika.

Sve u svemu, EPIC FAIL. Ako ste uveli neki pravilnik, onda je logično da se provodi od dana donošenja.

Kad banujete nekoga radi komentara u galeriji , sto mu ne izbrise te komentar da nebi dobio dva put ban .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.