Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Božićne pripreme!

552 pregleda · 40 odgovora · otvorena 19.12.2009. u 15:48

Evo ga jedna fina diskusija , za sve one koji slave Božić

Vec se blizi Božić a ja evo prvi sad ono pripreme u kuci, kiti se kuca , jelka i sve to pomalo se sprema osjeca se u zraku taj miris Božića jos je pao i snijeg zaista je predivno.Po meni je ovo najbolje vrijeme u cijeloj godini , u toplom domu sa obitelji se veselis uvjek ste na okupu te se radi , priprema , malo shopinga . Kako je kod vas stanje? Kako kod vas prolaze ovi dani te dali ste sretni u iscekivanju ili vas muci nesto? Ja sam pao u skoli matematiku al Božić je i polugodiste iskreno me ne zanima bice bolje u drugom polugodistu , a odmah iza Božića je i nova godina , opet jedan ludi provod i druzenje sa prijateljima. Zar nije najbolje vrijeme?

Eto pade mi na pamet da napisem ovako neku temu da vidim kako je kod vas , sta se radi, te kako idu pripreme

Molio mi modove ili admine koji mogu da svaki fin post nagrade aplauzom a ja se najboljem radu dajem nagradu jedan premium tako da se svi malo potrudi i da ovo bude jedna fina , iskrena , Božićna tema.

Bolje da si postavio temu "Novogodisnje pripreme" a ne "Bozicne pripreme" razlog:
Ne slavi svako Bozic, a Novu godinu slave svi, pa bi bilo vise diskusije

Moje misljenje,nemam nista protiv Bozica i onih koji ga slave..
Unaprijed : Sretan Bozic svima koji ga slave
SNACK24 je napisao/la:
'arane ja imam 1 ,1 , 2 , 2 , 3. I sad uradio pismenu... dobit' cu 1 ... ssta i mislis imam li sanse ? x)

~ Iako ne slavim bozic, ono nisam ni pola pola, al volim taj praznik nekako ... imam dosta raje koji slave i tako ...
Najjaci su filmovi za vrijeme nove godine i bozica...

waaa djed bozinjak (a)

<3
"Najjaci su filmovi za vrijeme nove godine i bozica..."

POTPISUJEM!

I ja takodje volim bozic iako ga ne slavim. Prijatno se nekako osjecam
SNACK24 je napisao/la:
'arane ja imam 1 ,1 , 2 , 2 , 3. I sad uradio pismenu... dobit' cu 1 ... ssta i mislis imam li sanse ? x)

~ Iako ne slavim bozic, ono nisam ni pola pola, al volim taj praznik nekako ... imam dosta raje koji slave i tako ...
Najjaci su filmovi za vrijeme nove godine i bozica...

waaa djed bozinjak (a)

<3
ako slusas na casovima imas sanse ako ne slusas ne nadaj se nicemu HAHHA
LavRadeon je napisao/la:
ako slusas na casovima imas sanse ako ne slusas ne nadaj se nicemu HAHHA
pa ono miran sam pravo na casovima, jer crtam non-stop.
(:

sve cestitke za praznike

<3
Ja sam Musliman,tako da ne slavim Božic.Ali je supe'r atmosfera ocam' ,Došla mi sestra iz Sarajeva preko Vikenda,pa mi ludo pravo ,večeras idemo po puhatanji' pravit' snješka ,Al nema večeg meraka nego kad si na wc šolji i kad se grčiš, i kad sav leden' dođes u topli dom, i čeka te štrudlaaaa!
<3
Peace.
Ma nema kicenja jelke ,osim ako maloj sestri nepadne napamet
Ali zato bice kolaca ,kad ja staru napomenem
BennyBlanco je napisao/la:
"Najjaci su filmovi za vrijeme nove godine i bozica..."

POTPISUJEM!

I ja takodje volim bozic iako ga ne slavim. Prijatno se nekako osjecam
takodjer

nema mi nista draze gledat Bozicne i Novogodisnje filmovee!

btw, kad sam bio mali kitio sam jelku za Novi godinu..to mi je
bilo nesto najdraze..isto tako kitio sam citavu kucu...Bio sam mal tada, nisam imao ukusa, pa je kuca izgledala " Da Bog sacuva "
Al' meni se to svidjalo, i ostace mi u sjecanju do kraja zivota
Rya je napisao/la:
Kao sto vecina vas zna, trenutno zivim u Sarajevu jer studiram tamo. Al sam sinoc dosla kuci u Varazdin da zajedno sa obitelji proslavim Badnjak i Bozic. Jer ipak nigdje nije kao kod kuce. I najljepsi Bozic je kad ga slavis sa obitelji i tebi dragim ljudima. (:

Evo, upravo smo tata, brat i ja okitili kucu i kafic. Malo Bozicnih ukrasa, lampica itd. ;D A jelku cemo kitit na Badnjak.

Hvala Bogu, pao je i snijeg, vec dugo nije bilo ovoliko snijega za Bozic (mislim u Varazdinu). Nadam se da ce potrajat do Bozica.. :-[

Evo i jedna slicica slikana maloprije, tata, brat i ja se "borimo" sa snijegom.. :-[ Taman sve ocistimo i dodje ralica i donese snijeg.. xD Pa sam ja odustala od ciscenja.. :D

Rya ftw ! :D
@ Sretan Bozic svima koji ga slave, puno srece, ljubavi itd itd zeli vam dady ( Ja ga ne slavim, musliman sam al eto :$ )
Iii Rya poljubi mi ono malo pasce :D
Ne slavim bozic , al ga gotivim . Inace Nova Godina mi je omiljeni praznik , jer , cijelu noc se tulumari , ono , kao sto su vec neki naveli extra filmovi , grudvanje , bacanje petarde (isfuralo , al o5 se baca ) .

Inace sretan Bozic svima koji ga slave Sve cestitke
Ovom prilikom bi da cestitam svima koji slave nek provedu fino i veselo ;)

Hvala svima na lijepim cestitkama... Bozic slavim jer su mi roditelji mjesani brak tako da i Bajram i Bozic i ostale praznike slavim ... Pripreme su pocele ali ima jos vremena tako da ne zurimo
Cestit Bozic uz puno smijeha,zdravlja i radosti ...
Ma sta reci , praznik kao i svaki drugi, jedan dan bude fino , drugi dan druga nafaka :)

Neki samo na Bozic jedu pecenje ili kaj vec, jedinstvena prilika :)
farell je napisao/la:
Bolje da si postavio temu "Novogodisnje pripreme" a ne "Bozicne pripreme" razlog:
Ne slavi svako Bozic, a Novu godinu slave svi, pa bi bilo vise diskusije

Moje misljenje,nemam nista protiv Bozica i onih koji ga slave..
Unaprijed : Sretan Bozic svima koji ga slave
A kad je Bajram može jel ? Ne jedi govna.
HZsA je napisao/la:

Hvala svima na lijepim cestitkama... Bozic slavim jer su mi roditelji mjesani brak tako da i Bajram i Bozic i ostale praznike slavim ... Pripreme su pocele ali ima jos vremena tako da ne zurimo
Cestit Bozic uz puno smijeha,zdravlja i radosti ...
vidimol se na rucku ?
torQ7u je napisao/la:
Ma ja bi brate na prozoru zapalio, al hladno u pm XD

Sliko sam malo mahalu, ko govno se sledio XD

Odo sutra pravit snjeska bjelica sa velikom chunom XD
hahahahaha, dobra dobra!
iwdnplaysson je napisao/la:
A kad je Bajram može jel ? Ne jedi govna.
Kako si gloop molim te ? Bozic i Nova godina su blizu, zato kazem da bi bilo bolje... lol
nemam nista protiv Bozica, al posto je odma Nova godina iza Bozica da se vise diskutuje...

EDIT : i jesam ja reko da NEMOZE ova tema ?
farell je napisao/la:
Kako si gloop molim te ? Bozic i Nova godina su blizu, zato kazem da bi bilo bolje... lol
nemam nista protiv Bozica, al posto je odma Nova godina iza Bozica da se vise diskutuje...

EDIT : i jesam ja reko da NEMOZE ova tema ?
Ne citiraj me, i znaš i sam da nisi u pravu. Molim te da se ne svađamo, jer ćemo bezveze pokusat' ban i ja i ti radi svađanja na ovakvim temama. Ako se smatraš pametnijim od mene, znaš onu : " Pametniji popušta. " Pa tako i ti. Nemoj me povlačit za jezik. Živio.
Potpisujem sve ko kod tebe samo sto nisam pao iz matematike(zakljucio mi je 4 moram se pohvalit xD).Normala evo sad cu jelku kitit i ostale dzidza midze poredat xD Uglavnom s obitelji jos snijeg pada za Bozic je prelijepo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.