Kazu da je na ps3 online gaming free, PlayStation®Network kaze da bilo koja igra online je totaly F R E E e sad mene zanima da li je free i na piratskim ovim sa pijace ili mora se kupiti original od 120km da bude online free xD ( -.- ) ? I koja je razlika izmedju 80gb i 120gb ps3-ce? Sta ce uopce hard disk na ps3-ci uopste? Hvala unaprijed.
Diskusija
PlayStation®Network Free online ili samo originali? Hard disk sluzi za sta?
67 pregleda · 5 odgovora · otvorena 20.12.2009. u 22:04
Free ti je da igras online (zar postoje pirati za ps3 ak ima recimi gdje ima kupiti i koliko kostaju posto koliko ja znam jos nema chip za to) harddisk ti je za slike vide-e demo igrice igrice sto download sa PS-shop za muziku itd razlike je ja mislim nikakva izmedju 80gb i 120 gb mozda 120gb samo malo brze radi
KajotY je napisao/la:
Free ti je da igras online (zar postoje pirati za ps3 ak ima recimi gdje ima kupiti i koliko kostaju posto koliko ja znam jos nema chip za to) harddisk ti je za slike vide-e demo igrice igrice sto download sa PS-shop za muziku itd razlike je ja mislim nikakva izmedju 80gb i 120 gb mozda 120gb samo malo brze radi
FireFist je napisao/la:
Odem na pijacu pishe igrice pc,ps2 i ps3..?
Ja jos nisam cuo da su uspjeli hakirat Sony
KajotY je napisao/la:
Pa kako -.- aj uslikajte mi to pa da se uvjerim
Ja tuge i kakvih sve likova ima to je smijesno.
Ne postoje piratske igre za PS3!Na pijaci vam mozda i prodaju igre za PS3 one starije koje se mogu kupiti i za 30-50km
Svaka nova igra koja izadje je preko 120km.
Ti sto si otvorio temu i pitas sta ce ti hard disk si me dobro nasmijao.PS3 ti je kao i racunar , znaci isto koristi operativni sistem koji mozes da formatiras da mjenjas ako ti se nesvidja trenutni.Znaci isto kao i racunar.Ako ne znas ni sta ce ti hard disk na racunaru onda jarane motiku u ruku i ide budi zemljoradnik.
Ne postoje piratske igre za PS3!Na pijaci vam mozda i prodaju igre za PS3 one starije koje se mogu kupiti i za 30-50km
Svaka nova igra koja izadje je preko 120km.
Ti sto si otvorio temu i pitas sta ce ti hard disk si me dobro nasmijao.PS3 ti je kao i racunar , znaci isto koristi operativni sistem koji mozes da formatiras da mjenjas ako ti se nesvidja trenutni.Znaci isto kao i racunar.Ako ne znas ni sta ce ti hard disk na racunaru onda jarane motiku u ruku i ide budi zemljoradnik.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.