Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 10 bodova

Zna li neko ima li

507 pregleda · 11 odgovora · otvorena 31.05.2006. u 13:22

U Sarajevu kupit Hitman - Blood Money, za PC.

hvala

Ima u Tuzli www.tnt.co.ba
ali meni treba u Sarajevu
               :) je napisao/la:
Prije 5/6 dana sam isao na pijacu na otoci CD-SHOP i iza CD-SHOPA IMA ISTO JEDAN LIK STO PRODAJE IGRICE ALI NIJE BIO HITMAN - BLOOD MONEY ja mislim dace doci za jedno 15/20 dana u BOSNI pa sad nisam siguran

Sta pricas bolan bolan?!Sta se pravis pametan ?
Kod nas u Bijeljini ima Hitman:Bloodmoney vec oko 10 dana.

Ima naravno i na netu da se skine.
Kakvih crni 15/20 dana?

da u Bijeljini se ima kupiti vec 10 dana cijena 7 KM .... pa mora da ima u Sarajevu ...
mozes i naruciti kod jednog lika sa cengic vile.Ista cijena kao kod dilera
Ima kod mene ... 15 km
ima na onoj novoj pijaci na otoci
maloprije ishao ja s jaranom da je kupi
HALO BA NEMOJ MI SE PRAVITI PAMETAN TU , KO J**E BIJELENU LIKU KAZE DA MU TREBA IZ SARAJEVA A NE IZ BIJELENIJE ZNAS I ISO SAM PRIJE 5 ili 6 DANA DA VIDIM LIK KAZE DA CE STICI ZA 15-20 DANA NEMOJ SE MOLIM TE PRAVITI PAMETAN JA ZIVIM U SARAJEVU A NE TI MAJMUNE JEDAN GLUPI

Glup si. Cuj 15-20 dana, igra je na netu vec od 18.5. ali nije bilo crack-a. A crack je izasao 22.5.
HALO BA NEMOJ MI SE PRAVITI PAMETAN TU , KO J**E BIJELENU LIKU KAZE DA MU TREBA IZ SARAJEVA A NE IZ BIJELENIJE ZNAS I ISO SAM PRIJE 5 ili 6 DANA DA VIDIM LIK KAZE DA CE STICI ZA 15-20 DANA NEMOJ SE MOLIM TE PRAVITI PAMETAN JA ZIVIM U SARAJEVU A NE TI MAJMUNE JEDAN GLUPI

nemoj se ti pravit pametan...ima i u Sarajevu na Siranu lik prodaje 10 KM uzo mi rodjak prije 2 dana
               bok1 je napisao/la:
Ima kod mene ... 15 km

ccc divi bokija na svemu bi da profitira...
imas na ilidzi kod trmvajske stanice ima stand pa sada ako daleko zivis isplč ati ce ti se jer je igra dobra kosta samo 5 km, ali ima daemon tools i nema crack-a nego sa interneta moras neki program skidati..tamo sam je za ps2 kupio hitman blood money pravo dobra igra najbolja u serijalu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.