Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Wertu,oprostaj...:)

2.715 pregleda · 113 odgovora · otvorena 30.12.2009. u 01:25

Necu praviti od teme neku dramu ali osjecam da imam duznost ako nista da se fino pozdravim.
Odlazio jesam,vracao se poslije toga i to jesam.
Ovom temom zelim da odbijem svaku "mogucu" ponudu za povratak nakon skidanja moga statusa a da mi niko nije nista rekao.Bar mislim da sam zasluzio da mi neko kaze zasto,nakon svih sranja koje sam prosao na gamersu i mnogih sranja koje sam ovdje rijesio tokom ovih godina.
Ako sam kome sta "uradio" krivo,neka mi oprosti.
Nisam trazio da me vole a isto tako ni da mrze...

Pozdravljam vas i sretna nova godina 

No need to cherish luxuries cause everythin' come and go

-SRETNO 
sretno u zivotu da se fino ozenis da imas djece koja nece biti gameri hahah 
gl hf 
Dupli post... Obrisite ga. Slucajno uradio retry.... :S:S:S
Jedan od boljih admina svih vremena na g.ba . Osoba sa mnogo mnogo razumevanja !
Pozdrav drug !
Žalosno ocm ja sam te uvijek poštovao i mislio da si ti jedan od ljudi koji su učinili dosta za ovaj sajt. Ma haj je**t ga ba idi lokaj za Novu j**o te gamers.
werto one love xD
kolko imas kila? 
Pozdrav i tebi, sve najbolje u zivotu ti zelim 
~ Sretna nova.
chak ti i ja oprastam brate eto.. i to nije zato sto imac veci trokut nego sto te lajkam ♥ ihihiih ljubi te brat =)
vidimo se na ovim gba kafama valjda budes tu dolazio
gl fin provod sutra =)
Sve sto valja ne traje dugo :O

Wertu je bio dobar admin i mislim da nije zasluzio ...

ewo kako citam postove i sve vise i vise vidim idiotizma,gluposti u njima.pa dodjem da se pitam KOJI JE VAMA QURAC J**O TE????sta se vi glupirate molim vas???Od kada je covjek ovde na sajtu????od 2004 godine brate moj od kako postoji g-ba portal.Pa se pitam jesteli se upitali dali je on sta uradio dobro za portal na kome vi sada spamate,pistete gluposti i vecina jede govina??Ma nie nego je covjek svaki dan se je****o za vas da vam bude bolje  vidim strasnih postova,zalosnih,smijesnih npr Taliban111 "ejs, stvarno odlaziš :$ " decko koji ima 200000usernamova naso spamati s 200082 racuna kada su mu sve pobanovali.ccc strasno ocami prestarasno.Zar nije bolje da nam na forumu budu stariji ljudi to jest neko sto zna sta je forum,sto zna sve i sto nas moze nauciit o nekim stvarima  cc strasno ocami

Wertu brate hvala ti za sve do sada 
Aj nek ti je sa srećom, poselami ko uspita :D:D

8-) be cool
Whahahahaha Wertu qme što ga usra sad, odeš, a vraćao si se više neg' ja.

Uostalom sretna nova i tebi.

Šta god da si uradio, oprošteno. :]
A bash ono mi je zao upoznai sam te na onoj kafi i fino si mi djelovao.

i tebi također sretna nova godina :(
a tebi uzese admina a ostavise duplo gorim ljudima , pozdrav !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.