Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba... slabi izgledi za 2010.

1.233 pregleda · 47 odgovora · otvorena 25.12.2009. u 22:50

Sumnjam da za ovo treba da se bude vidovit, ili nesta u smislu pshyc...
Gamers.ba, inace veoma popularnom i jedinom originalnom gaming site-u se ne pise dobro u godini koja dolazi. Zasto? Dva razloga ;)
1. Vecina membera su sa IQ-om nizim od sobne temperature u januaru. Dovoljno je da neko zapocne val, i svi se pridruzuju. Ev, jedno vrijeme su bile pjesme u folu. Dvojica napisali super pjesme, a poslije SVi poceli da pisu, iako vecina tih pjesama... pa budimo realni... Sve za eurosong. Komentari koje ostavljaju postaju sve osim zanimljivi. Psovke, svadje, pokusaji pokazivanja svoje inteligencije pisanjem DUGIH kilometraznih posteva, koji nemaju veze sa zivotom. Ima tu jos, ali poznajem vas mentalitet i predpoststavljam da ce vas pola koji se nadju ovdje traziti moje dugometrazne posteve. Pa neki ce cak i ovo da smatraju tim :D A vjeruj te, necete ih naci, jer ja ak neam sta pametno da kazem...nis i ne pisem.
2. Kratko...Sjebali su gamers kao stranicu do koske. Postala je nesto kao dernek. Loadira se pola sata, a nekad izbaci i neke sminkerske errore, kao rade na gamersu, a zapravo svi koji su se borili za site, su ga napustili.
Ucinimo nesto ;)
http://www.facebook.com/pages/Negacija-se-ne-pise-zajedno-s-glagolom/87969228102?v=wall
Pridruzite se ovoj grupi ;) Treba vam :D
v3Tr0x je napisao/la:
Ne znam da li se pravite da ne kontate, ili vam stvarno nije jasno da se stvari na ovom forumu već odavno ne vrte oko pametnih tema i postova, pisanja vijesti i tome sličnih stvari, već oko novca koji Adi u džep trpaju upravo ti za koje ti kažeš da im je IQ kao sobna temperatura. Ukratko rečeno, daleko je važniji kvantitet nego kvalitet.

A vi umjesto što pametujete i omalovažavate druge, isprsite se malo i postavite uzor onima za koje kažete da su glupi, jer je glupim ljudima veoma lako manipulisati. Pa onda vi krojite forum, a ne oni.

Prijatno!
Pa ako vam se ne svidja ado i njegovo zaradjivanjesto ste 24/7 na sajtu? vi se lafo nadate da ce nesto biti bolje wtf? cekate da se loada pola sata da bi mogli nastavit' srat?

Otvoris site, kodiras i sve odradis kako treba, max sedmica intenzivnog rada, zovnes raju i sve drama.

Ako necete tako vi fino pricajte i pricajte i pricajte u nedogled i otvarajte teme o gamersu i opcenito svim sranjima blablabla ili otidjite na neki drugi community gdje su ljudi imaju dosta vise razuma, znanja, respecta i ostalih stvari koje cine dobrog membera, covjeka.
vjeruj mi da takvih zajednica nije malo
Najjaci fazon je taj sto ako neko opsuje "boga" ljutite se a to sto neki psuju raznorazne zivotinje i licnosti koje su trenutno zive ili neke druge stvari koje su vidjene ili se vide a bog ne vidi i ne cuje to vama smeta ! Psujete nekom mater ili starog a kazete ne valja psovati boga ! Ovo dvoje vidis a ovog potty-a ne vidis i sad nesto HU HA !

~Gamers.ba rulz pa pricajte sta hocete
Btw : Steta sto je obrisana vecina postova da samo pogledate sta ste vi valjali prije par godina hah nemojte da se ovi "novi "klinci malo skontaju pa krenu traziti kad ste vi pisali gdje mogu skinuti cs pa su vam ovi sa drugih sajtova pisali gdje ima itd. Svako pocinje od nule tako da ....
iGod je napisao/la:
Pa ako vam se ne svidja ado i njegovo zaradjivanjesto ste 24/7 na sajtu? vi se lafo nadate da ce nesto biti bolje wtf? cekate da se loada pola sata da bi mogli nastavit' srat?

Otvoris site, kodiras i sve odradis kako treba, max sedmica intenzivnog rada, zovnes raju i sve drama.

Ako necete tako vi fino pricajte i pricajte i pricajte u nedogled i otvarajte teme o gamersu i opcenito svim sranjima blablabla ili otidjite na neki drugi community gdje su ljudi imaju dosta vise razuma, znanja, respecta i ostalih stvari koje cine dobrog membera, covjeka.
Necemo otic i necemo prestat pricat jer bi se portal koji je nekad bio medju tim 'normalnim' zajednicama pretvorio u potpuno leglo izivljanvanja djecurlije, scammera, multiaccountasha ko sto si ti, wanna be hakercica, Shekspira itd., i necemo prestat srat Adi sto mu sve to odgovara i on sebi pare u djep a za jedan dan bi svojom odlukom mogo sve dovest u red al nece zbog para, kontash sad ? Konto ti ne konto tako je i cao, ne odg. dalje no need.
iGod je napisao/la:

Nit' mi smeta Ado i njegovo zarađivanje, niti serem šta protiv. Svaka njemu čast što je prvi počeo sa ovim. Na vrijeme stavio pare u džep i otvorio sledeći tematski sajt - dernek.ba. Sad mu tamo leže pare, a ovo vene jer nije primarni izvor zarade.

Tako je u životu sa svime, ne samo sa sajtovima!

A za tim kodiranjem, evo sve me zvrka stoji!!
Pročitao sam samo temu, i ne pada mi je***o na pamet da išta drugo čitam, jer vidim da svi retardirani članovi portala pokušavaju što više, jače i što bolje sjebat' ostale članove, koristeći što kvalitetnije vokabularne kulturne izraze.

Eto na šta se je***i gamers svodi. Je**m ti peto pravilo gamers.ba, svejedno mi je šta će se desit. Ovo više nije vidjelo pravog gamerskog sitea, itd. Neda mi se nabrajat' dalje, malo se popilo.

Hvala, ćao. Promijenit se ništa neće, bla bla .. Who cares ?
v3Tr0x je napisao/la:
Ne znam da li se pravite da ne kontate, ili vam stvarno nije jasno da se stvari na ovom forumu već odavno ne vrte oko pametnih tema i postova, pisanja vijesti i tome sličnih stvari, već oko novca koji Adi u džep trpaju upravo ti za koje ti kažeš da im je IQ kao sobna temperatura. Ukratko rečeno, daleko je važniji kvantitet nego kvalitet.

A vi umjesto što pametujete i omalovažavate druge, isprsite se malo i postavite uzor onima za koje kažete da su glupi, jer je glupim ljudima veoma lako manipulisati. Pa onda vi krojite forum, a ne oni.

Prijatno!
Upravo ovo.
Mada sam i ja to vec jednom napisao, al' sta ces, niko ne je*e ni 2% sta ljudi pisu.
Vecina gamera procita pola teme i odmah stisce na dugme odgovori. Rijetki su oni koji procitaju stranicu postova, a oni koji procitaju 5-6 ili vise stranci na jednoj temi, pa ti su rijedji nego snijeg u Africi.

Spam, spam, spam.... vise ljudi, vise posjeta, vise para.
Pare covjeka kvare, sto je i ovdje slucaj.
Kralju, krivu Drinu ne mozes ispraviti.
Kad bi uvelid a se moze premium sa 066 bilo bi extra.
ko to prodaje gamers i gdje ? hocu i ja dio kolaca :(
"Psovke, svadje, pokusaji pokazivanja svoje inteligencije pisanjem DUGIH kilometraznih posteva," to mogu biti i neke teme poput ove
Jason je napisao/la:
ako ti se ne sviđa odjebeš ... nemaš šta provjeravat' , kad se neće memberi promjeniti u 2-3 sedmice ...
Enese,sta bi bilo kad bi svaki member tako razimisljao "odjebes-nemas sta provjeravat" ? Prisjeti se ovog gamersa prije godinu dana kad smo svi letjeli da napises kvalitetan post da bi dobio bodove te teme ili aplauz admina.Sad se svi nesto nafurali pisu neke restrikcije s kojim nista ne postizu.I prije smo funkcionisali bez restrikcija pa je sve bilo divno,bajno,krasno.
torQ7u je napisao/la:
Otvori ti ziro racun, ja cu ti uplacivat svake sedmice 5-10 maraka, kad skupimo dosta kesha, odemo kod lika i lik lijepo zatvori gamers.ba i popravi ga, da bude normalan sajt.

Ja kad sam govorio, obrisite bazu, pogorsat ce te situaciju, niko me nije sluso ;) Da lijepo krenemo ispocetka, sa novim skinom, novim ljudima, reklamama i ostalim sranjima ;)

Jedna ljubav, jedan GAMERS.ba !
Slazem se i ja s tobom ;)
- Gamers.ba nije kao sto je nekad bio to je sigurno !
- Previse debilnih tema na sve strane koje nemaju veze sa gamingom ( a ipak je ovo gaming site )
- Previse INACTIVE moderatora,global moderatora i administratora ( koliko ja vidim samo su dva admina [ riddle i wertu )
- Previse NE.PISMENOSTI !
- Previse dijece sa tim navedenim IQ-om
- Previse stele
- Previse >>>

Mislim da je trebao otvoriti temu netko ko je već dokazao da je pametan.
Jbg,šta je tu je.Adi je samo važno da on dobiva novce od premiuma a što site propada boli njega kur**.Dernek radi kao lud i što bi se on zamarao sa jadnim gamersom i njegovim članovima debilima i spamerima[sebe smatram i jednim i drugim].Mi ovdje nešto pokušavamo postići,pravimo se pametni a zapravo prikrivamo koliko smo glupi.Govorimo nekima kako su jadni,glupi spameri a zapravo i mi smo bili jedni od njih ili ostali.Prvo trebamo pogledati sebe pa onda druge.
torQ7u je napisao/la:
Otvori ti ziro racun, ja cu ti uplacivat svake sedmice 5-10 maraka, kad skupimo dosta kesha, odemo kod lika i lik lijepo zatvori gamers.ba i popravi ga, da bude normalan sajt.

Ja kad sam govorio, obrisite bazu, pogorsat ce te situaciju, niko me nije sluso Da lijepo krenemo ispocetka, sa novim skinom, novim ljudima, reklamama i ostalim sranjima

Jedna ljubav, jedan GAMERS.ba !
JA SAM TOTALNO ZA!
hoces da ja otvorim racun?
Sta ti mali pricas? Ne znas ni napisati temu, vise smajlija ima nego slova.

Gamersu samo fali pravih gamera i nista vise. Forum k'o forum. Lijepo dizajniran, skroman i lagan za upotrebu. Ljudi su ti koji oblikuju gamers. Sve je vise i vise ulicara koji ne znaju nista vise osim pi**e i CS-a. Hmm, kako bih opisao te ljude. Pa eto... stoka, jad i cemer. To je ona vrsta ljudi koja se za krajem druge smjene ne zadrzava bas dugo ispred skole jer zure kuci da se dotjeraju za nocnu avanturu. Oni sprintaju po sminkerske cipele ili eventualno pijacarske lacoste i naravno cigare jer im trebaju da budu cool, a cure trce kuci da podmazu pi**u i stave pudera. Stvarno... koliko stave pudera, mogli bi im nozem ribati lica i skidati taj puder. Moze se dobro prodati, har har. Na taj nacin provode zivot, naravno uz svakodnevno fapanje.

Eh... takva vrsta dolazi sve cesce i cesce na gamers i pretvara ga u rednek.ba (dernek.ba za low IQ clanove kojima gamers.ba raspolaze, inace rijec redneck=seljak, ali mozda je bolje da kupe novu domenu pa da bude hillbilly.org, hillbilly=seljacina na kvadrat, posljednji stadij seljacine). A j**i ga ako ne znate citati evo vam i slikovni prikaz :

Dobar je ba gejmerz, samo ocam mog jadnog morate istrijebiti neke clanove ocam. Bice ba gejmerz jos bolji ocam ba ocam ba ocam mog jadnog. Arane ba dobar gejmerz, acab mog jadnog.

EDIT : NAPČ ČEMO SE ZA NOVUUUUUU OCAM I ONDA ČEMO SE SLIKATI I STAVITI NA FEJZBUUUUUUK ALLAHA MI DA NAS SVI VIDE KAKO SMO KUUUUUUL. PUŠČEMO DŽOJINT NA BRDU.

5 dana kasnije dok se stoka otrijezni .....

JOJ KAKO SAM KUUUL, BIJO SAM NA BRDU I PUŠIJO SAM DŽOJINT ALLAHA MI JOOOJ KAKO JE BILOOOO KUULLLLLLL. JOJ JESAM JA MOČAN J**O MATER SVOJU, SADA IDEM NA GEJMERZ DA OVO SVIMA PRIČAM. ONI ČE MI SE DIVITI, DOBIČU APLJAUZ PA ČU BACITI 3 PUTA OD SREČE. JOJ JESAM SRETAN !!! -.-

Treba lockati thread, napraviti novi thread i ovaj gore post staviti na index.
deca i drze ovaj site na nogama ^^
Dok sajt ne postane zatvorenog tipa (admin mora odobriti registraciju) mozete pricati bajke do kad hocete.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.