Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pocetna "tema" ...

158 pregleda · 8 odgovora · otvorena 29.12.2009. u 12:16

Pozz narode,
zanima me kako da uklonim onu "temu" sto se pojavi kad palim komp., znaci sad mi je neka deseta i hocu sad da stavim onu što dodje na windowsu ( to je ono kad ona melodija bude ... )

pls pomozite :)
Desni click na dekstop - > properties - > Themes - > Default theme - ok - restart pc
Debil je napisao/la:
Desni click na dekstop - > properties - > Themes - > Default theme - ok - restart pc :P
nije ta tema ... nego kad pališ pc, kad se cuje ona melodija ...
( mozda je kod nekog to zajedno, ali kod mene je odvojeno :) )
Agich je napisao/la:
nije ta tema ... nego kad pališ pc, kad se cuje ona melodija ...
( mozda je kod nekog to zajedno, ali kod mene je odvojeno )
Hmm posto sam na Win7 ne znam tacno ugl ima opcija u kojoj mozes enable - disable windows zvuke i ta sranja, otidji tamo i stavi default pa ok i restartuj pc, to je to 101% samo ne mogu se setiti tacno kako se zove
Debil je napisao/la:
Hmm posto sam na Win7 ne znam tacno ugl ima opcija u kojoj mozes enable - disable windows zvuke i ta sranja, otidji tamo i stavi default pa ok i restartuj pc, to je to 101% samo ne mogu se setiti tacno kako se zove :P
necu samo da taj zvuk vratim, nego cjeli izgled sad je nešto buble, i cjeli izgled "onog" nije ni slican default-u
Skini TuneUp
Idi u Control Panel -> Sounds And Audio Devices.Odaberi gore "Sounds" i gdje ti je Sound Scheme,odaberi Windows Default.To je rjesenje kad ti se pali i gasi racunar ona melodija!
PS: Nisi naveo koji ti je Windows!
ti si vjerovatno instalirao neki transformation pack. Probaj da to ukloniš tako što ćeš ga uninstallirati pomoću njegovog setup-a. Ako ne može onda idi u control panel-add remove...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.