Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preminula Brittany Murphy :( RIP

494 pregleda · 30 odgovora · otvorena 20.12.2009. u 22:18

-Mlada američka glumica Brittany Murphy u nedjelju je iznenada preminula od posljedica srčanog udara. Bilo joj je tek 32 godine. Nakon što joj je pozlilo poziv u pomoć uputio je njen suprug Simon Mojack s kojim je živjela u Los Angelesu. Bilo je to u 8 sati ujutro po lokalnom vremenu.

c/p . evo link procitajte ostalo - http://www.vecernji.hr/lifestyle/glumica-brittany-murphy-preminula-srcanog-udara-clanak-69858

Stvarno nemam rijeci, kako mi je samo zao, predobra glumica bila... Gdje ovaj svijet ide

RIP jos jednom.
pa nije ovo neki r.i.p. portal pa dok neko umre stavljate :S
Stavi ako je gamer neki umro a ne vamo neke glumice niđe veze :S boli mene qr'c sto je vamo neka umrla glumica iz amerike :S

Post dobio šamar od LudaCris

R.I.P srcani a tako mlada 
odjednom svi naki zalosni, ko je j**e

Sin City girl... Obožavam taj film i sjećam se nje... Žao mi je stvarno :$ RIP (F)
da vam mama umre idioti napaćeni bolidni glupi retardirani morbidni maloumni bil' napisali " ko je j**e " stoko napaćena.

Ja sam je najviše gotivio u "8 Mile". Počivaj u miru.
Jason je napisao/la:
da vam mama umre idioti napaćeni bolidni glupi retardirani morbidni maloumni bil' napisali " ko je j**e " stoko napaćena.
Ona ti stara bila :( ? Ako jeste RIP onda ako nije ko je j**e

Tarantula123 je napisao/la:
Ona ti stara bila :( ? Ako jeste RIP onda ako nije ko je j**e
je***e te onaj "Gornji" gazele samo nastavi podjebavat'. k?

Stvarno koji ste vi maloumci , ako bas i nemate to neko sazaljenje zadrzite to u sebi ,a ovdje napisite R.I.P , pa bilo to iz srca ili ne.Potpisujem Jasona , kad vam majka umre necu izraziti sucut jer ti nije bila gamerica - rofl koji dbli ste vi , pogotovo ti shoT

R.I.P - 8 mile 
Kakvih debila ima na ovom gamersu ja tek sada vidim. Kako vas nije sramota tako da govorite?! I ona je imala pravo da zivi isto kao i vi. Idioti! R.I.P. :'(
Fakat niste normalni pi**a vam materina. Žao mi vas je bolan, toliko ste retardirani da toga niste ni svjesni.

Rest in Peace Brittany

Zauvijek ću je pamtiti po ulozi u filmu Don't Say a Word, jedan od mojih omiljenih.
I ja se slazem s njima da dizanje teme nije bash pravi nacin iskazivanja sućuti... Mislim da je to bolje za sliku dana, slika i ispod RIP ili za vijest... Ali opet nacin na koji oni izrazavaju negodovanje je suvise odvratan bas kao i oni...

R.I.P. ! 
bboyoggy1991 je napisao/la:
Kakvih debila ima na ovom gamersu ja tek sada vidim. Kako vas nije sramota tako da govorite?! I ona je imala pravo da zivi isto kao i vi. Idioti! R.I.P.  
Tacno tako!
Vama ocigledno je vazno samo da ako je neko iz porodice ili neko koga znate da vam je onda zao a za ostale vas boli ***** ccc smjesno  !

R.I.P
Ne mogu da vjerujem kako ste retardirani. Drama. cuj ko je j**e ..
pa ***** ti kulturu i moral(i roditelje koji te tako odgojise idote
maloumni,retardirani)... Moras napisati post kretenu da imas malo mozga razmislio bi sta pises... Ja sam za to da na gamersu naprave pristup forumu samo starijim preko 18 godina uz licnu i ostale podatke da ta osoba nema dusevne patnje i ostalo....

tuzno se tice Brittany ...obicno mladje osobe ne prezivljavaju srcane udare ..ja sam neki dan izgubio jaranicu isto od srcanog udara ...
Prvo RIP.

Ali zasto nestavljate tako svaki dan rip ovaj rip onaj kad obican covjek umre. Ona nista nije bolja od ostalih tako da se ja pitam zabranio bih ovo.
Žao mi je zbog ove djevojke nije samo što je glumica ipak ovako mlada i lijepa da umre pa kako je svijet nepravedan. 

Stvarno mi je žao.
pocivaj u miru..

al stvarno nemogu vjerovat kako ima retardirani pojedinaca...pa majku vam je**m napacenuu jeste vi normalnii??? znaju li vam starci sta pisete?? ili su i oni digli ruke od vas??

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.