Eh ovako.Moje stare sluske su se pokvarile pa sam bio narucio logitech precision na ebayu medjutim neki je**n lik xD nije htio prihvatiti da salje vamo u BiH valjda mu nesigurno sta ja znam.Al haj evo skonto sam uzet ove navedene sennheiser slusalice. Ali zanima me ako neko zna koja je razlika izmedju sennheiser hd 201 i sennheiser hd 201 game verzijom.Trazio sam na google i negdje sam procitao da je razlika samo u "jackovima" odnosno da je na game verziji pozlaceni jack.Eh sada mene zanima jel samo ta razlika ili ima jos nesto.Et hvala unaprijed xD
Diskusija
Sennheiser hd 201
99 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.12.2009. u 13:03
Ja sam si uzeo HD 202, danas stizu, iz hrvatske uzeo . .
cannot wait . .
Procitaj odakle uzimas sluske, trebalo bi pisati kakav je jack.
cannot wait . .
rulF je napisao/la:
Ja sam si uzeo HD 202, danas stizu, iz hrvatske uzeo . .
cannot wait . .
cannot wait . .
cRANk je napisao/la:
Hmmm jel mi mozes reci s koje stranice si narucio?
nisam narucivo preko stranice, nego ce mi frend ponijet, kupio u zagrebu, danas dolazi u mostar . .
blah, razlika je mizerna, zlato je bolji provodnik .... pa ono ... mozda se i osjeti nesto
GAME verzije imaju i vece spuzvice, trebalo bi da su udobnije kada su duze na glavi.
nc je napisao/la:
GAME verzije imaju i vece spuzvice, trebalo bi da su udobnije kada su duze na glavi.
cRANk je napisao/la:
Znaci nema nikakve razlike u zvuku? Jer gledao sam i citao puno reviewa i svi govore samo o muzici odnosno kakav je zvuk dok se slusa muzika etc, a mene zanima u FPS zanrovima kakve su
Druze ako ti trebaju slusalice gamerske a pri tome vrhunske to su logitech G35.... strasne slusalice
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.