Diskusija
- Forum
2.483 pregleda · 64 odgovora
Spisak banovanih :
Vlex ->
Wicky
Gazzel - Psovanje putem GB
LenoX - SkyLive mixevi , psovanje
Medixon - Spam
Terowenth - mixevi
proxio95 - komentar - galerija - bunny
xE0N - spam
vejn - galerija
SeXeLzE - galerija
codex - galerija
r0w4 - galerija
playerba - galerija
Killuminati - galerija
chengaaaa - galerija
toshe - galerija
spaceman - galerija
f4nt0mxcd0 - galerijaa
Ramiz - spam
sajlaa - spam
Taliban11 - spam
aldenn - spam
Cossac - reklamiranje NS Servera
ganjjaaa - spam
jasmin_ - vredjanje
snowing - cheat
hiiGH - spam
DEATHFAKE - spam
mand4yy - spam
Ostali ->
zope
allienz
asko_head
axiom
quittt
Eldar001
empty_king
tripp
Te0o0
iwdnplaysson
intellgeT
evn
PinkyBa
PiraTinstw
Sehxor
SWRALE
Schlachter
sp33dy
dinoxus
dareL
FroSt_
FireFist
FGB
GociLa
golgy
HAUSaufGABEN
cntr
vnd_
bLz
BUYAKA
Biggie_PK
bboyoggy1991
NE_budi_zao
nyonyo
masssiv
NMRGaming
v3tr0x
nekibezveze
arnautovicemil
iGod
mahYr
toxic_axel
shizique
unbanboy
amiNaaa
DarkWarior24
emp1re
zvrkan
Njapster
headzoore
RAT
HybeN
browNe
GruNt
Moji banovi su na 7 dana dok za ostale ne znam.
Vlex ->
Wicky
Gazzel - Psovanje putem GB
LenoX - SkyLive mixevi , psovanje
Medixon - Spam
Terowenth - mixevi
proxio95 - komentar - galerija - bunny
xE0N - spam
vejn - galerija
SeXeLzE - galerija
codex - galerija
r0w4 - galerija
playerba - galerija
Killuminati - galerija
chengaaaa - galerija
toshe - galerija
spaceman - galerija
f4nt0mxcd0 - galerijaa
Ramiz - spam
sajlaa - spam
Taliban11 - spam
aldenn - spam
Cossac - reklamiranje NS Servera
ganjjaaa - spam
jasmin_ - vredjanje
snowing - cheat
hiiGH - spam
DEATHFAKE - spam
mand4yy - spam
Ostali ->
zope
allienz
asko_head
axiom
quittt
Eldar001
empty_king
tripp
Te0o0
iwdnplaysson
intellgeT
evn
PinkyBa
PiraTinstw
Sehxor
SWRALE
Schlachter
sp33dy
dinoxus
dareL
FroSt_
FireFist
FGB
GociLa
golgy
HAUSaufGABEN
cntr
vnd_
bLz
BUYAKA
Biggie_PK
bboyoggy1991
NE_budi_zao
nyonyo
masssiv
NMRGaming
v3tr0x
nekibezveze
arnautovicemil
iGod
mahYr
toxic_axel
shizique
unbanboy
amiNaaa
DarkWarior24
emp1re
zvrkan
Njapster
headzoore
RAT
HybeN
browNe
GruNt
Moji banovi su na 7 dana dok za ostale ne znam.
Molio bih bez ikakvih komentara na ovoj temi, mozete dobiti samo samar ili ban , tema ostaje otkljucana zbog nekih "novosti"
Ban = FAIL ( mahYr )
Tko god da me je banovao trebao je prvo da procita moj komentar jedno par puta i da skonta jel vrijedan bana
...
Imam osjecaj da je banove dijeli s' dragosCU
/fail
Tko god da me je banovao trebao je prvo da procita moj komentar jedno par puta i da skonta jel vrijedan bana
...Imam osjecaj da je banove dijeli s' dragosCU

/fail
Ok, opravdano sam dobio ban, ali je fkt glupo jer na slici gdje sam ja dobio, još jedno 15 komentara je uvrijedljivog sadržaja među kojima su neki "respektovani" članovi sajta, a njihove komentare niko ne 'ebe 2 posto.
nyonyo
nyonyo
po meni previse rigorozne mjere, morate shvatiti da ovdje ima 70% djece kojima je to u krvi da se zezaju, a vecina ih se zeza na pogresan nacin, treba dati samar, ili ban na dan dva, a ne sad banovat redom, ako tako nastavite, slabo ce ko dolaziti...
Post dobio aplauz od spY
coDe je napisao/la:
po meni previse rigorozne mjere, morate shvatiti da ovdje ima 70% djece kojima je to u krvi da se zezaju, a vecina ih se zeza na pogresan nacin, treba dati samar, ili ban na dan dva, a ne sad banovat redom, ako tako nastavite, slabo ce ko dolaziti...

Meni iskreno smetaju psovke u galerijama.
Šta god da je na slici, nije vrijedno psovanja i pokazivanja vaše kulture
Stvarno ste ga usrali vise i sa pravilima i sa pokusajima da od vec propalog sitea napravite nesto...
Uzmi pobanuj sve to bi bilo najbolje i onako svaki 15 dana se moze uci na stranicu...
Uzmi pobanuj sve to bi bilo najbolje i onako svaki 15 dana se moze uci na stranicu...
Nek su ih banovali
btw http://www.gamers.ba/forum/10/90989/rs-premium-posudba-/ zabranjeno trazenje rs
btw http://www.gamers.ba/forum/10/90989/rs-premium-posudba-/ zabranjeno trazenje rs
Bolje bi bilo da su dobili svi upozorenje. Ovakvo će te ih samo otjerati.
PS. Na svakoj drugoj slici možeš naci psovanje neko. Bilo mrtvih ili živih. Znaci možeš banovat 80% gamersa. :'D
PS. Na svakoj drugoj slici možeš naci psovanje neko. Bilo mrtvih ili živih. Znaci možeš banovat 80% gamersa. :'D
spY je napisao/la:
spY je napisao/la:

Btw. torque, mora se i FGB malo spustiti nije on Bogom dan da svakome govori sta hoce...
Josh jednom svaka cast, odavno nije bilo pozitivnijeg osvjezenja

Samar ako je tako pravilo ali morao sam ovo napisati !
@ spY
Apsulutno se slazem ali vecina ovih (bar na prvoj listi) su vise puta banovani, ovo da se smatra posljednjom opomenom pred perma... I mislim da ce ovaj "kratkorocnni" ban svima malo razbistriti glavu, meni iskreno jeste jer sam bio banovan 2 mjeseca od strane canabisa iako nisam je i be sastavio nego odgovorio na njegovo tersanje ali otom potom, bitno je da pojedinci nauce lekciju ili nek ih mena, lakse je svima tako !
nera_f je napisao/la:
Za to banovanje 80 % gamersa, ja sam za, krajnje je vrijeme da neko stane u kraj ovim debilima i svaka vam cast wickY i vlex 
Btw. torque, mora se i FGB malo spustiti nije on Bogom dan da svakome govori sta hoce...
@ spY
Apsulutno se slazem ali vecina ovih (bar na prvoj listi) su vise puta banovani, ovo da se smatra posljednjom opomenom pred perma... I mislim da ce ovaj "kratkorocnni" ban svima malo razbistriti glavu, meni iskreno jeste jer sam bio banovan 2 mjeseca od strane canabisa iako nisam je i be sastavio nego odgovorio na njegovo tersanje ali otom potom, bitno je da pojedinci nauce lekciju ili nek ih mena, lakse je svima tako !

@ spY

Al' ne znam što ti korisnici ne brišu rtd komentare? Imaju mogućnost. lol Nego se regaju, stave svoje slike i odu 4eva. Normalno da će neko nešto retardirano provalit.
To ti je isto da nađeš novčanik pun para na putu. Da li bi ga ti uzeo? Došao bi u iskušenje isto.
Treba fino prvo pokušat riješit. Ako ne budu uvažili, ban powah.
spY je napisao/la:
Nije ovo jedini način da se to zaustavi. Prvo treba fino pokušat, upozorit korisnike. Ako ne uspije to, onda dođe ona "ako neće milom, hoće silom". 
Al' ne znam što ti korisnici ne brišu rtd komentare? Imaju mogućnost. lol Nego se regaju, stave svoje slike i odu 4eva. Normalno da će neko nešto retardirano provalit.
To ti je isto da nađeš novčanik pun para na putu. Da li bi ga ti uzeo? Došao bi u iskušenje isto.

coDe je napisao/la:
Ja dobih ban što sam nakoj wannabe cuici od jedanect godinisa u galeriju napisao da je ružna ( šale radi, zato što je fake profil ).
- Ništa onda banujte 95% gamers članova, koji se na isti način zezaju il' šprdaju, a ne samo one koji vam nisu il' komšije, ili koje ne znate irl.
- Dade mi ban na 14 dana, pff jebote, ko da ću uć' više ikad ovamo. Mislim, glupost čista.
Samo tatini i mamini sinovi opstaju ovdje, žalosno ..
- Ništa onda banujte 95% gamers članova, koji se na isti način zezaju il' šprdaju, a ne samo one koji vam nisu il' komšije, ili koje ne znate irl.
- Dade mi ban na 14 dana, pff jebote, ko da ću uć' više ikad ovamo. Mislim, glupost čista.
Samo tatini i mamini sinovi opstaju ovdje, žalosno ..
I najgora stvar što sam taj komentar napisao... hmmm...
"
Uzmi lopatu pa bubaj sebi od glavu dok ne krepaš!
Avatar mali Biggie_PK u 26.01.09 16:05
"
I recite da li je pošteno?
Također, ako već admini smatraju da je komentar uvrijedljiv, što onda nisu banovali i ostalih, hmm... rekao bih 150 članova koji su se javili na njenu galeriju (pozamašnu, 6 slika
), ili već u prvom redu, ako su htjeli spriječiti takvo nešto, trebali su izbrisati njen profil zajedno sa galerijom.
Bai!
EDIT: iwndnplay - u potpunosti se slažem! Na ovom portalu se izgleda jedino dobija nešto "haverstvom", a većinu članova ko j**e.
"
Uzmi lopatu pa bubaj sebi od glavu dok ne krepaš!
Avatar mali Biggie_PK u 26.01.09 16:05
"
I recite da li je pošteno?
Također, ako već admini smatraju da je komentar uvrijedljiv, što onda nisu banovali i ostalih, hmm... rekao bih 150 članova koji su se javili na njenu galeriju (pozamašnu, 6 slika
), ili već u prvom redu, ako su htjeli spriječiti takvo nešto, trebali su izbrisati njen profil zajedno sa galerijom.Bai!
EDIT: iwndnplay - u potpunosti se slažem! Na ovom portalu se izgleda jedino dobija nešto "haverstvom", a većinu članova ko j**e.
Haj i mene BANUJ :]
konja jase subasa!
BloodSeeker je napisao/la:
Stvarno ste ga usrali vise i sa pravilima i sa pokusajima da od vec propalog sitea napravite nesto...
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.