Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Precica za gasenje kompa

153 pregleda · 11 odgovora · otvorena 25.12.2009. u 19:35

e raja,hocu da zeznem jednog druga i da mu podvalim precicu za gasenje kompjutera...
treba mi "RECEPT" kako da napravim tu precicu :D
znaci,ne treba mi nikakav virus vec samo precica :)
pozz
Nije to ovo hacker.ba da trazis tu nake precice da liku nes hakas.ja mislim da ni ti eznas sta oces da uradis. Kakva crna precica
Step 1: Start at the Desktop. Step 2: Right click on desktop, go to New, then over to Shortcuts and click. Step 3: This widow should open. In the box type ~shutdown -s -t 3600 -c "Warning"~ without the ~'s then hit Next -s means to shutdown, type -r instead to restart the computer -t means time, …

step 2Edit the Fake Virus
Step 1: Right click on the fake virus. Select Properties. Step 2: Go to the Shortcut tab. Click on "Change Icon". Step 3: If this window pops up click OK. Step 4: Select any picture you want. Step 5: Click OK. Step 6: Click OK again. Step 7: This is what is could look like.

step 3What the Fake Virus does
Step 1: Double click on the Fake Virus. Step 2: A window pops up and says what you typed in for the comment and the time you set and starts counting down. Step 3: To abort the shutdown; Click Start and click Run. Step 4: Type in ~shutdown -a~ without the ~'s. This means shutdown abort. Click OK a…

step 4Alterations to the Fake Virus
Step 1: You can make it look like a My Computer icon by right clicking on the icon, click rename and name it My Computer and change the icon to the My Computer icon. Refer to the Step 2 tab to see how to change the icon. Step 2: You could also rename it My Documents and change the icon to the My…

Na guglu
hahahahahahhaha,HAKAM??? prvo nije HAKAM nego HACKUJEM a drugo-necu mu provaljivati nego hocu da mu ugasim komp s tom precicom,i drug moj,to nije nista opasno nit se sta moze desiti kompjuteru,samo se ugasi kompjuter i moze se ponovo fino upaliti...
kad ne znas-SUTI

ELDARE HVALA :D
desni klik na praznu povrsinu, idi "New" pa idi na "Shortcut"
pita gdje hoces precicu stavi ovo "shutdown -s -t 00" bez navodnika, pritisni next, stavi ime za precicu, klik finish....

samo sad dupli klik i pc se gasi...

pozz
erat je napisao/la:
hahahahahahhaha,HAKAM??? prvo nije HAKAM nego HACKUJEM a drugo-necu mu provaljivati nego hocu da mu ugasim komp s tom precicom,i drug moj,to nije nista opasno nit se sta moze desiti kompjuteru,samo se ugasi kompjuter i moze se ponovo fino upaliti...
kad ne znas-SUTI

ELDARE HVALA 
ma kad sam anpiso post ja sam skonto da ide hakujem al sam lijen pa mi mrsko bilo ispravljat xD
e raja,hvala svima,al znal ko za ovo gasenje odnosno ovu precicu za gasenje-KAKO DA UBACIM NEKI TEKST ILI PORUKU u to..
ono,da kad otvori tu precicu da mu pise npr: KOMPP CE TI BITI UNISTEN ili nesto tako :)
ako to moze-molim da mi kazete kako :)
I da mu se kasnije hvališ da si ti neki wanna be hacker.

jadno 
- ne treba ti veca precica 
simple Start-Turn-off-computer-Turn off :D
i izgasi se!!
ma nisi onda hacker ti si bog 
Kao prvo kao sto je lik rekao nije ti ovo hacker.ba, a od precice tebi moze ili njemu sistem down ! s

cus
erat je napisao/la:
e raja,hvala svima,al znal ko za ovo gasenje odnosno ovu precicu za gasenje-KAKO DA UBACIM NEKI TEKST ILI PORUKU u to..
ono,da kad otvori tu precicu da mu pise npr: KOMPP CE TI BITI UNISTEN ili nesto tako 
ako to moze-molim da mi kazete kako 
Evo naso sam ja shutdown -s -t 90 -c "Ovo je virus" ovdje gdje pise ovo je virus mozes staviti sta oces i da samo da si ukucao na google sta ti treba nasao bi. I da isprobano je radi xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.