Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sennheiser hd 201

99 pregleda · 8 odgovora · otvorena 23.12.2009. u 13:03

Eh ovako.Moje stare sluske su se pokvarile pa sam bio narucio logitech precision na ebayu medjutim neki je**n lik xD nije htio prihvatiti da salje vamo u BiH valjda mu nesigurno sta ja znam.Al haj evo skonto sam uzet ove navedene sennheiser slusalice. Ali zanima me ako neko zna koja je razlika izmedju sennheiser hd 201 i sennheiser hd 201 game verzijom.Trazio sam na google i negdje sam procitao da je razlika samo u "jackovima" odnosno da je na game verziji pozlaceni jack.Eh sada mene zanima jel samo ta razlika ili ima jos nesto.Et hvala unaprijed xD
Ja sam si uzeo HD 202, danas stizu, iz hrvatske uzeo . .

cannot wait . .

Procitaj odakle uzimas sluske, trebalo bi pisati kakav je jack.
rulF je napisao/la:
Ja sam si uzeo HD 202, danas stizu, iz hrvatske uzeo . .

cannot wait . .

Procitaj odakle uzimas sluske, trebalo bi pisati kakav je jack.
Hmmm jel mi mozes reci s koje stranice si narucio?
cRANk je napisao/la:
Hmmm jel mi mozes reci s koje stranice si narucio?
ronis.hr
nisam narucivo preko stranice, nego ce mi frend ponijet, kupio u zagrebu, danas dolazi u mostar . .
blah, razlika je mizerna, zlato je bolji provodnik .... pa ono ... mozda se i osjeti nesto :)
GAME verzije imaju i vece spuzvice, trebalo bi da su udobnije kada su duze na glavi.
nc je napisao/la:
GAME verzije imaju i vece spuzvice, trebalo bi da su udobnije kada su duze na glavi.
Znaci nema nikakve razlike u zvuku? Jer gledao sam i citao puno reviewa i svi govore samo o muzici odnosno kakav je zvuk dok se slusa muzika etc, a mene zanima u FPS zanrovima kakve su
cRANk je napisao/la:
Znaci nema nikakve razlike u zvuku? Jer gledao sam i citao puno reviewa i svi govore samo o muzici odnosno kakav je zvuk dok se slusa muzika etc, a mene zanima u FPS zanrovima kakve su
E ne znam. Moguce je da su dodatno prilagodjene za igre ali to je sve sitno. Uzmi koje su jeftinije.
Druze ako ti trebaju slusalice gamerske a pri tome vrhunske to su logitech G35.... strasne slusalice

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.