Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Local tournament @ Stasnet # 26.12.2009

2.218 pregleda · 101 odgovor · otvorena 23.12.2009. u 22:08

Pozdrav svima,

Kao sto znate, dugo najavljivani lokalni turnir u Stasnetu ce se odrzati 26.12.2009 godine sa pocetkom u 9:30 minuta.

No prije svega, zelim ekipe zamoliti da ispred Internet centra 'Stasnet' budu u 9:00 kako bi zavrsili uplate te potvrdili svoje ucesce na turniru.

Turnir se sastoji od osam ekipa a to su:

- uniQue team, MISTAKE, UNFORESEEN, ameeba navigation, ETERNATY, OPS, MYSTERY te LANKLAN.

Grupe su izvucene, pa krenimo.

» Grupa A

• uniQue
• MISTAKE
• LANKLAN
• MYSTERY

» Grupa B

• UNFORESEEN
• OPS
• ameeba navigation
• ETERNATY

» Raspored i satnice

• Grupa A:

- uniQue team vs MISTAKE @ 9:30
- uniQue team vs LANKLAN @ 10:15
- uniQue team vs MYSTERY @ 11:00

Zatim,

- MYSTERY vs MISTAKE @ 11:45
- MYSTERY vs LANKLAN @ 12:30

I na kraju,

-LANKLAN vs MISTAKE @ 13:15

Nakon zavrsene prve grupe ( A ) slijedi pauza od 30 minuta i nakon toga nastavlja se grupa B.

• Grupa B:

- UNFORESEEN vs OPS @ 13:45
- UNFORESEEN vs ameeba navigation @ 14:30
- UNFORESEEN vs ETERNATY @ 15:15

Zatim,

- ETERNATY vs OPS @ 16:00
- ETERNATY vs ameeba navigation @ 16:45

I na kraju,

- ameeba navigation vs OPS @ 17:30

To bi bilo to sto se tice grupne faze, a polufinale i finale je planirano za dan poslije, tacnije 27.12.2009 u nedjelju.

- Polufinale: TBA vs TBA @ 11:00 - bo3 ( prva mapa de_train )
- Finale: TBA vs TBA @ (kad se zavrsi polufinale) - bo3 ( prva mapa de_dust2 )

Admini, temu u zanimljive da se ne zagubi, hvala !
SPECTR3 je napisao/la:
Sretno ameebe 'n eternaty
< 3 Emir gayz0r
^^

~ on topic : Mi dolazimo 100%, tako da mislim da je nepotrebno da dolazimo u 9h da se smaramo citav dan dole ... a igrmo tek u pola 3 , 2 ... u kolko vec x)
Mayer je platio danas, et ...
Vidimo se preko nisana.

Nigdje vezze , bilo se reklo da je odgodjeno do januara , a sad lafo neke grupe ovo ono , mi se htjeli prijavit.. NIDE VEZE!
Grupe izvlacene metodom slucajnih namjestanja ? AHahahahaHAHAHAHAH Smjesno !

murga & lazlo <3 !
1nas je napisao/la:
Nigdje vezze , bilo se reklo da je odgodjeno do januara , a sad lafo neke grupe ovo ono , mi se htjeli prijavit.. NIDE VEZE!
Da i mi smo htjeli :S sad vidim 26 i vec grupe i to
Medixon je napisao/la:
Da i mi smo htjeli :S sad vidim 26 i vec grupe i to :r
sTA DA TI KAZEM BRATE ' :$ KAKO LI SU SAMO GRUPPE BILE IZVUCENE DA MI JE ZNAT ? :$
nera_f je napisao/la:
Grupe izvlacene metodom slucajnih namjestanja ? AHahahahaHAHAHAHAH Smjesno !

murga & lazlo <3 !
Ima video izvlacenja, cini mi se na Irnelovom mobitelu, koga interesuje, neka dodje ispred Stasneta i moze ga besplatno odgledati.
1nas je napisao/la:
sTA DA TI KAZEM BRATE ' :$ KAKO LI SU SAMO GRUPPE BILE IZVUCENE DA MI JE ZNAT ? :$
Trebalo je da budu izvucene na dan turnira,tj prije uNs ce proc ko iz pi**e svoju grupu.
Medixon je napisao/la:
Trebalo je da budu izvucene na dan turnira,tj prije uNs ce proc ko iz pi**e svoju grupu.
Šef je izvukao grupe samnom tako da neserite ionako niko veze nema od ovih ko ce doci, sve wanna be joooj znam pucat, sudaraju se ko klikeri
Da li ce se moci gledati mecevi? Mislim, da li ce moci gledati mec onaj ko ne ucestvuje u truniru?
bshz je napisao/la:
Ima video izvlacenja, cini mi se na Irnelovom mobitelu, koga interesuje, neka dodje ispred Stasneta i moze ga besplatno odgledati. :)
Ok, zajebajem se, malo mi cudno zato :) GL enivej :)

Nek bude jedan tur u Sarajevu vala da oldies ne osvoji (ako cemo d'monkiz racunati ko oldies) zadnja su 3 osvoili, 2 x Hrasnica i Elbeg :)
A jel to nema više mjesta za ekipe ? Posto nisam bio upucen,nije bilo tema jer je posljendja recena da nece biti turnira...

Ako ima mi smo tu.

I mislim da ste ovo glupo odradili , vi ste odabrali ekipe koje ste vi želili , znachi nije bilo teme opet. So lame od vas, al nvm... ako bude slobodno mjesto mi smo tu
eNta je napisao/la:
A jel to nema više mjesta za ekipe ? Posto nisam bio upucen,nije bilo tema jer je posljendja recena da nece biti turnira...

Ako ima mi smo tu.

I mislim da ste ovo glupo odradili , vi ste odabrali ekipe koje ste vi želili , znachi nije bilo teme opet. So lame od vas, al nvm... ako bude slobodno mjesto mi smo tu ;)
sto treba da meni neko psuje radi vas ON HIGH TEAMO-va koji kazu idu u brcko pa vidi da ima u sarajevu tur i ostane da igra jer ce osvojit e nemoze tako nisam ja osoba koja d**a na vas takve pa da vas ubacim kako vi ocete pravi ti tur kako oces i sta oces ali meni zbog vaseg klana nece niko psovat i radi simcetovi hvala prijatno
Zar vi rijade ne idete u Brcko ?
n0RdeN je napisao/la:
sto treba da meni neko psuje radi vas ON HIGH TEAMO-va koji kazu idu u brcko pa vidi da ima u sarajevu tur i ostane da igra jer ce osvojit e nemoze tako nisam ja osoba koja d**a na vas takve pa da vas ubacim kako vi ocete pravi ti tur kako oces i sta oces ali meni zbog vaseg klana nece niko psovat i radi simcetovi hvala prijatno
pa onda napisi

LOCAL TURNIR

only low-medium skill

i bit cete u raji.
vejn je napisao/la:
pa onda napisi

LOCAL TURNIR

only low-medium skill

i bit cete u raji.
ja svaki put kad je bio u SN dosao bio tu ti i svi HIGH SKILL ili low sve znaci bolio me ku**c ali vidi jedno zbog vas i vaseg sranja sto ste mislili igrat ovdje tur da bi uzeli a ne u brckom meni se psovalo sve tako vane da necu ja da budem kriv radi vas vi jeste jaki ali bujurm u brcko pa uzmite tur veca je nagrada cak do 1000 KM
n0RdeN je napisao/la:
ja svaki put kad je bio u SN dosao bio tu ti i svi HIGH SKILL ili low sve znaci bolio me ku**c ali vidi jedno zbog vas i vaseg sranja sto ste mislili igrat ovdje tur da bi uzeli a ne u brckom meni se psovalo sve tako vane da necu ja da budem kriv radi vas vi jeste jaki ali bujurm u brcko pa uzmite tur veca je nagrada cak do 1000 KM
ma nemaju oni para do grada da odu kako treba , pa zato

meni nije problem nunka !
Nije djaba nick vejn =)
vejn je napisao/la:
pa onda napisi

LOCAL TURNIR

only low-medium skill

i bit cete u raji.
hahahahaahahhahaahha kralj!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.