Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

- Forum

2.483 pregleda · 64 odgovora

Ja stvarno ne kontam kako neko može biti hajmo reći malouman, doduše ovime vrijeđam sve maloumne ljude jer oni iole znaju da se ponašaju, znači vidjeo sam oko milijardu galerija na kojima prosto debilčići bale na nečije slike...

Uzimam primjer Rya (nadam se da se istoimena neće naći uvrijeđenom u nekom smislu) cura hajmo reći zgodna i dođe neki balavac i piše kako bih te ... kako bih ti ga složio etc nebuloza na kvadrat ma malo je i kvadrat !

Znači ovakve "lole" fino u jedan tabor svrstati naci IP i banovati IP stranicu pa nek gleda izgleda g.ba stranice BANOVAN SI !

Ne znam nikoga u RL sa g.ba možda dvije tri osobe nebitno sad to al stvarno mislim da svi ljudi iz administracije imaju muda i zivce do poda ( sorry na izrazu ) jer mogu da izdrže da čitaju svakakve stvari upučene meni, njima ili petom desetom stvarno svim momcima iz administracije SVAKA ČAST ! Svi oni koji su u prvi mah pomislili da se ulizujem nekom sa ovim postom nek pritisnu logout dugme da se smire !

Znači momci iz administracije jos jednom svaka čast mada bih volio da svaki podforum ima po svoja 2-3 moderatora i da ima negdje 5 globala , 3 admina otprilike po meni tako negdje dođe idealan forum, ne želim da se "bačkam" u te stvari to nije moja tema al eto neka ovo dođe kao mali prijedlog !

Ni sam ne znam kako bih izdražao sa svim pojedincima na ovom sajtu ! I samo da naglasim gamers.ba ja mislim, nadam se, da nije ni link uklonjen ni frustracije.ba niti neki drugi sajt gdje bi neki mudonja došao da istresa svoje probleme i da se iskaljuje na drugima brate moj udaraj glavom u zid 5 minuta i dođi na forum da normalno prodiskutuješ sa nekim o nečem' !

Mislim da ovaj sajt ima veliki broj "komunalaca" i onih momaka kojima se ja evo iskreno da kažem DIVIM !

Neka se niko ne nađe uvrijeđen jer iskreno ovo je moje lično mišljenje to jeste dojam ! E ovako ja nisam ni neki faktor niti sam neki q na ovom sajtu al ako odu neki od bitnih ljudi na ovom sajtu kao npr. wicky, debil, spy, jason ima tu jos par njih otici cu i ja i mislim jos par ljudi jer stvarno bez ovakviih ljudi sajt ide dovraga ( one koje nisam spomenuo naravno nek se ne uvrijede )

Hvala svima koji su uzeli vremena da procitaju ovaj moj post i ako hocete izbrisite osamarite radite sta hocete al mislim da je ovo samo istina !

Hvala jos jednom svima i ovom prilikom sretna nova i sto vise srece u istoj !

Pozdrav svima <3

Post dobio aplauz od wcKd

Potpuno podrzavam ovaj potez, neka se nauce normalno pricati vec jednom.

Za ove koji misle da samo kumovi, prijatelji, haveri, cimeri, jarani, rodbina i ostale vrste pozananstva nisu banovani zbog novog pravila, ja sam cisti dokaz da to nije tako, nikad do sad nisam bio banovan.
Ban zbog komentara na galeriju ?

Iskreno, ovo već postaje smiješno ..
Pa pola gamersa je banovano ,budite malo blazi ....nemojte traziti svaku sitnicu da banujete,al opet radite kako hocete samo mozete raju otjerat sa g.ba ako ovako nastavite...

http://gamers.ba/forum/33/87178/banovi-nastaviti-ovako-/

znam da cu dobiti samar zbog ovoga....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.