ev vako, kupio sam sebi sony ericsson k700i, i dobio sam USB cable DCU-11, i sad hocu da malo stvari sa kompa stavim na mob, eh fazon-kad mi se otvorio onaj install wizard kad sam ukljucio usb-cable, ja ga neshta zajebo, i kad god sad ukljucim kabl, bude neka 3 kratka tona?uglavnom hocu da stavim stvari sa kompa na mob-kako?, thnx in advance...
Pitanje
Riješeno
5 bodova
mob help
350 pregleda · 8 odgovora · otvorena 31.05.2006. u 19:34
Ma ja sam ti probao taj usb cable sa motorolom v3, al mi nije islo, al imao sam bluetooth ...
Ako si kupio NOV mobitel,dodje ti CD i na njemu program za k700i i sve...
A takodjer ako si dobio kabal moras imasti i CD od njega,jer moras Hardvere naci za kabal !
A takodjer ako si dobio kabal moras imasti i CD od njega,jer moras Hardvere naci za kabal !
nov je, dobio sam PC suite cd, ali mene zeza kabel, ja kad sam ga tek ugurao ono pojavio se install wiz, i ja kreten TU nesh pokvarim, i kasnije procitam da se TU trebalo namjestiti nesh za kabel, ali sad kad uguram kabel nea vise wiza, a neznam kako da ga upalim.
ee moj ti je priedlog naravno ako imas love odes fino u shop neki i sebi ko gospodin kupis bluetooth usb ja ti imam 2
i fino prenosis sta ti dusa pozeli i brze i prakticnije bezicno malo
to ti kosta oko 25,30 km
i fino prenosis sta ti dusa pozeli i brze i prakticnije bezicno malo
to ti kosta oko 25,30 km
Kod mene je nokia6230 i znam ta 3. tona.
1.Izbrisi cabal driver i onaj program (add/remove)
2.Restart,
3.ugasi-upali mob.
4.Stav u neki drugi USB izlaz.
5.RADI ! (bra ko mene)
1.Izbrisi cabal driver i onaj program (add/remove)
2.Restart,
3.ugasi-upali mob.
4.Stav u neki drugi USB izlaz.
5.RADI ! (bra ko mene)
ken0 je napisao/la:
Nebitno gdje ce staviti al nebi trebao u isti.
kod mene je isti mob..to se radi sa driverima...u control panelu..btw..ako ti ima naprijed otvor za usb nemoj stavljait stavi pozadi...iza centralne..ress..comp..i treba da radi |
Nebitno gdje ce staviti al nebi trebao u isti.
hmmm... vecina se ljudi zajbe pri instalaciji samih drajvera... prvo sto urade ustiknu uredjaj u USB, pa onda vrse instalaciju... ako si tako radio, ne valja i nemoj tako vise raditi...
izbrisi drajvere i sve ponovo...
instaliraj drajvere i potreban software... nakon toga ukljuci uredjaj preko USB-a i trebalo bi fercerat... meni je jaran imao taj problem, samo umijesto mobitela, bio je modem kopcan preko USB-a... ja sam konto po sata sta je problem, dok...
et
izbrisi drajvere i sve ponovo...
instaliraj drajvere i potreban software... nakon toga ukljuci uredjaj preko USB-a i trebalo bi fercerat... meni je jaran imao taj problem, samo umijesto mobitela, bio je modem kopcan preko USB-a... ja sam konto po sata sta je problem, dok...

et
Instaliraj program Float Mobile Agent i prebacuj bez problema
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.