Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mini sd sa mobitelom

238 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.11.2006. u 21:43

Zelio bih znati gdje ima kupiti Mini SD karticu 2 GB koja bi bila kompatibilna sa mobitelom Nokia N73.

Gledao sam neku karticu Take MS marka(culi ste za nju vjerovatno) a sad ne znam da li bi mobitel prepoznao tu karticu od 2 GB.Ima li gdje u Banja Luci ili ovako blize Bihaca neka prodavnica iskljucivo s tim,jer gdje god odem do 512 mb imaju.
U Genelec-u ima,ali nisam siguran da li radi sa N73,pa bih zelio prvo provjeriti,da ne bih dzabe dao pare.

Trazio sam svugdje kombinaciju ove marke kartice i N73,medjutim nisam nasao apsolutno nista.
Na jednoj stranici sam nasao kartice koje podrzava ovaj mobitel,ali ni traga od ove marke Take MS.Ako neko moze pomoci bio bih mu zahvalan
imas u DATA PROJECTu u Sarajevu od 2 GB karticu ne znam koliko je kesa ne mogu da se sjetim...
podrzat ce ti mob karticu al cega znatno usporit
pozz
               cannabis je napisao/la:
imas u DATA PROJECTu u Sarajevu od 2 GB karticu ne znam koliko je kesa ne mogu da se sjetim...
podrzat ce ti mob karticu al cega znatno usporit
pozz

koja je marka te kartice?

ima li sta blize ima i u Tuzli..ali ne znam da li ce je mobitel prepoznati...a sto se tice te price da ce ga usporiti...to nema nikakve veze...jedino ocitavanje slika sa kartice je naravno sporije,nego onih na memoriji telefona....takoder i kod drugih stvari...
imam ba ja npr nokiu 6233 i karticu od 1 gb ma sekunde ga nije usporila ali sekunde mob radi savrseno brzo ko sto radi i bez nje pusti usporavanje to ako ti je kanta mob noramlno da ce ga usporit
a zasto fino ne odes i probas dali ti moze kartica neces dati djaba kesh
               4m1r^ je napisao/la:
a zasto fino ne odes i probas dali ti moze kartica neces dati djaba kesh

ZASTO NE PROCITAS STA SAM NAPISAO.

JA SAM IZ BIHACA,A IMA U TUZLI I ET NAVODNO U SARAJEVU.

Nemam ja mlazni avion pa da odem za 5 sec. do tamo.Jao ljudi.
ima moj stari tu karticu on to prodaje sve novo javi mi se na pm da ti dadnem njegov broj

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.