Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sretna nova 2010 godina

1.997 pregleda · 175 odgovora · otvorena 24.12.2009. u 16:58

7 dana je do kraja stare godine,odnosno do pocetka nove...
Ova tema ce biti "zvanicna" sto se tice tema za novu godinu u kojoj mozete pisati gdje idete da docekate novu godinu i ostale planove,slike sa "provoda",cestitke etc.

Kopirat cu txt sa stare teme:

Sretnu Novu 2010 (dvijetisuce/hiljadedesetu) zeli vam administracija gamers.ba site-a sa Schulzom.
Da ostvarite sve zelje, ali prije svega zelimo vam puno zdravlja, sreće, ljubavi, para, fragova, turnira, i svega ostalog najboljeg. Ukratko zelimo vam ono sto zelite sami sebi. 

Kao i naravno da prekucate sve igre na najtezem levelu, da pobijete sve heroje, da osvojite master lige, da dodjete do CPLa, da napucate mustanga, da pobijedite sve glavne. 

http://www.gamers.ba/forum/10/55195/sretna-nova-2009-godina/

SRETNA NOVA 2010 GODINA

( prolaze godine "opasno"  )
HNY. 

Post dobio aplauz od spY

Ko' sto bi moj jedan dobar drug reko.

"A hocemo se ubit' za novu !"

buahah
sve naj , srece, zdravlja, frags svega gore navedenog od sulex-a 

Post dobio aplauz od spY

Sretna Nova 2010. godina, svim clanovima portala,puno para srece, veselja i svega ostalog.. 

Post dobio aplauz od spY

Kako godine leteeeeeeeeeeeeeeee do jucer sam bio dijeteeeee  a danas sam klipan praviiiii ^.^

- Braco i sestre Sretna Vam Nova 2010 Godina ... Puno zdravlja, veselja, srece, para ma svega 

:-*:-*

- Za novu ode sa jaranima i jaranicama NEGDJE, a gdje jos neznamo  Travnik prebookiran 

Post dobio aplauz od spY

auuu .. Sad ce vozacka ..... HHHhh ... Ako Bog da ..

Post dobio aplauz od spY

Zelim sretnu novu godinu svim calnovima g.ba portala.
Jos neznamo gjde cemo za novu .. dog. cemo se sutra 

Post dobio aplauz od spY

Sretna nova godina svim g.ba clanovima i administraciji takodjer,a pogotovo mom feridu (naci ce se  ) i svim ostalim "gostima" 

Post dobio aplauz od spY

Hvala, ali meni je nova godina karina. Zašto ? Starci mi spucali sve moguće zabrane radi je***e škole tako da ću novu godinu prespavat. Sve najbolje svima, da Bog da vam nikad ne bilo k'o meni u životu, ali nikad ! 

Post dobio aplauz od spY

HAPPY NEW YEARRRR

2010 WIN :)

SRETNA NOVA

Post dobio aplauz od spY

SRETNA NOVA GODINA.

Napolju na ulice padaju pahuljice posolio sam kupus i stavio u burice. :D

Post dobio aplauz od spY

sjecam se doceka 1999 i na bhtu pise rozim slovima na dnu ekrana "1992", vodio onaj Tarik Helic, vrijeme leti burazeruuuuuuu, ko da sam juce zaigro prvi put sa musom, limom, smajom i ekipoooom:(

Post dobio aplauz od spY

Sretna nova godina sviiiim gamerima na portalu sa zeljom da vam se sve zelje ispune 

btw. kako godine lete 

Post dobio aplauz od spY

hvala 
i tebi i ostalim sretna nova

Post dobio aplauz od spY

Sretna nova puno para srece i uspjeha i 2010 godini 

Post dobio aplauz od spY

Kad se sjetim kao dijete docekivao 2002 godinu, paleci petarde i ostale gluposti, i bas pricali sta ce biti 2010, kako ce sve izgledati. Vrijeme leti, to je drama, k'o da sam juce u srednju krenuo, evo maturant sada.

Nek vam je sretna 

Post dobio aplauz od spY

Sretna nova godina svima. 2010  :)

Post dobio aplauz od spY

Hvala puno,takodje.Kako ove godiene leti katastrofa ocami 

Al nek lete,u zdravlju,veselju i ženama 

Post dobio aplauz od spY

Bice Edit 8-) , za novu godinu 

Post dobio aplauz od spY

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.