Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Oldsql

626 pregleda · 38 odgovora · otvorena 29.12.2009. u 12:22

Deviza za danas, "`Ajde da se igramo"!

Ovako, malo da vas afirmisem... Idemo sa oldsql igricama, koje su vama ostale u sjecanju, koje su vam drage, s kojima ste izgubili zivce, pamet, lupatli đojped od pod, zid i tome slicno...

Pravila?!

1.) Kao sto naziv teme govori, iskljucivo oldsql igre

2.) Sliku iskljucivo uploadovati na imageshack.us

3.) Napisati nesto o igri ciju ste sliku uploadovali (Ovdje bih zamolio da to ne bude tipa "zato jer je dobra igra" i tome slicno, vec nesto opsirnije, ilitiga "strucnije")

4.) Zamolio bih bez dupliranja vec spomenutih igara (ako ima vec post o nekoj igrici, nemojte ga i vi postat`)

5.) Svaki uredan i ispravno napisan post bit ce nagradjen aplauzom i nasim postovanjem

Toliko o tome... Pa da krenemo... Evo i moje prve oldsql igrice...

F Zero je jedna od prvih igara koje sam zaigrao kao klinac... Davne 1991. godine izlazi ta igrica i ja je vec pocinjem pucati neke 1993.! F zero je futuristicna auto igra, u kojoj je osnovni cilj doci prvi do cilja... Neke futuristicne staze, auto na nekakav raketni pogon,... Sve u svemu suplja prica, al` klinac k`o klinac... F zero sam pucao na Super Nintendu!

Ne znam, taj futuristicni izgled se meni kao klincu dosta svidjao, a i nisam bio toliko sazrio da razdvajam dobro od loseg.. iksde!

E ljudi moji pa sta vam je zar nije imao niko ZX spectrum pa bozee

moj prvi soccer:

moj prvi "RACUNAR"

pa misa mu.a gdje je poslije toga konzola rambo pa comodore 64
kolko sam se samo peglao da prikljucim to sve i da startujem igricu:

Pa opet ovo ko nije igrao neznam treba zapalit svoj PC

a nemogu vise neznam sta reci o ovome :S najezim se kako bi se vratio u taj veseli svijet
:D

ili na rambo konzoli kad imas 2 zabe (4kocke) i ganjas muhu (1 kocku)
place mi se 

Post dobio aplauz od Burek_King

<3
Jagged Alliance: Deadly Games (DOS June 1994,
Nintendo DS May 2009)
Jagged Alliance 2 (PC June,1999)

Žanr:
Tactical role-playing game, Turn-based tactics.
Znao sam zaspati na stolu ,čekajuci da pc odradi svoj turn
Šteta, 3ci dio loš.

Jagged Alliance: Deadly Games(DOS)

Jagged Alliance 2

Ehh , kad se sjetiim . Igrao sam dosta igara , al' jednu pogotovo, svima dragu Super Mario. Pff, sjecam se stario mi nabavio "crnu kutiju" , tako ness , i dosle igrice u paketu . I redom ubacim i pise super mario , ajd reko' da vidim sta ima ovdje i tako sam dan po dan igrao , stelio se . Najgolemije je bilo kad sam joystick razvaljivao , čupao kabal , trehao od zid i druge stvari . Prst mi utrne , a dugme A se "ućera" u onaj oklop . Svake subote , stari na pijaci uzima džojstik . Et' ta mi je igra , nekako najjaca bila i ostala

Prva igrica koju sam igrao na PC-u.Dva tima crva sa smijesnim oruzjima i kojekakvim fazonima.Pravi klasik računarskih igara, i jedna od najpopularnijih zabavnih igara za društvo.Znali smo je po 3h igrati ,2 on 2

Sonic

svi se sjecamo plavog malog ludog mamojebaca, kako skuplja novcice i trci ko lud?
kako je ovo bilo zanimljivo nekad, trcis ko lud i nabijes se na neki qrac i ostanes bez novcica:-X

Kontra
definitivno najaca igrica na segi, kad se sjetim prije, u 2je prelazis, skupljas nekakva pojacanja za puske, deres nekakve masine ovo ono.

2je oldskul igrice, koje sam najvise igrao na segi 

Igra koja je unijela toliko potrebne promjene u RPG žanr, neki će reći da se Black Isle istrošio i da samo serviraju istu igru u drugom okruženju (za razliku od fantasy happy-endingsa svijet Fallouta je mračan, postapokaliptični Wasteland je slatki dom mnogim čudnim ljudima, mutantima i drugim ljupkim kreaturama, zanemarite, prešao sam samo drugi dio, pa o prvom nisam stručan da govorim :$)

Onda nezaboravni komandosi, samo ne znam iz kojeg je dijela SS, meni se najviše svidio onaj prvi, iz 1998 ^^

Brate ,izvini al ovaj imageshuck uzasno spor pa sam upload sliku na imagesforme.Takodjer jedna stara igra na koju su mislim mnogi proveli dobar dio vremena je Aladin.Mnogo jaka,igrao sam je na Pentuim I < 3

Edit: ovde sam nesta slicno pisao,eh neznam da li mozemo ubrajat ove igrice u oldsql jer su stare svega 10 godina  al sam se potrudio sa postom : $

http://www.gamers.ba/forum/10/90318/igre-price/

Eno sad pola membera postavlja sliku od C.S 1.5, sve 1994+ godishta i oni su svi oldskul.

Bit' ce edit. 

najaca i sad je mogu igrat, jes da sam se nerviro al opet me mine zelja upalim iznerviram se kazem necu vise igrat i sve tako.

Bomberman - bila je na 256 igara, mogla je u dvoje da se igra tako da smo ja i drug mogli nekad i citav dan ovo da igramo, bilo je dosta staza, jedna od boljih....

Aladin - takodje na 256 igara igrao je dosta puta i ona je jedna od boljih extra igra bila :)))

tako od mene....

nisam vidio da je neko iznad mene postavio aladina xD

RzA je napisao/la:
Jbg navise poslje rata kod nas se igrao nitedno i sega mega games playku ko je imao bio je na konju :)
jedna od prvih igrica koje sam poceo da igram to je tetris
svima dobro poznata igra moguce da je jos neko igra :)
logička je videoigra, izdana na gotovo svim igraćim platformama. Jedna je od najpoznatijih videoigara uopće. Tvorac igre je, u lipnju 1984. bio ruski znanstvenik Aleksej Pažitnov (

Sjecam se kao da je juce bilo okupljali se igrali sege mjenjali igrice i tako to bilo je puno ljepse i puno vise zabave nego danas ..

Game2 :

Naravno zarazna igrica satima se moglo sjediti ipred telke :) i pucati tenkica .... Predjes je 1 taman ugasis haj opet i sve tako :) po cjeli dan i onako smo bili besposleni nista pametno za raditi :)

Game 3 :

Za "Arkanoid", igra igra je jednostavan. Možete premjestiti svoje veslo na dnu ekrana tako da lopta bounces off vas i uništava svaki blok od barikada. Postoje određene opeke koja će pasti na Vašem veslo, a ako ih uhvatiti, te dobiti dodatne bodove. Ali budite oprezni da ne izgubi svoju loptu u isto vrijeme.

meni su ovi tekovi najdrazi bili ocami pa po cjeli dan uradaj toga dodem do neke 19 staze i uginem tu sam zivce uvjek gubio a i najvise vremena postrosio na to al je zakon igrica priznajem da je mogu opet nac igro bi je i dalje ljepota sjecat se na stare dane bgm
kako i gde da skinem igre ili igru ,od gore navedenih ,konkretno TANK 1990..... obozavao sam je ... najbolja!!!!
hvala unapred!!  :D
Cr4nk je napisao/la:

Bomberman - bila je na 256 igara, mogla je u dvoje da se igra tako da smo ja i drug mogli nekad i citav dan ovo da igramo, bilo je dosta staza, jedna od boljih....

Aladin - takodje na 256 igara igrao je dosta puta i ona je jedna od boljih extra igra bila :)))

tako od mene....

nisam vidio da je neko iznad mene postavio aladina xD
Da li slucajno imas link gdje bi mogla skinuti tih 256 igara ?
Imala sam ih davno na cd-u :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.